Deze Groepsaccommodaties website maakt onderdeel uit van Hotel de Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites: Bed and Breakfast.

Deze Groepsaccommodaties website maakt onderdeel uit van Hotel de Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites:

B&B
Groepsaccommodaties
Home

Online boeken

Een groepsaccommodatie voor 8+ personen

Groepsactiviteiten

In en rondom de boerenverblijven is genoeg ruimte voor groepsactiviteiten. Van boerengolf in het weiland tot workshops en spelletjes binnen.

Feest

Uw feest in het groen, chique of eenvoudig, met of zonder receptie, diner of BBQ. Met mooi weer buiten. Bij regen binnen.

Kindvriendelijk

Als kinderen lekker spelen hebben ouders vakantie. Recreatieruimtes, speelgoed, boerderijdieren en kinderbedjes.

Familieweekend

Gezellig samen koken, zelfzorg of catering, vuurtje stoken, slapen op de lange regel, of juist prive slaapkamers. Plek voor groepen van groot tot klein.

Een selectie uit ons aanbod groepsaccommodaties

30 personen
10 kamers
30 personen
12 kamers
24 personen
6 kamers
12 personen
5 kamers
22 personen
8 kamers
9 personen
3 kamers
14 personen
4 kamers
26 personen
6 kamers

Groepsaccommodaties Hotel de Boerenkamer - Groepsverblijven in Noord-Holland

De groepsaccommodaties van Hotel de Boerenkamer vindt u in, speciaal voor groepen ingerichte boerderijen, landhuizen en villa’s. Alle groepsverblijven liggen in het groen van de provincie Noord-Holland. Rustig en landelijk met volop ruimte, nooit ver van stad, strand en ander vertier. Altijd goed bereikbaar.

Onder de 18 locaties van groepsaccommodatie Hotel de Boerenkamer is er voor elke groep, groot of klein en voor welke gelegenheid dan ook, altijd wel een die past bij uw wensen. Wat de groepsverblijven gemeen hebben is dat u met uw groep de gehele groepsruimte tot uw beschikking heeft. Meedenkend met u lukt het vast om een passend arrangement samen te stellen. Met u streven wij naar een verblijf waar u met plezier op terugkijkt

Wij zien naar u uit!

 

 

NAAR BOVEN