Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Groepsaccommodatie: Boerderij De Fryhof - Grootschermer

U zoekt een bijzonder groepsverblijf waar het u aan niets ontbreekt? Boerderij 'De Fryhof' in de Noord-Hollandse Eilandspolder, biedt u 6 unieke kamers, ruime woonkamer en goed geoutilleerde keuken. Bij Amsterdam en Alkmaar

Lees verder...lees verder

Beoordelingen over Boerderij De Fryhof

Geef uw mening over Boerderij De Fryhof

reviewsLaat een bericht achter

Uw naam:
Land:
Onderwerp:
   
Uw mening over Boerderij De Fryhof:

(Maximum aantal posities: 500)
Resterende tekens:
Poldersessie
Geplaatst door Sigrid Post uit Nederland op 2014-06-16 13:17:27:

Voor de tweede keer met ons management team bij 'De Fryhof'geweest. Wat is het een mooie plek. Dit keer hebben we met de boot gevaren en na afloop gebruik gemaakt van de bbq. Alles is goed geregeld, een mooie veranda, koelkast buiten, vuurkorf aan. Het is een perfecte plek om even helemaal weg te zijn. Zowel zakelijk als privé. Een top lokatie!

Topscore voor deze b&b
Geplaatst door H. Fortuin op 2014-04-27 11:29:24:

Onze complimenten, wat een prachtige b&b en wat een fijne ontvangst en verzorging. Grote, mooi ingerichte kamers met alles erop en eraan, verrukkelijk ontbijt in die geweldige woonkeuken. Zeker een nieuw bezoek waard!

Geweldige gastvrijheid
Geplaatst door J.Schouten uit Nederland op 2013-11-24 20:19:05:

Wij geven deze accomodatie een dikke 10! We hadden een prachtige tot in de finesse afgewerkte grote kamer met geweldige grote ramen die uitzicht boden op een Oer Hollandse polderomgeving en die ons tevens een prachtige blik gaven op de sterrenhemel! We hebben genoten van de rust en ruimte in- en om deze prachtige stolpboederij. De overweldigende gastvrijheid voelde aan als een warme deken. De met smaak ingerichte landelijke ruime kamers zijn voorzien van een gevulde minibar en koffie en thee faciliteiten, een heerlijk zitje en een flatscreen t.v. Gratis Wifi, perfekte verbinding! De ramen zijn voorzien van goede horren en verduisterings gordijnen, mocht men dat willen. We konden onze kamer naar behoefte verwarmen via de aangebrachte thermostaatkranen. Onze mooie badkamer had prima afzuiging, dus geen beslagen spiegel. De zeer ruime gezamelijke gastenkamer heeft een compleet ingerichte keuken, een grote gastentafel , een ronde tafel en tevens een complete zitjhoek. Wij kozen ons heerlijke ontbijt daar te nuttigen, maar je kunt ook kiezen voor een ontbijt op je kamer. Wij komen zeker terug en nemen de volgende keer onze fietsen mee en onze wandelschoenen! Fam. Boerkoel, nogmaals bedankt!

Vorige