Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Groepsaccommodatie: De Beemsterkamer - Zuidoostbeemster

De Beemsterkamer is een gezellige, ruime en sfeervolle groepsaccommodatie in werelderfgoed 'De Beemster'. In de directe omgeving zijn veel recreatie mogelijkheden; van b.v. een dagje Amsterdam of Volendam tot zelf kaas maken.

Lees verder...lees verder

Beoordelingen over De Beemsterkamer

Geef uw mening over De Beemsterkamer

reviewsLaat een bericht achter

Uw naam:
Land:
Onderwerp:
   
Uw mening over De Beemsterkamer:

(Maximum aantal posities: 500)
Resterende tekens:
familieweekend 22 tot 24 juni 2012
Geplaatst door Fam. Lakenveld uit Nederland op 2012-06-25 15:38:27:

Met 17 personen een weekend doorgebracht in de Beemster op een prachtige locatie Beemsterkamer. Wij hebben als familie een geweldig mooi weekend gehad ter gelegenehid van ons 50-jarig huwelijksjubileum. De accommodatie was perfect. Mooie ruime kamers, schoon en netje. Van alle comfort voorzien. Mooie omgeving, wij hebben het super naar onze zin gehad. Harteljk dank! aanbevelingswaardig! Familie Lakenveld

Pinskterweekend 2012
Geplaatst door Fam. Clemens uit Nederland op 2012-05-30 21:34:59:

Voor de 21ste keer het Clemens Pinksterweekend beleefd en ditmaal op een toplocatie: De Beemsterkamer! Wat een gezellig en ruim huis! We voelen ons hier helemaal thuis en hebben super genoten van het prachtige weer, de mooie omgeving en alle gezelligheid met elkaar! Bedankt!!!

midweek mei
Geplaatst door Ipse de Bruggen uit Nederland op 2012-05-30 21:32:43:

Met negen personen, zes bewoners en drie begeleiders, hier gebivakkeerd. Vijf dagen genoten van de omgeving en telkens van het terugkomen in dit prachtige, loyale onderkomen. We hebben het super naar de zin gehad. Hartelijk dank! Groet, groep UP8, Ipse de brugge, Nieuwveen

6 mei 2012
Geplaatst door Fam. van Engelen uit Nederland op 2012-05-07 14:35:45:

Met heel het gezin het 50-jarig huwelijk van ons pa en ma gevierd. Het was een verrassing voor hen en het was supergezellig, ook door deze superlocatie. Eindelijk met zijn allen in Volendamse kleding op de foto en met zijn allen op de tandem. Bedankt en wie weet tot ziens!

vriendenweekend
Geplaatst door Club 2000 uit Nederland op 2012-05-07 14:32:46:

Hallo Beemsterkamer, Wij hebben een toplocatie mogen gebruiken voor 1 weekend! Superschoon, ruim, keurig nette kamers en gezellige woonkamer. Het ontbijt en de brunch waren heerlijk! Wij hebben genoten van een rondleiding door Dick Weijers zie www.walkingshoes.nl, echt een aanrader. Achter ind e tuin hebben wij ook genoten van het kleiduifschieten! Bedankt voor de goede zorgen!

meidenweekend
Geplaatst door Claudia uit Nederland op 2012-05-07 14:30:47:

Wij hebben een heel gezellig weekend gehad! Een mooie en nette accommodatie. ook qua ligging vonden we het perfect, gisteren in Volendam geweest. Goed verzorgd, ontbijt en lunch was lekker. Groetjes van de meiden uit Wervershoof

Pasen 2012
Geplaatst door Fam. Berkers uit Nederland op 2012-05-07 14:28:46:

Een mooi paasweekend in een gezellig huis in een mooie omgeving. Het huis ziet er netjes en verzorgd uit. De skelters voor de kinderen is een mooie aanvulling. Een plek waar veel te beleven valt, met talloze mooie dorpjes etc. in de buurt. Jullie hebben het goed voor elkaar. Wij hebben een fijn weekend gehad; bedankt voor de goede zorgen!

