Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Groepsaccommodatie: Hoeve Meerzicht - Monnickendam

De Noord-Hollandse stolpboerderij 'Hoeve Meerzicht' is gebouwd in 1925. Het karakteristieke pand ligt in de Monnickmeer, een kleine droogmakerij uit 1856, in de directe omgeving van het historische havenstadje Monnickendam.

Lees verder...lees verder

Beoordelingen over Hoeve Meerzicht

Geef uw mening over Hoeve Meerzicht

reviewsLaat een bericht achter

Uw naam:
Land:
Onderwerp:
   
Uw mening over Hoeve Meerzicht:

(Maximum aantal posities: 500)
Resterende tekens:
Sehr schön
Geplaatst door Imke Schwerdtfeger uit Duitsland op 2014-08-11 17:21:36:

Es war sehr schon bei euch, tolle, liebevoll eingerichtete, saubere Zimmer, Frühstück mit allem was du brauchst und liebst und die Umgebung Erholung pur!

We hebben genoten!
Geplaatst door Fam. Demeestere uit België op 2014-08-06 21:18:07:

Ingrid en Jean-Pierre Wij hebben genoten van de gastvrijheid van Paula en Piet. Met een gevarieerd en ruim ontbijt, aangevuld met een stevig lunchpakket, konden we de fietstochten naar Amsterdam en omstreken gemakkelijk aan. Het was een aangenaam verblijf in de goed ingerichte logeerkamer met het nodige comfort.

18-22. Mai 2014
Geplaatst door Fam. Wassner uit Deutschland op 2014-05-27 17:19:06:

Wir durften in Ihrem schönen Gästehaus vom 18.-22. Mai 2014 übernachten. Das Zimmer und das Bad groß und sehr sauber. Die Innenausstattung war ansprechend und durchdacht. Zum Frühstück hatte sich unsere Gastgeberin jeden Morgen etwas anderes einfallen lasse. Wichtig: Hier stört kein Verkehrslärm den Schlaf. Der Hof liegt zwar etwas abseits, trotzdem ist man mit dem Auto oder Rad schnell in Monnickendam, von wo es hervorragende Busverbindungen gibt. Mit einer Tageskarte für 10,-- € ist man schnell in Amsterdam, wo ein Platz im Parkhaus auch mal 30,-- € kostet. Leute fahrt Bus! Wir kommen sicher wieder!

landbouwkundig ingenieur
Geplaatst door Fam. Blaak uit Nederland op 2014-05-27 17:18:29:

Van 18/19 mei 2014 hebben wij zeer genoten van de ontvangst en de accommodatie verzorgt door Paula en de discussie met Piet over het bedrijf, die mij als landbouwkundig ingenieur met ervaring in meer dan 30 tropische landen altijd interesseert

Sehr freundlich und hilfsbereit
Geplaatst door Fam. Reuter uit Deutschland op 2014-05-06 14:21:29:

“Die Gastgeber sind sehr freundlich und hilfsbereit. Wer sich in schöner Landschaft entspannen und von der Unterkunft aus Unternehmungen in die überaus schöne Gegend mit dem eigenen Fahrzeug oder mit Bussen machen möchte, ist sehr gut aufgehoben. Amsterdam ist in 20 Min. mit dem Bus mehrmals die Stunde erreichbar. Wir können die Gastgeber, die Unterkunft inklusive Frühstück und die sehenswerte Gegend für einen Kurzurlaub echt empfehlen.”

Empfehlenswert!
Geplaatst door Fam. Hükelheim uit Duitsland op 2014-05-02 18:36:14:

Wir sind bereits mehrfach Gäste von Piet und Paula Kalverboer-Slotboom gewesen. Wir genießen hier den Aufenthalt sehr, da wir immer herzlich Willkommen sind. Die nette Gastfamilie, die Ruhe und der Ausblick aus dem Zimmer, das liebevoll zusammengestellte Frühstück und die vielen Ausflugsmöglichkeiten machen das Quartier so besonders empfehlenswert!

collega's onder mekaar
Geplaatst door Fam. de Boer uit Nederland op 2014-04-11 15:29:13:

Mooi weekend gehad sfeervolle kamer en een goed ontbijt Leuke gesprekken gehad als collega`s onder mekaar Succes met de toekomst plannen Hopelijk tot ziens George en Helena de Boer Rutten

