Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Arrangementen

Bent u op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezin, familie of vriendengroep? Bijvoorbeeld overnachten in een accommodatie van Hotel de Boerenkamer in combinatie met activiteiten in de omgeving? We hebben een aantal suggesties voor u, die we met zorg en in samenwerking met Water, Land en Dijken, voor u hebben samengesteld.

Indien u op zoek bent naar activiteiten voor groepen, kijkt u dan eens op onze pagina activiteiten voor groepen die overzichtelijk gerubriceerd is per thema.

 

Groepsaccommodatie
Ontdek Noord-Holland op de fiets
Ontdek Noord-Holland op de fiets

Ontdek Noord-Holland op de fiets (160 euro p.p.)Aankomst op maandagmiddag, vertrek op vrijdagochtend. Vier overnachtingen met uitgebreid ontbijt. Ontvangst met een drankje en wat lekkers. Gratis gebruik van fietsen en fietsroutekaarten.

Romeo en Juliet arrangement
Romeo en Juliet arrangement

Romeo en Juliet Idee (140 euro p.p.) Onthaasten in sfeervolle, romantische kamer met volledige privacy. Twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt, geserveerd in een picknick-mand. Op uw kamer staan champagne, rode rozen, vers fruit en sfeerkaars....

Heerlijk ontspannen met arrangementen van Landhuis de Leijen
Heerlijk ontspannen met arrangementen van Landhuis de Leijen

Even lekker weg van alle drukte en genieten van elkaar. Twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt, ontvangst met een drankje en wat lekkers. Op uw kamer staan een heerlijke fles wijn en vers fruit klaar. Gratis gebruik van Finse sauna, plus...

Actieve arrangementen met Leeuwendaal
Actieve arrangementen met Leeuwendaal

Leuke actieve arrangementen bij groepsaccommodatie Leeuwendaal. Een wedstrijd koeienmelken of boerengolf. Leuke en actieve bezigheden voor de hele familie, alle collega's, vrienden of welke groep dan ook.

 

Vorige pagina

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design