Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Bed & Breakfast: De Overleekerhoeve - Monnickendam

Midden in het Waterlandse gebied staat onze karakteristieke langhuisboerderij. Hier kunt u genieten van rust en ruimte, echte Hollandse koeien en van de prachtige omgeving. http:/www.blikvanger.nl/3dtour/overleekerhoeve/full_tour/

Lees verder...lees verder

Beoordelingen over De Overleekerhoeve

Geef uw mening over De Overleekerhoeve

reviewsLaat een bericht achter

Uw naam:
Land:
Onderwerp:
   
Uw mening over De Overleekerhoeve:

(Maximum aantal posities: 500)
Resterende tekens:
very nice long week-end
Geplaatst door famille Henri uit France op 2013-04-15 13:43:14:

We spent three nights at De Overleekerhoeve and we had a very nice journey (2 adults + 5 children aged 8 months until 12 years). The farm is very near from the center of Amsterdam (15 min by car), which is very good if you want to visit the city. The place is very calm and nice. Mrs Sant welcomed us very kindly. The room was very clean. What is particularly nice for children: pedal-cars; possibility to watch, touch and feed animals; they even saw the calf born the night before. Many games are also available. A very nice place both for kids and parents.

Geplaatst door familie Van Ruiten op 2013-04-02 21:07:56:

Wij hebben spontaan een nachtje geslapen bij Jannie Sant in de Overleekerhoeve. Fantastisch! We hebben 4 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 9 jaar en die hebben zich geen moment verveeld. Veel te kort natuurlijk 1 nachtje. Koeien koekjes gegeven, lammetje flesje, koeien melken kijken, skelters in overvloed en ook nog een kajak en nog veel meer. Leuke belevenis en lekker veel buiten zijn, ondanks de kou (maar wel volop zon). Familie Sant, bedankt en veel succes met jullie mooie combi bedrijf.

Vriendenweekend 2012
Geplaatst door Tankers uit Nederland op 2012-07-02 22:41:18:

Het is elk jaar weer een uitdaging om een goede accommodatie te vinden voor ons jaarlijks vriendenweekend. De aankleding van Overleekerhoeve is tot in detail verzorgd door gastvrouw Jannie. Elk appartement heeft heerlijk bedden (boxsprings!) en eigen badkamers, enkele appartementen hebben zelfs een eigen zitje met keukenblok. Bij de aanblik van de boerenhuiskamer met uitzicht op de stal waren we verkocht. Met de huur van 4 appartementen mochten we deze boerenhuiskamer exclusief gebruiken. Mede door deze locatie was ons vriendenweekend weer een succes!

Verblijf zwemploeg DWK NJK Amsterdam
Geplaatst door A. Ykema uit Nederland op 2012-06-15 11:02:36:

Fantastisch!! Wij zijn vaker als begeleiders van de jeugd meegeweest naar groepsaccomodaties, maar deze overtrof alle anderen. Bij binnenkomst van het groepsverblijf alles superschoon! Alles aanwezig. Goede bedden met heerlijk schoon en fris beddegoed. In de keuken ontbreekt het aan niets om voor een groep te koken. Super gasfornuis met oven. Zo fijn om dat alles bij de hand te hebben als begeleiding.Scheelt zoveel. Geweldig uitzicht op de stallen vanuit de woonkamer. Wij hebben een super verblijf gehad. De kinderen hebben buiten heerlijk kunnnen spelen/ontspannen. De familie Sant is zeer toegankelijk en gastvrij. Staan direct klaar met raad en daad. Kan het iedereen aanbevelen!

Verblijf zwemploeg DWK NJK Amsterdam
Geplaatst door A. Ykema uit Nederland op 2012-06-15 11:02:15:

Fantastisch!! Wij zijn vaker als begeleiders van de jeugd meegeweest naar groepsaccomodaties, maar deze overtrof alle anderen. Bij binnenkomst van het groepsverblijf alles superschoon! Alles aanwezig. Goede bedden met heerlijk schoon en fris beddegoed. In de keuken ontbreekt het aan niets om voor een groep te koken. Super gasfornuis met oven. Zo fijn om dat alles bij de hand te hebben als begeleiding.Scheelt zoveel. Geweldig uitzicht op de stallen vanuit de woonkamer. Wij hebben een super verblijf gehad. De kinderen hebben buiten heerlijk kunnnen spelen/ontspannen. De familie Sant is zeer toegankelijk en gastvrij. Staan direct klaar met raad en daad. Kan het iedereen aanbevelen!

Familie weekend
Geplaatst door Familie Neeft op 2012-06-12 16:20:50:

Wij zijn net voor de 5e keer met onze familie in De Overleekerhoeve geweest. Het was een gezellig weekend. Het weer niet geheel goed, maar dat deerde de kinderen niet om heerlijk op de skelters over het terrein te racen. Het huis is heel mooi en super schoon. Het raam uitkijkend in de stal in de huiskamer, is erg leuk. Er zijn kano's en waterfietsen zodat je ook op het water achter het huis kunt gaan. Bij het water is ook een heel groot houten terras. Zeker een aanrader dus.