Prachtige lokatie
Geplaatst door H.C. van der Tas uit Nederland op 2014-04-09 16:51:37:

Prima weekend gehad in gastvrije omgeving. Prachtige, goed verzorgde locatie. Monnickendam e.o. is zeer de moeite waard.

december 2013
Geplaatst door Gerard en Mireile Holleman uit Nederland op 2014-01-07 07:41:18:

2 daags overnachting in december 2013. Mooie omgeving, mooie nette kamer met goed ontbijt, zeer vriendelijke mensen, aanrader. Zeer gastvrij, je kunt de boerderij bekijken. In december is het wel erg rustig in omgeving. Alkmaar was top

Geplaatst door Simone uit Italia op 2013-08-31 16:11:53:

Abbiamo soggiornato all’Hoeve Meerzich di Monnickendam per 2 giorni (2 adulti e due bimbi piccoli). La camera al primo piano era spaziosa e pulita, con frigo e lavandino. La colazione servita da Paula, la padrona di casa, è ottima e abbondante e servita nella cucina al pian terreno dove è possibile cucinarsi qualcosa da soli (noi ne abbiamo approfittato una sera). La posizione dell'agriturismo è perfetta per raggiungere gli splendidi paesini di Volendam, Edam e Marken (circa 10-15 minuti) e per non soggiornare nel caos di Amsterdam. I prezzi sono veramente convenienti: 45 euro a persona a notte, il bimbo di 4 annni 20 euro e il bimbo di 2 è gratis. Paula e Piet sono veramente gentili e disponibili.

Geplaatst door Fam. D'Alterio uit Italia op 2013-08-31 16:07:27:

Bellissima vacanza, struttura accogliente, ordinata e pulita, a pochi chilometri da Amsterdam. La sig.ra Paola è gentile e disponibile. Grazie di tutto. Emanuele ed Elena.

8-11 augustus
Geplaatst door Fam. vd Heuvel uit Nederland op 2013-08-28 15:55:08:

8 t/m11 aug gelogeerd in `n fijne kamer met koffie/thee faciliteiten wat erg prettig is . zeer mooie omgeving veel gefietst zelfs door Amsterdam. goed ontbijt en voldoende mochten zelfs boterhammetje meenemen. wij hebben genoten en `t is voor herhaling vatbaar .

We komen zeker weer!!
Geplaatst door Alex en Carla uit Nederland op 2013-08-26 18:37:44:

We hebben weer een heerlijk verblijf gehad bij Piet en Paula. Dank zij hun gastvrijheid hebben we weer kunnen genieten van het leven op de boerderij. We komen zeker weer!!!

Rustige en prachtige streek.
Geplaatst door Patrick & Greet uit België op 2013-08-13 16:45:17:

wij hebben in juli 2 nachten gelogeerd in Hoeve Meerzicht. Het is een rustige en prachtige streek. Wijzelf wonen ook op een boerderij . Heel veel met Piet gesproken. Het ontbijt was zeker in orde en onze kamer was ruim en proper. Mooie routes om te fietsen. Zeker een aanrader !!! Piet en Paula, Van harte bedankt !

Heerlijke dagen!
Geplaatst door Joke van Lohuizen uit Nederland op 2013-08-13 16:44:22:

We hebben een paar dagen heerlijk gelogeerd op Hoeve Meerzicht. Tevens een fjine uitvalshaven voor fietstochtjes in de omgeving.

Veel dank voor de gastvrijheid!
Geplaatst door Tom en Emmeline Reith op 2013-08-09 07:05:18:

We hebben 2 nachten geslapen in hoeve Meerzicht in een prettige, schone, rustige en comfortabele kamer. Het ontbijt is redelijk, maar valt niet op door een ruime keus. Zeer vriendelijke gastvrouw en uiterst behulpzaam bij het uitstippelen van ons bezoek aan het mooie Waterland. Kortom een zeer aangenaam verblijf en zeker een reden om nogmaals gebruik te maken van deze logeermogelijkheid. Veel dank voor de gastvrijheid! Tom en Emmeline Reith

Geplaatst door Julien uit België op 2013-07-28 17:22:46:

Wie van de stilte nog kan genieten moet hier zeker eens naar toe komen. Ons 3d verblijf op deze nog actieve boerderij, is in alle opzichten perfect verlopen: Paula die de B&B verzorgt is een lieve hartelijke dame die haar gasten weet te bekoren. Piet die de boerderij runt, liet ons kennismaken met het vele werk op de boerderij, kortom een toffe belevenis. Als ligging is het een prima uitvalsbasis naar A'dam (7km met de snelbus) of directe ligging aan het knooppunten netwerk.

