Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Bed & Breakfast: 't Bullekroffie - Oudesluis

Op zoek naar de groepsaccommodatie mogelijkheden van 't Bullekroffie? Klik hier!

In de Kop van Noord Holland, nabij het strand van Callantsoog en het Pittoreske Schagen vindt u`t Bullekroffie. Waar eens de koeien stonden is nu een sfeervolle en luxe accommodatie gerealiseerd.

In een boerderij zoals vroeger, met alle luxe van deze tijd. U heeft in de Boerderijkamers het gemak van een appartement en de service en luxe van een Hotel.  Er zijn 3 kamers met echte Wellnessbadkamers voor privé gebruik. U kunt hier, zonder meerprijs, onbeperkt van genieten. De bedden zijn voor u opgemaakt, badhanddoeken en badjassen liggen voor u klaar. In de keuken vindt u de keukendoeken.  's Morgens kunt u in de ontbijtruimte van een heerlijk ontbijt gebruik maken. In overleg is het ook mogelijk om het ontbijt op de kamer te laten brengen. In de gehele accommodatie zijn internet aansluitingen en wifi aanwezig.

Alle kamers verschillen van inrichting en sfeer.

Elke boerderijkamer heeft een royale zithoek, kleine keuken met combi-magnetron, 2- pits gasfornuis en een  koelkast. De badkamer is luxe en ruim. Het toilet is gescheiden van de badkamer. Er zijn 2 tot 4 slaapplekken per kamer en er wordt geslapen in luxe boxspringbedden. Ook is er een eigen terras.

Er zijn 3 kamers met wellness badkamers, zoals een sauna, 2 persoons stoomcabine en whirlpoolbad.

Weer een andere kamer heeft een romantische 2 persoonsbedstee, en er is een kamer met een super mooie stapelbedstee. Overal geniet u van een weids uitzicht over de omgeving. Voor een uitgebreide beschrijving per kamer verwijs ik u graag door naar onze eigen website.

 

Tevens zijn er 2 appartementen 1 geschikt  voor 4 personen, klein maar fijn en eenvoudig ingericht maar voorzien van alles wat je nodig hebt.

 

Voor grote gezinnen hebben wij eveneens een geschikt appartement maximaal 8 personen kunnen hier verblijven, met woonkamer, woonkeuken met vaatwasser, terras bij de speeltuin en bij het appartement. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met luxe zonnebank, 2 badkamers, 1 kleine en 1 luxe grote met ligbad, royale douche en wastafelmeubel en 2e toilet. 

 

Omdat het klimaat in Nederland niet altijd zonnig is hebben wij  een leuke en verwarmde recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, boekenkast, sjoelbak en computer. Voor de volwassennen onder ons er is een aparte biljartruimte.

In combinatie met de wellness is het zelfs in het voorjaar, najaar en de winter goed verblijven bij ons.

Buiten hebben wij een sportveld, trampoline`s,  speeltuin en skelters en ander rijdend materiaal voor de kinderen. Er is een vuurkorfplaats in overleg kan hier gebruik van worden gemaakt.

Uw fietsen kunt u overdekt stallen.

't Bullekroffie
't Bullekroffie

't Bullekroffie
Korte Ruigeweg 43
1757 GN Oudesluis

Tel 0224-591231
Mob 06-10877734
 
www.bullekroffie.nl
't Bullekroffie in het kort
Soort accommodatie:
Overnachten op het plattelandBed & Breakfast
Overnachten op het plattelandGroepsaccommodatie
Overnachten op het plattelandVergaderen
 
Contact en Adres:
Cor & Anneke Tiel
Korte Ruigeweg 43
1757 GN Oudesluis
 
Tel 0224-591231
Mob 06-10877734
 
Website:
www.bullekroffie.nl
 
Meer info:
Overnachten op het plattelandZoek en boek
Overnachten op het plattelandTarieven
Overnachten op het plattelandFoto's
Overnachten op het plattelandVideo's
Overnachten op het plattelandInformatie aanvragen
Overnachten op het plattelandBrochure downloaden
 
Capaciteit:
Overnachten op het plattelandAantal kamers:
6
Overnachten op het plattelandMinimum aantal personen:
1
Overnachten op het plattelandMaximum aantal personen:
30
   
