Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana

Copyright en Disclaimer

Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde informatie alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de is niet toegestaan.

Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van Stichting Hotel de Boerenkamer is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot informatie op deze website

Stichting Hotel de Boerenkamer is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Stichting Hotel de Boerenkamer. Stichting Hotel de Boerenkamer is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Stichting Hotel de Boerenkamer zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Website Design & Concept

All4Design: Webdesign, Huisstijlontwerp en Grafische Vormgeving

Leeuwetand 123
1141 KW Monnickendam
The Netherlands
www.all4design.nl
info@all4design.nl

Zoek een Boerenkamer!

Type:

   

Aantal personen:

   

© 2015 Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design