16-18 maart 2012
Geplaatst door Catwijck uit Nederland op 2012-05-07 14:26:43:

Het was een gezellig weekend en we hebben genoten van het prachtige huis. De bedden waren prima, de douches heerlijk en het bad voortreffelijk. Alle weersomstandigheden hebben we meegemaakt, zon regen en wind. De accommodatie was van ale gemakken voorzien en van alles was voldoende. De veteranen van hockeyclub Catwijck

verjaarsweekend
Geplaatst door Kalkhoven uit Nederland op 2012-02-21 19:30:38:

Een prachtig luxe huisje met vooral veel ruimte in de slaapkamers. Iedereen was laaiend enthousiast over het huisje. Het was goed aan te rijden. Wij hebben er in februari gezeten en ondanks het feit dat het winter was, hebben wij ons daar prima vermaakt!

27.12.2011 bis zum 03.01.2012
Geplaatst door H. Grewe uit Deutschland op 2012-01-03 13:12:15:

Vielen Dank, dass wir in diesem wunderschonen Haus unseren Silvesterurlaub verbringen durften und auf ein einmaliges Ereignis zuruuckblicken durfen. Wir waren und sind begeistert. Auf hoffentlich bald!

21 tot 24 oktober
Geplaatst door Lunteren en Van Rijn uit Nederland op 2011-10-24 16:36:56:

Wat een heerlijk huis. Het was keurig verzorgd, en netjes schoon. Veel ruimte voor een grote groep. Goede parkeerruimte en speelvoorzieningen voor de jongeren. In een woord fantastisch!

Familieweekend 2-5 september 2011
Geplaatst door Fam. Zomer uit Nederland op 2011-09-16 13:47:02:

We hebben een superweekend gehad. De accommodatie was geweldig het zag er prima en verzorgd uit. Alles was aanwezig. Het weer werkte ook prima mee. Bedankt voor de goede zorgen. Wij kunnen het iedereen aanraden! Succes verder!

25.-29.07.2011
Geplaatst door Lebenshilfe Wohngemeinschaften Eifel Mitte uit Deutschland op 2011-07-29 16:29:27:

Wir, die Menschen vom Betreuten Wohnen der lebenshilfe Wohngemeinschaften Eifel Mitte Ggmbh haben hier ein paar schöne Tage verbracht. Besonders gefallen haben uns die liebevoll eingerichteten Zimmer unud die gut ausgestatete Küche. Die Beemsterkamer ist der ideale Ort, um mit netten Menschen einige holsame Tage zu verbringen. Wir werden dieses wunderschöne Haus herzlich gerne weiterempfehlen. Grüsse aus der Eifel!

Topweekend Beemsterkamer
Geplaatst door Topdames Sassenheim uit Nederland op 2011-06-29 11:31:27:

Recept voor een Topweekend in de Beemsterkamer: *Neem 14 leuke vrouwen uit de Randstad, voorzien van eten en drinken en een berg lol; *Mix dit geheel in wisselende samenstelling, voorzie ze regelmatig van een hapje en een drankje en laat ze hun creativiteit botvieren op een klomp; *Voeg een tripje Volendam, gelardeerd met een workshop Volledams proate toe en sluit af met een Purmerends diner; *Zak bij voorkeur in de Beemsterkamer door; *Het was fijn om in de Beemsterkamer te zijn!

10 tot 13 juni 2011
Geplaatst door Familie Wijngaarden uit Nederland en België op 2011-06-14 14:36:20:

We hebben een heerlijk familieweekend achter de rug met 17(!) personen. Dit riante huis met gezellige inrichting en ligging is echt perfect! Met kaas maken en een bezoek aan de Zaanse Schans met alle activiteiten, maar ook de skelters en de trampoline waren een aanvulling voor de kinderen. Een aanrader om te herhalen en aan te bevelen!

