Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Eropuit: Steden en dorpen

Als u op zoek bent naar afwisseling, dan bent u in Noord-Holland in de juiste provincie. Of u nu kiest voor winkelbestemmingen als Amsterdam, Haarlem of Alkmaar of op zoek gaat naar de historie van VOC steden Hoorn en Enkhuizen; u vindt het hier allemaal. Pittoreske vissersdorpjes als Marken, Monnickendam en Volendam wisselen het boerenlandschap vol groene weiden met grazend vee af en de Beemsterpolder staat zelfs op de lijst van Unesco Werelderfgoed. De Zaanse Schans daarentegen kent internationale bekendheid en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen mag ook niet ontbreken aan uw activiteitenlijst. Tel daarbij op de lange stranden aan de Noordzeekust, de prachtige natuur van onder andere het duin- en waddengebied en de vele watersportmogelijkheden op het IJsselmeer en uw vakantiebestemming is al snel gekozen.

Steden en dorpenSteden en dorpen

Altijd een Boerenkamer in de buurt

Alle boerderijen van Hotel de Boerenkamer liggen in deze prachtige omgeving. Omringd door natuur en ruimte, maar altijd dicht bij deze verschillende opties om eropuit te gaan. In heel Noord-Holland vindt u tal van wandel-, fiets- en vaarroutes die goed staan aangegeven en zelfs voor een beginnend fietser goed te doen zijn.
Bent u op zoek naar leuke uitstapjes in de buurt van uw Boerenkamer? Uw gastheer en –vrouw weten lekkere restaurantjes, interessante musea, leuke activiteiten en handige adressen van o.a. fiets- of bootverhuur zo voor u op te noemen!

Steden en dorpenSteden en dorpen

 

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design