Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Bed & Breakfast: leeuwendaal - De Purmer

Bed & Breakfast in een authentieke stolpboerderij! Midden in de natuur, nabij de historische plaatsen Edam, Volendam en Amsterdam, staat boerderij 'Leeuwendaal' waar u ’s zomers en ’s winters, een warm en gastvrij onthaal wacht.

Lees verder...lees verder

Beoordelingen over leeuwendaal

Geef uw mening over leeuwendaal

reviewsLaat een bericht achter

Uw naam:
Land:
Onderwerp:
   
Uw mening over leeuwendaal:

(Maximum aantal posities: 500)
Resterende tekens:
fijne locatie
Geplaatst door hertog uit Nederland op 2012-12-03 10:41:58:

Heel fijn dat we de bedden opgemaakt vonden, er gezorgd is voor eerste behoeften zoals vuilniszakken en wc-papier. Het huis was goed voorzien van spullen, veel recreatie mogelijkheden voor de kinderen. Leuke authentieke details zoals de "meidengang", heerlijke bedden etc.

aanrader
Geplaatst door reunie uit nl op 2012-11-23 18:04:30:

Met heel tevreden groet -ook van onze mede-reünisten- Simon en Ingrid

Genieten aan het water
Geplaatst door Diane uit nl op 2012-11-05 11:36:57:

We hadden hier ons familieweekend, we waren met 9 volwassen en 6 kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar. Het geslaagde weekend begon al met een enthousiast ontvangst met een rondleiding door deze prachtige authentieke boerderij. De hele geschiedenis werd uitgebereid verteld, erg leuk! Heerlijke bedden. Genoeg handdoeken en theedoeken aanwezig. Grote stapel tijdschriften. Mooi terras aan het water, daar heerlijk van de rust kunnen genieten in het zonnetje. Tevens hengels en emmers aanwezig. De kinderen hebben veel met de waterfiets en de kano's gevaren, dit was ook erg leuk voor de oudere kinderen. Wij zelf wilden met de kano naar Volendam varen, maar helaas kwamen we niet ver omdat we stuitten op een dammetje. De kleintjes vonden het erg leuk om de geitjes te aaien. Dagje uit gehad naar dichtbij gelegen Volendam en Monnickendam. Door het mooie weer niet veel gebruik gemaakt van de grote speelruimte binnen die voorzien was van allerlei speelgoed.

top locatie
Geplaatst door vriendengroep Duyenvoorde uit nl op 2012-10-11 16:23:08:

Mooie authentieke boerderij met voldoende slaapvertrekken en zelfs een enkele bedstee voor de liefhebber. Veel speelruimte voor kinderen binnen en ook buiten mooie ruimtes, o.a. om te zitten aan het water en veel spel- en watersport mogelijkheden. Vooral in de lente en zomer een prima accommodatie voor een groep! Daarnaast bed-, bad- en keukenlinnen voldoende aanwezig, naast ook voldoende zaken als toiletpapier en afwasmiddelen. Ontvangst was er vriendelijk. Aanrader!

Een aanrader
Geplaatst door Fam Ruiter uit nl op 2012-10-03 09:49:05:

Erg vriendelijke ontvangst bij de familie de Gier. Grote slaapkamers, zelfs nog een paar bedstedes. Makkelijke lokatie om activiteiten te plannen in Edam/Volendam en Monnickendam. Ontbijt geregeld via Fam. de Gier. Was ruim voldoende en lekker. Ruime keuken om voor 28 man te koken. We hebben gewoon een top weekend gehad!

genoten van het weekend
Geplaatst door van winden uit nl op 2012-09-17 10:16:00:

Nogmaals dank voor het eerlijke verblijf, wij hebben genoten van alle mogelijkheden die uw accommodatie biedt en uw flexibele en ruimdenkende houding. Vriendelijke groet,N

Heerlijk weekend
Geplaatst door fam bolder uit nl op 2012-09-03 09:51:00:

Hartelijk dank voor het geslaagde weekend in de prachtige grote boerderij op de mooie locatie!

