Deze Groepsaccommodaties website maakt onderdeel uit van Hotel de Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites: Groepsaccommodaties.

B&B
Groepen
Home

Bed en Breakfasts Zoeken

Aankomst: Vertrek:
Aantal personen:
Home - Arrangementen

Ontdek Noord-Holland op de fiets

€160,--

Ontdek Noord-Holland op de fiets (160 euro p.p.). Aankomst op maandagmiddag, vertrek op vrijdagochtend. Vier overnachtingen met uitgebreid ontbijt. Ontvangst met een drankje en wat lekkers. Gratis gebruik van fietsen en fietsroutekaarten.

Weekend Idee

€125,--

Even lekker weg van alle drukte en genieten van elkaar. Twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt, ontvangst met een drankje en wat lekkers. Op uw kamer staan een heerlijke fles wijn en vers fruit klaar. Gratis gebruik van Finse sauna, plus...

Boerengolf 3 uur € 90,--

 

Leuke actieve arrangementen bij groepsaccommodatie Leeuwendaal. Een wedstrijd koeienmelken of boerengolf. Leuke en actieve bezigheden voor de hele familie, alle collega's, vrienden of welke groep dan ook.

Romeo en Juliet arrangement

€140,--

Romeo en Juliet Idee (140 euro p.p.) Onthaasten in sfeervolle, romantische kamer met volledige privacy. Twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt, geserveerd in een picknick-mand. Op uw kamer staan champagne, rode rozen, vers fruit en sfeerkaars....

 

| |

Bed en Breakfasts Zoeken

Aankomst: Vertrek:
Aantal personen:
NAAR BOVEN