Een dikke 10!!!
Geplaatst door Hans en Renske Merks uit Nederland op 2013-07-28 17:17:56:

We hebben genoten van een fijne midweek bij jullie. Zeer gastvrij, mooie en goed geïsoleerde kamer (je hoort niets van de andere gasten) met een prachtig uitzicht. Ontbijt is prima, de tips voor een dagje uit bevielen goed. Paula, Piet en de kinderen werken hard om het boerenbedrijf te laten draaien, maar dat gaat zeker niet ten koste van de gasten. Kortom: een dikke 10!!!

familieweekeinde
Geplaatst door Fam. Wesselink uit Nederland op 2013-07-06 14:54:52:

We hebben genoten van ons familieweekeinde in Monnickendam. De B&B kamers zijn goed en gezellig ingericht, voorzien van een fijne badkamer. We hebben de omgeving van Overleek en Broek in Waterland gezien vanuit een fluisterboot van de theetuin Overleek. Een echte aanrader! Monnickendam, Marken en Volendam hebben we per fiets gedaan, een prachtige toertocht. Paula en Piet, langs deze weg willen we jullie hartelijk danken voor jullie gastvrijheid. Groet fam. Wesselink

2 days overnight
Geplaatst door Fam. Orlandi op 2013-06-21 18:41:59:

We stayed 2 days overnight at Hoeve Meerzicht in June 2013. The house is very nice in the pleasant Hollandese nature. The room is new, clean and comfortable and the host is really nice. Breakfast very good. The location is perfect for reaching Amsterdam and the nice surrounding (Edam, Volendam and the nice Waterland surroundings). Really quite locatio, very pleasant staying. Thank you! :-)

Geplaatst door Fam. Coppens uit België op 2013-05-08 12:36:21:

Beste Paula en Piet, Wij zijn zopas ' thuis ' aangekomen. Vlug een mailtje om jullie te bedanken voor de fijne dagen die wij bij jullie mochten doorbrengen. De fietstocht van vandaag was ook zeer mooi : boottocht en vooral bezoek aan Edam zijn ons zeer bevallen.(Volendam vonden wij te druk en te toeristisch) De optieker was ongelooflijk vriendelijk : in een paar minuutjes was mijn bril hersteld. Enkel een vrije bijdrage in het spaarpotje voor een goed doel. Groeten en tot hoors. Willy Coppens

Koud maar genoten
Geplaatst door Fred en Janny de Hoogt op 2013-05-05 07:35:39:

Ons weekend in maart was koud, maar toch hebben we genoten. Prachtige, ruime kamers en douches. Heerlijke bedden, prima ontbijt. Leuke suggesties rondje Monnickendam, Broek in Waterland en rondom het eiland Marken. Piet en Paula bedankt voor jullie gastvrijheid

Koeienzoen
Geplaatst door Ellis Delken uit Nederland op 2013-05-05 07:34:55:

Perfecte B&B voor uitstapjes naar Monnickendam, Broek in waterland, de Zaanstreek en Marken. De boerderij is geweldig voor kinderen en voor volwassenen, want we hebben veel geleerd. Onze zoon van anderhalf heeft zijn eerste koeienzoen gehad. Gastvrij ontvangst, grote kamers en een heerlijk ontbijt. Piet en Paula, dank je wel!

Een aanrader!
Geplaatst door Derk Jan Hoogeveen uit Nederland op 2013-05-05 07:34:24:

Een fantastisch weekend gehad in Hoeve Meerzicht. Hele mooie kamers, een lekkere douche (of bad) en lekker gewandeld. Ook een heerlijk ontbijt. Ook nog heerlijk gegeten in het rest De Roef in Monnickenendam (op loopafstand. Echt een aanrader.

