Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Bed & Breakfast: Gastenverblijf De Weesper Koe - Weesp

Gelegen aan de Vecht in Weesp, met een rustgevend uitzicht over de weilanden waar onze koeien en schapen grazen, biedt 'De Weesper Koe' u overnachtingen in prachtige slaapkamers, voorzien van heerlijke bedden en eigen badkamer.

Lees verder...lees verder

Beoordelingen over Gastenverblijf De Weesper Koe

Geef uw mening over Gastenverblijf De Weesper Koe

reviewsLaat een bericht achter

Uw naam:
Land:
Onderwerp:
   
Uw mening over Gastenverblijf De Weesper Koe:

(Maximum aantal posities: 500)
Resterende tekens:
weekendje weg
Geplaatst door Van Baaren uit Nederland op 2013-04-08 14:10:08:

Beste Irene, wij hebben met de vrienden een ontzettend leuk weekend gehad in een zeer gezellige en perfecte locatie. De accommodatie is zeker een aanrader om gezellig met elkaar te verblijven in een mooie omgeving in de rook van Amsterdam. met vriendelijke groet van de vrienden uit Cabauw.

huiskamervergadering
Geplaatst door TNT post uit Nederland op 2010-10-23 12:53:45:

De keuze om voor deze locatie te kiezen was omdat dit een kleinschalig complex is waar men de locatie geheel privé kan gebruiken en men niet opgaat in de grote massa van een hotel/vergadercomplex. De locatie is werkelijk schitterend en men kan in alle rust vergaderen met uitzicht op de weilanden met uitzicht op de schapen en koeien. De locatie is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen. De verzorging was werkelijk top en ons gezelschap heeft genoten, het is echt een

huiskamervergaderen
Geplaatst door Genzyme uit Nederland op 2010-10-23 12:52:44:

De locatie was perfect omdat het buiten het kantoor was en tussen de koeien; dit gaf rust en mensen konden de dagelijkse taken uitschakelen. Locatie is perfect, goede begeleiding van Irene, de eigenaresse. Wij zijn zo tevreden dat we over 2 weken weer terug gaan.

Vorige