Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Eropuit: Watersport

De vele meren, ringvaarten, grachten en sloten in Noord-Holland hebben hun aantrekkingskracht op watersportliefhebbers. Zwemmen, surfen, wakeboarden of varen behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. Op vele plaatsen zijn fluisterboten, kano’s, sloepen en zeilbootjes te huur, maar ook een tocht op een schip van de historische vloot - vanuit Enkhuizen, Volendam of Monnickendam - over IJsselmeer of Wad kan een leuke dagactiviteit zijn voor uw familie of groep.

WatersportWatersport

In de provincie zijn diverse vaarroutes uitgestippeld. Door prachtige natuurgebieden waar u alleen met een fluisterboot mag komen bijvoorbeeld. Of door de grachten van steden en dorpjes, met leuke inkijkjes in tuinen en vergezichten over boerenland. Zo kunt u op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer een aantal kanoroutes volgen, of door het Wormer- en Jisperveld de Gansslootroute volgen.

Ook in Waterland zijn veel vaarroutes mogelijk. U kunt er hier ook voor kiezen om vanuit het groene achterland door de historische sluis de Gouwzee op te varen en Marken of Volendam aandoen voor een heerlijke lunch op een terras. Kijk op de site van Recreatie Noord-Holland voor meer vaarroutes. Na een dag in de buitenlucht is er vervolgens niets lekkerder dan na te genieten in de luxe en het comfort van uw accommodatie van Hotel de Boerenkamer.

 

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design