Geplaatst door Tourbier uit France op 2013-05-05 07:33:42:

demande de réservation pour deux nuits du dimanche soir 21 avril au mardi matin 23, Si ce n`est pas possible chez vous, pouvez vous nous donner d`autres adresses dans le Même style que votre ferme. Ca me plait beaucoup. Merci de votre réponse

Geplaatst door Rogier en Mieke Sinnige uit Nederland op 2012-10-14 09:27:54:

Hallo Paula En Piet Wij hebben het rondje zuiderzee gefietst en kwamen als laatste overnachtingspunt bij jullie terecht.Wij hebben genoten van de uitleg over de boerderij, het kalfje dat die nacht geboren is en de lieve jonge katjes.De accomodatie is fantastisch mooi en verzorgd met een prachtig uitzicht.Wij hebben de plannen om volgend jaar terug te komen voor de lammetjes. met vriendelijke groet Rogier en Mieke

Geplaatst door Fam Leemans uit Nederland op 2012-10-14 09:27:17:

Bijna een midweek in uw prachtige B&B doorgebracht. Zeer goede uitvalsbasis voor leuke fietstochten. Veel van de ervaringen van eerdere gasten kunnen we onderschrijven. Vooral het uitzicht op het meer zullen we missen. Als er toch ook iets van kritiek bij mag, betreft dat het ontbijt: we misten echt ``bakkersbrood``, roggebrood en beschuit. Kortom, geen straf om weer eens terug te komen.

Geplaatst door M. Klopper uit Nederland op 2012-10-14 09:26:47:

Het was fijn om hartelijk begroet te worden en dat onze kamer werd aangewezen met personelijke uitleg. Wij hebben een paar nachten gelogeerd in de boerenkamer en dit was gewoon erg fijn, omdat het zo gastvrij is en vriendelijke mensen zijn die met enthousiastme een B&B runnen. En de gasten een leuk verblijf bieden met talloze tip`s wat er zoal mogelijk is te doen in de omgeving.

Geplaatst door Geert en Anneke Wolters uit Nederland op 2012-10-14 09:26:25:

We hebben drie heerlijke dagen gehad bij jullie.Alles was geweldig verzorgd.Vooral het grote bad was heerlijk.Misschien nog eens tot ziens!

vriendenweekend met z'n 10en
Geplaatst door Groep Inge Jansen uit Nederland op 2012-09-19 11:37:50:

Hoi Paula & Piet! Onze complimenten: wat een heerlijke accommodatie hebben jullie en wat is alles uitstekend verzorgd! We konden bij jullie verblijven onder wat condities en die waren...leuk! Jullie vierden je 25 huwelijksfeestje en de 18e verjaardag van jullie zoon! Nee hoor, geen geluidsoverlast, we konden gewoon als "vreemde gasten" aanschuiven op het feest! Volgend jaar september komen we weer genieten, al vieren jullie dan vast niet je 26 jarig huwelijksfeest! De kamers waren uitstekend, de bedden prima, het uitzicht mooi enz.enz. Kortom: een aanrader in een overweldigend landschap!

Geplaatst door Fam. Sacila uit Italië op 2012-09-06 08:29:03:

Ho soggiornato all’Hoeve Meerzich di Monnickendam x 10 giorni con la mia famiglia. L’agriturismo si trova nel mezzo della silenziosa campagna olandese in un suggestivo fienile ricostruito pochi anni fa seguendo il disegno originale degli inizi del 1900. Noi abbiamo soggiornato in una spaziosa e luminosa camera (in tutto ce ne sono 5) al primo piano con un letto comodissimo e grandissimo, ottimo per rilassarsi. La camera ha anche un angolino con frigo, lavandino e possibilità di scaldare l’acqua x the o caffè.. Dalla finestra c’è una splendida vista sul lago “de Leek” e sulla campagna circostante. Il bagno è molto grande con finestra e docci spaziosa, naturalmente senza bide..ma all’estero si sa che è così. Al piano terra c’è la cucina del Bed & Breakfast dove viene servita una buona col

Meehelpen op de boerderij
Geplaatst door Fam. Jansen uit Nederland op 2012-09-06 08:28:29:

Beste Paula en Piet, Wij hebben een maand door Nederland getrokken op de fiets en hebben op veel verschillende locaties overnacht. Het verblijf bij jullie had veel langer mogen duren. Wat een gastvrijheid! Onze jongste zoon vond het heerlijk om mee te helpen op de boerderij. Nogmaals dank en tot ziens!

Wunderbarer Ausblick
Geplaatst door Bärbel und Uli uit Österreich op 2012-09-06 08:28:00:

Herrliche Ruhe und eine einzigartige Unterkunft nach einer Besichtigung der lebhaften Stadt Amsterdam fanden wir in Hoeve Meerzicht. Ein wunderbarer Ausblick aus dem riesigen, gemütlichen Zimmer, ein leckeres Frühstück und sehr viel Herzlichkeit. Eine ganz besondere Adresse vor den Toren Amsterdams!