Faciliteiten:  
Overnachten op het plattelandKeuken (zelfverzorging)  
Overnachten op het plattelandKeukenblok op de kamer  
Overnachten op het plattelandKoelkast op de kamer  
Overnachten op het plattelandVaatwasser  
Overnachten op het plattelandHuisdieren in overleg  
Overnachten op het plattelandTV  
Overnachten op het platteland(draadloos) Internet  
Overnachten op het plattelandNiet roken  
Overnachten op het plattelandGemeenschappelijke ruimte  
Overnachten op het plattelandSpeelterrein  
Overnachten op het plattelandEigen entree  
Overnachten op het plattelandBad/Douche op de kamer  
Overnachten op het plattelandBubbelbad  
Overnachten op het plattelandToilet op de kamer  
Overnachten op het plattelandLunch is mogelijk  
Overnachten op het plattelandDiner is mogelijk  
Overnachten op het plattelandOntbijt in de eetkamer  
Overnachten op het plattelandOntbijt op de kamer  
   
Aanvullende informatie:

Tevens aanwezig:
Boerencamping, 15 vrije ruime staanplaatsen met electriciteit, watertappunt en vuilwaterafvoer.

 

   
Aanvullende informatie

Boerencamping

De minicamping heeft vijftien ruime staanplaatsen met elektriciteit, watertappunt en vuilwaterafvoer en is geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn (ruime familiedouche met beugels en toitet met beugels). In onze verwarmde, luxe toiletgebouw en overdekte afwasplaats is warm en koud stromend water. Parkeerplaats en fietsenstalling zijn aanwezig.

Er is een mooie speeltuin, met skelters,  trampoline en een voetbalveld met doelen. Wij hebben een heel mooie, verwarmde binnenrecreatieruimte met o.a.  tafeltennis en tafelvoetbal. In de internetruimte is een ADSL-aansluiting. Op de camping kunt u draadloosinternetten. Bij voldoende animo organiseren wij een vuurkorfavond.

De Boerderij

Dit boerenbedrijf in ruste ligt dichtbij het dorp Oudesluis, waar ooit een getijdensluis was die het water afvoerde naar de zee. Pas in de 19e en de 20e eeuw werden daar buitendijkse gebieden ingepolderd.

't Bullekroffie (stierenweide, waar vroeger de stier stond is nu de camping) ligt op haar beurt weer in de Zijpepolder, die in 1552 werd omdijkt en met molens drooggemalen. Het nabije West-Friesland was in die dagen de grens tussen land en waddengebied.

De Omgeving

't Bullekroffie ligt in een Oud-Hollandse landaanwinning. De Zijpepolder was tot halverwege de 16e eeuw Waddenzee. Wie de kaart van de omgeving bekijkt of het landschap leest, kan nog zien waar slikplaten en getijdegeulen lagen. Namen als Mosselwiel (oude dijkdoorbraak) en Slikkerdijk vertellen hetzelfde verhaal: land uit zeewater.

Na de inpoldering kreeg het dorpje Oudesluis een haven, waar onder andere de VOC schepen na hun lange wereldreizen aanlegden. Het was de thuishaven voor een vissersvloot die haring en ansjovis aan wal bracht. In Oudesluis staan nog windmolens uit 1764, 1848 en 1896.

In de omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Kortbij liggen Den Helder (vlootdagen) en Schagen (weekmarkt). Het badplaatsje Callantsoog met strand en duinen is niet ver weg. Het waddeneiland Texel is goed te bereiken.

Kaart en Route
Tarieven

Vakantieboerderij ' t Bullekroffie

Tarieven voor de B&B voor 1 nacht varieren van €95,- tot €130,- per nacht per kamer voor 2 personen exclusief toeristenbelasting €0,94.

Als u langer dan 1 nacht bij ons verblijft bent u altijd €5,- tot €10,- per nacht goedkoper uit.

In de midweken buiten het hoogseizoen om krijgt u bij een meerdaagsverblijf 20% korting.

Voor meerpersoons en kindertarieven verwijs ik u naar www.bullekroffie.nl

De prijs voor de groepsaccommodatie varieert tussen de €1350,- tot €1800,- exclusief servicekosten €300,- ( opgemaakte bedden, badhanddoeken, badjassen, keukendoeken, vaatwasblokjes, schoonmaak) Wij vragen een borg. Voor de excacte prijzen per periode vewijs ik u naar www.bullekroffie.nl u kunt ook altijd contact met ons opnemen.

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design