Weekend 29 april tot 2 mei 2011
Geplaatst door Fam. Tuin uit Nederland op 2011-05-27 14:09:59:

Tot nu toe het mooiste huis waar we als familie in mochten vertoeven. We hebben dan ook genoten. Heerlijk robuust weer gehad. Met zijn allen over de dijk op de fiets tegen de wind in door het prachtige polderlandschap leuke plaatsen bezocht De Rijp en Edam. Heel feestelijk allemaal met een vleugje koninginnesaus er over heen. Hartelijk dank voor het prettige verblijf! Familie Tuin

25.4 bis 29.4.2011
Geplaatst door Kesselheim uit Deutschland op 2011-05-27 14:06:58:

Wir haben 4 schöne Tage bei schönen Wetter in der Beemsterkamer verbracht. das Haus ist einfach ein Traum! Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt und hoffen, dass wir in Zukunft nochmal ein paar schöne Tage hier verbringen können! Regina Kesselheim

familieweekend 2011
Geplaatst door Anno uit Nederland op 2011-05-27 14:04:07:

We gaan de laatste 6 jaar ieder jaar een weekendje weg, maar zo luxe hebben wij het nog niet gehad! Prachtige themakamers en alles schoon, netjes & luxe. ook het weer hebben we getroffen, heerlijk in het zonnetje gezeten. Ook de omgeving is erg leuk, rondvaart in Edam en groepsfoto in Volendam. Bedankt namens de familie Den Bakker

8-10 april 2011
Geplaatst door Familie Rozemeijer uit Nederland op 2011-05-27 14:02:07:

Voor ons familieweekend gelogeerd in de Beemsterkamer. Het is ons prima bevallen. Wat een mooi huis, ruim en van alles voorzien. Én we hadden prachtig weer, ook niet onbelangrijk. Hartelijk dank en wie weet tot weerziens!

Familieweekend 18-20 mrt '11
Geplaatst door Familie Van Erp uit Nederland op 2011-05-27 13:47:55:

Wat een bijzonder sfeervol huis! Heerlijk, echt even weg in deze rustige en mooie omgeving. Perfect voor een familieweekend! De lente is voor ons al ingeluid door de narcissen op tafel en het zonnetje buiten. Bedankt voor het gebruik maken van jullie accommodatie! Wie weet tot ziens!

weekend 25-27 februari 2011
Geplaatst door Arno uit Nederland op 2011-05-27 13:45:40:

Bedankt voor het gezellige weekend in dit prachtige huis. Iedereen heeft heerlijk geslapen op de lekkere bedden en mooie kamers. Erg prettig dat iedereen ook een eigen badkamer had. Wie weet tot een andere keer! BEDANKT!

Familieweekend
Geplaatst door Fam. Vlaar-Hameeteman uit Nederland op 2010-11-14 15:19:20:

Fantastische accommodatie met alles erop en eraan. Heel sfeervol en goede uitvalbasis. Ook de bedden kregen extra punten omdat ze zo heerlijk waren. Ons weekend was geslaagd mede dankzij jullie gastvrijheid!

weekend van 1 tot 3 oktober 2010
Geplaatst door Borst uit Nederland op 2010-10-04 13:25:12:

Het was weer geweldig, ons huis, zo lekker ruim en speelruimte voor de kinderen. ook buiten was het prima. We troffen goed weer, heerlijk gefietst naar het Twiske. Ons weekend is geslaagd! Wie weet nog een keer!

Onze ervaring in de Beemsterkamer
Geplaatst door Fam. Noort uit Nederland op 2010-09-28 17:35:40:

Ieder jaar zoeken we een nieuwe locatie voor ons familieweekend. Zo bijzonder als dit plekje hebben we nog nooit ervaren! Ruim, alles aanwezig en schitterende slaapkamers en sanitair! We voelden ons hier thuis. Ondanks de regen hebben we met elkaar genoten! Veel succes gewenst! Familie Noort

Wow
Geplaatst door Peter uit Nederland op 2010-09-12 14:09:00:

Beste Marieke, Wat was dat genieten afgelopen weekend. Heerlijk. Wat een onvoorstelbaar mooie kamers, die heb je in een 5* hotel nog niet eens. Prettig dat er kaarten zijn en informatie over de buurt en heerlijk dat je ons zo gastvrij ontvangt. bedankt en bedank ook je ouders!! namens de groep met vriendelijke groet Peter

Vorige