Fietstocht door Nederland
Geplaatst door C.G. van Rijssel uit Nederland op 2012-09-06 08:27:11:

este Paula en Piet, In juli, met de fiets op doortocht door het land, bij jullie twee dagen doorgebracht met het doel om Marken te bezoeken. De ontvangst was hartelijk en warm. De kamer en badkamer waren verrassend groot en goed ingericht. Het ontbijt was ook erg lekker. De omgeving en het uitzicht waren geweldig mooie. Wij kunnen een verblijf op Hoeve Meerzicht van harte aanbevelen. Groet Bert en Joke

Voor de tweede maal te gast!
Geplaatst door Romeyn-Geys uit Nederland op 2012-08-07 18:20:37:

Wij waren reeds voor de tweede maal te gast in Hoeve Meerzicht Prachtige locatie, mooie natuur, wandel- en fietsmogelijkheden te over, het fluistervaren was fantastisch. De kamers zijn groot, mooi, en super netjes. Het ontbijt was ruim voldoende en lekker. Zeer gedienstige en gastvrije familie. We keren zeker nog terug.

opa en oma van 81 jaar!
Geplaatst door Fam. Ravenhorst uit Nederland op 2012-07-28 15:03:37:

wij hebben 2 heerlijk rustige dagen en nachten gehad,heerlijke bedden ,prima ontbijt en geweldige service-om je direct thuis te voelen als opa en oma vqn 81 jaar!

Tot de volgende keer
Geplaatst door Familie Kennes uit Nederland op 2012-07-28 15:03:00:

Beste mevrouw Paula, Vorig weekend was ik twee nachtjes bij jullie met mijn papa en mama. Ik vond het heel leuk om bij het kalfje, het konijn en de koeien te kijken. Wat mij betreft hadden we niet naar Volendam, Tuitjenhorn of Hoorn hoeven te gaan want ik had wel de hele dag willen helpen bij meneer Piet. Misschien komt dat een volgende keer. Hartelijk bedankt voor de mooie, schone kamer en het lekkere ontbijt. Fijn dat we zaterdag ook al op tijd in de kamer mochten. Hopelijk tot ziens. Een hartelijke groet van Rens en natuurlijk ook mijn papa en mama

prima uitvalsbasis
Geplaatst door Gert van Die uit Nederland op 2012-07-28 15:02:14:

prima uitvalsbasis voor deze omgeving zijn zelfs door Paula weggebracht naar onze bestemming wegens gebrek aan taxi`s. Mooie en schone kamers, prima ontbijt en leuke gastheer en vrouw.

Charmant et sympathique
Geplaatst door Myriam & Gilles Blanchard uit France op 2012-07-28 15:01:47:

merci de votre accueil charmant et sympathique, très jolie chambre tout confort, situation très calme au milieu de la nature, petit déjeuner excellent, situation parfaite pour visiter Amsterdam et les villages de l`Inselmeer, on reviendra avec grand plaisir !

Highly recommend for every type of traveller
Geplaatst door Marion & Michael Patterson uit Australia op 2012-07-28 15:00:52:

We truly had a wonderful stay at Hoeve Meerzicht. Paula & Piet were the perfect hosts and so informative in sharing their experiences on the working farm. The room was very well presented, comfortable beds and a beautiful view over the lake and farmland. We experienced the beauty of the canals, walking and cycle tracks as well as hiring a boat to travel around the canals. The breakfasts were great and Paula made everone welcome with her cheery smile. She was such a delight and informative with what to do and see. The location is excellent. Country lifestyle but close to Amsterdam and all the beautiful villages and surroundings. We stayed a week and highly recommend Hoeve Meerzicht for every type of traveller.

Fantastisch verblijf
Geplaatst door Wim & Tineke uit Nederland op 2012-07-03 20:17:23:

Beste Paula & Piet en kinderen Nogmaals bedankt voor het fantastische verblijf op jullie hoeve. Onze kamer was gezellig, ruim en had een prachtig uitzicht op het meer. Het ontbijt was heerlijk. Jullie vriendelijkheid, gastvrijheid & service voelde als thuis komen. De gemakkelijke verbinding met de bus naar Amsterdam is eveneens een extra pluspunt. De rondleiding in de stal was voor ons ook een enorm interessant en leuk gebeuren. Veel groetjes en zeker tot ziens :-).

