Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Eropuit: Fietsen

Er zijn nogal wat fietsroutes die Noord-Holland doorkruisen. Fietsroutes met duidelijk aangegeven knooppunten op fietspaden, maar ook routes die stad en land afwisselen. Fietsers met interesse voor kunst kunnen bijvoorbeeld de Rob Cerneus route (50 km) van Broek in Waterland naar Warder volgen, waarbij onderweg kan worden stilgestaan bij de beelden van deze Waterlandse beeldhouwer. Wilt u richting de Zaanstreek, dan is de Albert Heijn route (53 km), door Landsmeer, Wormer, Jisp, Neck en de Zaanse Schans een aanrader.

De Beemsterpolder ontdekt u door (een deel van) de Beemsterroute te volgen, die u door één van de oudste en mooiste droogmakerijen laat fietsen en u verrast met tussenstops bij enkele forten van de ‘Stelling van Amsterdam’. Langs de kust is de Derpersroute de Egmonden (ca. 40 km) bij Egmond aan Zee een aanrader en noordelijker is de Door de Gouwe route in West-Friesland (36 km) te vinden. Vanaf Den Helder kunt u de Napoleonroute naar Julianadorp volgen of een route langs de kust van Den Helder naar IJmuiden volgen.

Afhankelijk van uw fietstempo en de afstand die af wilt leggen zijn er legio mogelijkheden. Kijk voor meer mogelijkheden bijvoorbeeld op Fietsroutes in Noord-Holland en Fietspaden N-H. Eenmaal weer ‘thuis’ in uw Boerenkamer kunt u genieten van de rust en ruimte en lekker languit in het bad of in het uitnodigende bed.

FietsenFietsen

 

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design