Super genoten!
Geplaatst door Dames A, Mijdrecht op 2012-03-19 13:41:49:

Een warme, gastvrije en heel goed verzorgde hoeve. Daar kwamen wij afgelopen weekend terecht met ons hockeyteam. We hebben genoten van alle boeren belevenissen, spellen en de scooter experience. Op de boerderij is veel te doen en in de prachtige oud-hollandse omgeving ook. Namens ons hele team, bedankt! ps. Het uitzicht op de koeienstal vanuit de woonkamer is een briljante vondst!

Teamweekend
Geplaatst door Leonidas Dames 1 uit Nederland op 2012-02-13 11:43:42:

Een fantastisch luxe omgebouwde boerderij, waar we met een heel hockeyteam terecht konden. Mooi uitzicht op de koeien, erg leuk gedaan! Daarbij heel vriendelijke en attente eigenaren, die je overal in willen betrekken of dingen voor je willen oplossen. Een heerlijke natuurlijke omgeving, met alles dichtbij in de buurt zoals Volendam, Monnickendam en Amsterdam. De kamers, de woonkamer en de hele boerderij zijn hartstikke schoon, wat het ontspannen alleen maar makkelijker maakt!

Geplaatst door Florence op 2011-11-28 20:01:46:

We hebben een fijne tijd beleeft op de overleekerhoeve. Alles is erg schoon, en de gastvrouw is zeer gastvrij! Top!

Geweldig weekend
Geplaatst door Fam. Ruiterkamp uit Nederland op 2011-11-09 10:52:03:

Wij hebben op de Overleekerhoeve gelogeerd van vrijdag 4 november tot zondag 6 november 2011. Onze familiegroep omvatte 17 personen (8 volwassenen en 9 kinderen). We hebben een geweldig weekend gehad in een locatie die aan alle verwachtingen voldeed. Gastvrij, schoon, goede bedden, heerlijke ruime boerenhuiskamer met alles erop en eraan. Ook de ligging is uniek. Kortom wij zijn bijzonder tevreden over deze acomodatie!!

super weekend
Geplaatst door fam uit het oosten op 2011-10-17 12:16:56:

Afgelopen weekend familieweekend gehad bij de fam. Sant op de Overleekhoeve. De locatie is erg mooi en zeer schoon. Goede bedden. We hebben veel gezien van de omgeving. Super plaats voor grote groepen. Dan heb je ook de gezellige huiskamer tot je beschikking met uitzicht op de koeienstal. Keuken zit alles op en aan. Bedankt voor het leuke weekend. Misschien tot ziens. Groeten

Vriendenweekend
Geplaatst door Nathalie Nannes uit Nederland op 2011-09-05 10:10:07:

Wij verbleven het weekend van 2 t/m 4 september bij de familie Sant met 14 personen. Wij werden heel gastvrij ontvangen, alles zag er goed uit en het was er erg schoon. Het is een mooie locatie om met een groep te verblijven. Vooral het terras aan het water is ons super goed bevallen. Wij raden deze locatie zeker weten aan en misschien gaan wij er in de toekomst nog wel eens heen. Familie Sant hartstikke bedankt voor de goed zorgen.

Family vacation in Holland
Geplaatst door Cherkez family uit Israel op 2011-08-24 13:54:07:

We stayed at the Overleekerhoeve for 5 nights with 3 young children. We had a wonderful time. The place is beautiful, clean and spacious, the farm has many attractions for the kids, the location is very good – close to many interesting sights, but above all was the warm and caring hospitality from Mrs. Sant. Highly recommended!

vakantie met psychogeriatrische bewoners
Geplaatst door Geertje Wilde en Annette Meijer uit holland op 2011-05-20 12:51:29:

We zijn van 18 tot 20 mei in de overleekerhoeve geweest. Wij werden zeer gastvrij ontvangen, kreeg alle hulp die nodig was. We hadden eigen bedden meegenomen die toch niet door de deur pasten, maar met alle hulp van de familie Sant kwam het allemaal weer goed. De bewoners hebben ontzettend genoten van de koeien en de rest van de beestenboel. Wij hebben het ook fantastisch gehad. Dit was al de 2e keer en het blijft voor herhaling vatbaar.Een superlocatie en supermensen.

Familieweekend
Geplaatst door Fam. Wijnker uit Nederland op 2011-04-04 19:06:27:

De acommedatie was netjes en verzorgt. De gastvrouw is erg enthousiast en in de grote keuken is een groot raam waar je de stal in kijkt. Ook voor de kleine kinderen is er van alles te doen. Een heel leuk weekend gehad.

Weekeind op de overleekerhoeve
Geplaatst door Henk en Gerda van Zetten uit Nederland op 2010-05-02 21:26:15:

De boerderij ligt in een prachtig rustig gebied! Het verblijf op de boerderij is ontspannend en dichtbij de natuur.De gastvrouw en gastheer zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam! De accomodatie is ruim, schoon en gezellig ingericht en....met hele goede bedden. De folder en de site geven het juiste beeld van de accomodatie "De Overleekerhoeve"

Vorige