6 franse vrienden
Geplaatst door Lya en Bas uit Nederland op 2012-06-18 20:21:25:

met onze franse vrienden 2 nachten bij jullie doorgebracht. Hele rustige lokatie, mooi uitzicht, ruim gelegenheid bij elkaar te zitten. Zeer centrale ligging voor vele uitstapjes

Geplaatst door M und V uit Deutschland op 2012-06-15 11:03:17:

Hallo Paula und Piet, die Zeit bei Euch war sehr schön. Es hat uns sehr gut gefallen. Die schönen und gleichzeitig praktischen Zimmer, das leckere Frühstück, Eure nette und offene Art, die Ruhe und wunderschöne Landschaft, genauso wie die praktische Nähe zu Amsterdam. Danke und liebe Grüße in die Niederlande

Sehr genossen!
Geplaatst door Fiona Weber uit Deutschland op 2012-06-12 21:46:59:

Liebe Paula, lieber Piet, unser Aufenthalt bei euch war sehr schön. Wir haben als Gruppe ein verlängertes Wochenende in Monnickendam verbracht und die Zeit sehr genossen. Die Zimmer waren alle sehr liebevoll eingerichtet und sehr sauber. Das Frühstück abwechslungsreich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und viel über die Tiere gelernt. Danke für die schöne Zeit

Adoré votre chambre d'hotes
Geplaatst door Geissert uit France op 2012-05-29 17:06:35:

Bonjour, Mon mari et ma fille sont venus chez vous pour quelques nuits, ils ont adoré votre chambre d’hôtes, un bon accueil, un bon petit déjeuner, une bonne ambiance, une belle chambre tout confort, un beau village juste à coté, une belle région. Merci pour tout. Mme GEISSERT Alsace

very nice stay
Geplaatst door Leva op 2012-05-29 17:05:29:

Dear Paula, Thank You for a very nice stay at Your hotel in peace and positive, just 15 minutes driving from Amsterdam Intertraffic which was our aim in Amsterdam. Rooms were really large and comfortable, as well fresh breakfast and nice view to the lake. Thank You for all and we will be glad to chose Your hotel also when next time visiting Amsterdam.

Top locatie!
Geplaatst door Fam. Broeksmit uit Japan op 2012-05-09 14:30:48:

Schoon, heel vriendelijk :), locatie top, en de kinderen hebben de lammetjes in de wereld zien komen. Timing kon niet beter!

Mooie herinnering!
Geplaatst door Familie Buiteman uit Nederland op 2012-05-09 14:30:05:

Ondanks het niet zo beste weer een paar heerlijke dagen doorgebracht. We werden als het ware even opgenomen in het dagelijks leven van Piet en Paula, althans de leuke kant ervan natuurlijk. Heerlijk ontbijt,fantastische kamers,hartstikke schoon, vrijheid en gezelligheid.Veel gezien en geleerd over het houden van koeien en schapen(allebei met veel jongvee).We waren echt te gast!Bedankt we bewaren het als een mooie herinnering.

Het allerbeste!
Geplaatst door Fam. Verberne uit Nederland op 2012-04-04 20:01:24:

Ons verblijf was zeer goed verzorgd. We hebben echt genoten. Het allerbeste.

Geplaatst door Nicole & Alain Laplage uit France op 2012-04-01 21:52:22:

All was perfect at Hoeve Meerzicht : Comfort, hospitality and an ideal location to visit the beautiful Waterlands. Thanks a lot to Paula and Piet

Anton Pieck-uitzicht
Geplaatst door Rob en Wenda uit Nederland op 2012-02-13 09:44:40:

Hallo Paula, Piet, Cathy, Gerco en Jos, Een paar heerlijke dagen bij jullie doorgebracht. Waterland op zijn mooist in de winter. Anton Pieck uitzicht op het Monnickmeer vol met schaatsers. Alle lof voor jullie appartementen, service en verzorging. Zelfs het zonnetje was aanwezig. Bedankt, tot ziens, en groeten uit Beek (Lb)

