Deze B&B website maakt onderdeel uit van Hotel de Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites: Groepen, Vergaderen.

Deze B&B website maakt onderdeel uit van Hotel de Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites:

Authentieke B&B's

Hotel de Boerenkamer

Iedere Bed & Breakfast bij Hotel de Boerenkamer is uniek: uw overnacht in een boerderij-in-bedrijf, op een landgoed, een villa of in een authentieke stolp.

Aanbiedingen

Hotel de Boerenkamer

Er even tussenuit, een romantisch weekendje weg, onthaasten in de vrije natuur. Er is altijd een arrangement dat aansluit bij uw wensen.

Reserveer online

Hotel de Boerenkamer

Ervaar het gemak van online reserveren. Maak een selectie uit de beschikbare Bed & Breakfast kamers van Hotel de Boerenkamer. Het duurt maar 2 minuten.

Bed & Breakfasts in Noord-Holland: Hotel de Boerenkamer

In Noord-Holland, de provincie van Nederland die bekend staat om zijn schone luchten en vergezichten, met zowel Bos en Duin als Stad en Platteland, liggen de Bed en Breakfasts van Hotel de Boerenkamer.

Logeren in een van onze Bed en Breakfasts betekent Slapen bij de boer en nooit ver van airport Schiphol of Amsterdam en andere historische steden.

De Bed en Breakfasts van Hotel de Boerenkamer bieden ruimte en luxe. U vindt ze in Boerderijen, Villa’s en Landhuizen omgeven door grote tuinen, weiden, sloten of boomgraarden. Door de gunstige ligging en goede bereikbaarheid een ideale uitvalsbasis om bij wijze van spreken, de rest van Nederland te verkennen.

 

Een selectie van onze Bed & Breakfast accommodaties:

Hotel de Boerenkamer
Middag boerengolf
Hotel de Boerenkamer
De Stelling van Amsterdam
Hotel de Boerenkamer
Stadswandeling Monnickendam
Hotel de Boerenkamer
Genieten van het Wad
Hotel de Boerenkamer
Varen door de polder
Hotel de Boerenkamer
Koebootvaren in Waterland
Hotel de Boerenkamer
Waddenzee, Noordzee en Amstelmeer

 

 

NAAR BOVEN