Heerlijk weekend
Geplaatst door fam Bruntgens uit nl op 2012-08-31 09:39:23:

Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Iedereen heeft van de locatie en de ontourage genoten. Wij zijn blij dat wij voor Leeuwendaal gekozen hebben.

aanrader
Geplaatst door zwaantjes uit nl op 2012-07-16 14:46:58:

Een voor zowel jong als oud aan te bevelen prima accomodatie. Voldoende ruime slaapkamers die er allemaal schoon en netjes uitzagen. Ook het sanitair zag er prima uit. Voldoende buiten accomodatie met diverse attributen waaronder ook een waterfiets en kano`s. Ook heerlijk om je terug te trekken aan de steiger met een aanwezige hengel. Helaas niets gevangen, maar dat lag waarschijnlijk aan de visser zelf. Edam ,Volendam e.d. binnen handbereik. Kortom, een aan te bevelen accomodatie voor grote groepen met diverse leeftijden

heerlijk weekend gehad
Geplaatst door fam Nijmeijer uit nederland op 2012-05-01 08:35:20:

Een prima accomodatie,alles goed verzorgt. Erg gastvrij en veel mogelijkheden voor binnen-en buiten spelen

fantastisch weekend
Geplaatst door fam koperman uit nederland op 2012-04-02 09:33:52:

Beste mevrouw en meneer De Gier, Hartelijk dank voor het geweldige weekend in uw prachtige huis. Het leek wel of het voor ons gemaakt was. We hebben genoten! Ook de omgeving en het weer waren fantastisch

super weekend
Geplaatst door Fam Talbor uit nederland op 2011-05-03 22:40:50:

We hebben een prima weekend gehad, werden gastvrij ontvangen. De bedden waren opgemaakt, handdoeken konden we gebruiken. Buiten de trampoline en de voetbalgoals waren een groot succes. Evenals de waterfiets en de kano's. Erg indrukwekkend was de geboorte van een drieling ( lammetjes). Het weer was perfect, maar met minder weer was het hier ook goed geweest.

muziek
Geplaatst door Toeters en bellen uit nederland op 2011-02-12 14:09:59:

Toeters en Bellen is een groot (straat) orkest van ca. 25 personen.Voor ons jaarlijks repetitie weekend zoeken we altijd een ruime locatie, waar live muziek gemaakt kan worden.Deze locatie is hiervoor uitermate geschikt vanwege de zeer ruime zitkamer/keuken en een aparte zeer ruime recreatie ruimte.Ook beschikt de locatie over voldoende ruime slaapkamers en goede sanitaire voorzieningen.Het feit dat de boerderij nog voor een groot gedeelte in authentieke staat verkeert, met bedstedes, herenkamer etc. draagt ook bij aan de prettige sfeer.

leerlijke groepsaccomodatie
Geplaatst door fam steentjes uit nl op 2010-09-17 13:32:16:

Een heerlijk lang weekend op de boerderij geweest. Een geweldig lekkere keuken om gezamenlijk te koken en een heerlijk lange tafel om alles op te eten. Parkeren super, trampoline, lekker grasveld, kano's! Kortom voldoende plezier. Ook de kamers waren divers en goed ingericht. Lekkere bedden en goede douches. Alles brandschoon. Gastvrij en leuke omgeving (Volendam, Edam). Echt een aanrader voor een lekker weekend weg met de groep

een groot feest
Geplaatst door kenters uit holland op 2010-05-09 10:49:15:

De eigenaars waren aardig en geinteresseerd in ons. Alles zag er spic en span uit. We hebben allemaal een heerlijk weekend gehad. Vooral de kinderen vonden de waterfiets en kano's het einde. Kenters Bruiloft/feest

een topper
Geplaatst door van gelder uit nl op 2010-05-09 10:34:17:

Wij hebben een erg fijne week gehad waarin we heel diverse activiteiten hebben ontplooid.Onze groep bestond uit 21 personen,in de leeftijd van 7 tot 82 en we hebben het allemaal,ondanks het niet zo mooie weer,naar onze zin gehad.De boerderij voldeed helemaal aan onze behoefte.Er was ruimte om je rustig terug te trekken,de keuken was groot genoeg om de enorme maaltijden te bereiden,we konden gezellig samen om de grote tafel zitten,er was een enorme speelruimte waarin we ook nog creatief bezig konden zijn.Buiten kon er ook volop worden gespeeld en de schapen met hun lammetjes waren een bron van vermaak.Kortom,geweldig!!

beoordeling
Geplaatst door Jan van Schaick uit Nederland op 2010-01-18 10:54:55:

Mooi gelegen,prachtige vergezichten, prima accomodatie. Feest gevierd met 60 gasten waarvan 18 bleven slapen,een aanrader voor groepen. Deze boerderij is grotendeels in oude stijl gebleven wat een nostalgische sfeer creeerd. Leuke,aardige eigenaars Henk en Lia zijn bijzonder gastvrij.

Vorige