Kameradenweekend
Geplaatst door Kameradenclub Lemelerveld uit Nederland op 2012-01-25 13:43:07:

beste Paula en Piet Ons jaarlijkse kameradenweekend in januari hebben we op een zeer prettige manier beleefd bij jullie. Alles was uitmuntend, bij aankomst de koffie en thee al klaar incl. koekje, de perfecte ingerichte en mooie schone kamers, de vriendelijkhied en gastvrijheid en niet te vergeten het goede en lekkere ontbijt, je kunt het niet beter wensen voor een leuke prijs. Dit is een uitstekende uitvalbasis voor iedereen die naar NH wil op 15 min van een uitstekende parkeerplaats in Amsterdam vanwaaruit je makkelijk in het centrum kunt komen. Hoeve Meerzicht heeft een hoog herhalingsgehalte en jullie zien ons zeker nog een keer terug. Paula en Piet bedankt en tot ziens

We komen graag nogmaals terug!
Geplaatst door Minke en Stefanie uit Bennekom op 2011-12-15 07:42:01:

We hebben een heerlijk weekend gehad bij jullie op de boerderij, mooie grote schone kamer, mooi landelijk uitzicht en omgeving, heerlijk gezond ontbijt en een vriendelijke behulpzame gastvrouw. We komen graag nogmaals terug. Groetjes uit Bennekom

comfortabele B&B
Geplaatst door Marijke en Ruud uit Friesland op 2011-12-14 16:51:55:

Dank voor de gastvrijheid in jullie zeer comfortabele B&B. Het heeft ons aan niets ontbroken. Groeten uit Friesland!

We komen zeker nog een keertje terug!
Geplaatst door Erwin, Judith en Gijs uit Nederland op 2011-11-29 08:18:12:

Beste Paula en Piet, Al was het een beetje mistig, we vonden het verblijf op jullie boerderij erg leuk. Gijs vond de koeien, kalfjes en poezen machtig mooi. De kamer was prima en het ontbijt heerlijk. We komen zeker nog een keertje terug! Groeten uit Valkenswaard

Bedankt!
Geplaatst door Marten en Wilma Hofstee uit Lemmer - Nederland op 2011-11-26 10:12:52:

Hallo Piet & Paula, We hebben erg genoten van onze vakantie bij jullie. Noord-Holland is mooi. Bedankt hoor. Groetjes uit Lemmer!

Genoten van rust en vriendelijkheid!
Geplaatst door Fam. Decock uit België op 2011-11-14 08:13:10:

Het was een fijn verblijf in een comfortabele kamer. Wij hebben genoten van de rust en vooral ook van de vriendelijkheid van onze gastvrouw Paula.Een aanrader, ook voor gezellige tochten in de omgeving en even een dagje Amsterdam. Nog veel succes Paula en Piet en hopelijk mogen en kunnen we in de toekomst nog eens van jullie gastvrijheid genieten.

Familieweekend
Geplaatst door Familie Aarts uit Nederland op 2011-11-02 07:13:16:

Wij hebben een heerlijk familieweekend gehad in Hoeve Meerzicht. Jullie zijn zeer gastvrij en alles is tiptop in orde en goed verzorgd. Beslist een aanrader. Bedankt.

Tot de volgende keer!
Geplaatst door Fam. Van de Mortel uit Nederland op 2011-10-02 19:09:43:

We hebben afgelopen week 3 leuke dagen gehad bij jullie.Hartelijk ontvangst, gezellige praatjes,heerlijk ontbijt en het weer was ook geweldig dus dat maakte alles samen n heel gezellig verblijf. Bedankt nogmaals en wie weet tot de volgende keer. Groeten uit Deurne.

Groepsaccommodatie
Geplaatst door 10 dames uit Nederland op 2011-09-27 07:08:42:

Afgelopen weekend genoten van de luxe van bed en breakfast, de zon, de polder, de buitenucht, het gastvrije ontvangst. Het was heerlijk!

Kurze Aufenthalt
Geplaatst door Ludmila & Waldemar uit Deutschland op 2011-09-15 09:25:21:

Liebe Paula und Piet, die kurze Aufenthalt auf Ihrem Hof wird bei uns in Erinnerung bleiben. Wir bedanken uns bei Ihnen für den herzlichen Empfang, ein tolles Zimmer. das sehr gut eingerichtetes Frühstück, für die Möglichkeit Ihre Tiere auf dem Hof streicheln zu dürfen und vieles mehr. Wir hoffen auf ein baldiges Wiedersehen. Ludmila und Waldemar

Super vriendelijk!
Geplaatst door M + G Lang uit Deutschland/Zwarte Woud op 2011-09-15 09:24:30:

Wij zijn byzonder hartelijk door Piet en Paula begroet. We mochten gelijk na aankomst mee in de stal omdat een koe aan het kalveren was. Alles gebeurde op een rustige, diervriendelijke manier. Ook bij het melken konden we toekijken,we vonden het heel positief hoe open en spontaan Piet en Paula met hun gasten omgingen. Het appartement was prima, mooi en schoon en ruim ingedeeld. Een fijne badkamer. Het ontbijt in de gezamelijke ruimte was heel afwisselend en lekker. We vonden het leuk dat we dan ook in kontakt met de andere gasten kwamen. We kunnen deze locatie iedereen aanbevelen met deze super vriendelijke familie. Wij komen beslist weer vanuit het Zwarte Woud! Heel hartelijke groetjes van Marja en Gert Lang

Heerlijk weekend
Geplaatst door Rosblo-familie uit Nederland op 2011-09-12 10:09:23:

Wat hebben we een heerlijk weekend bij jullie gehad! Zelfs inclusief mooi weer. Zeer gastvrij ontvangen. |Voor jong en oud een prima onderkomen. Wij hebben een geweldig familie weekend gehad en geven dit adres graag door aan anderen! Nogmaals dank voor alles! Groetje van de ``Rosblo``familie

Wij kijken er naar uit!
Geplaatst door Iris @ Sieta uit Nederland op 2011-09-01 17:21:15:

We hebben een leuk verblijf gehad bij een erg aardig en gastvrije Piet en Paula, met een mooie kamer en een prachtige omgeving. De mogelijkheden om in de stallen te kijken en de uitleg daarbij, waren erg leuk. binnenkort kom ik weer met m,n gezin, dan zijn we zo vrij om het hele `gebouw` in beslag te nemen, ik kijk er naar uit! Dus graag tot ziens. Hartelijke groet, Iris & Sieta

Gastvriendelijke mensen
Geplaatst door Fam. Baak uit Nederland op 2011-08-24 14:49:57:

Wij (familie met twee kinderen) mochten twee nachten gast zijn op de Hoeve Meerzicht. Piet ontving ons vriendelijk, de kamers zijn prachtig ingericht, het uitzicht op het meer mooi. Leuk voor iedereen zijn de dieren: een haasje, poezen en natuurlijk de koeien. Wij hadden het geluk, om de geboorte van een kalf mee te maken. Dat was voor iedereen indrukwekkend. Het ontbijt liet geen wens open, erg gastvriendelijke mensen. Piet en Paula, nochmaals hartelijk dank voor het aangenaam verblijf! Dat zullen wij niet vergeten.

Begeesterde gastvrouw!
Geplaatst door Fam. Gielkens uit België op 2011-08-24 14:48:46:

We hebben vorige week een hoekje in Nederland leren kennen waar nog niet zoveel Belgen komen vakantie houden. Het weder zat echt niet goed. Het gastenverblijf darentegen maakte veel goed. Zeer mooie kamer, zeer mooie hedendaagse Nederlandse hoeve, mooi en ruim vergezicht vanuit de kamer. Een zeer goed ontbijt en vooral een begeesterde gastvrouw. We kunnen zeer goed vergelijken. We kennen hoevetoerisme goed.

Super Sauber!
Geplaatst door Ulrike Hochstrat uit Deutschland op 2011-08-24 14:46:34:

beste piet en paula. wir haben ein schönes Wochenende iim Hoeve Meerzicht verbracht. grosses Zimmer, bequemes Bett, schönes Bad mit Tageslicht und alles super sauber, Gutes Frühstück und sehr nette aufmerksame Gastgeber, was will man mehr. Liebe Grüsse vom Niederrhein

We enjoyed it very much!
Geplaatst door Benatar Family uit Israel op 2011-08-14 17:18:47:

We have stayed 6 nights at your b&b hotel and we enjoyed it very much. Rooms are very nice large and comfortable , breakfast was great and of course your farm is unforgetable for us ! The location is excellent for traveling and we hope some day to come again. we will happily recomend your place. Thanks benatar family israel.

Verwen-adres
Geplaatst door Fam. Schott uit Nederland op 2011-08-14 17:18:13:

beste piet en paula. wij zijn echt verwend de verzorging was top, de kamer en badkamer voldeed aan onze rolstoel we geven graag het verwen adres door.

De nacht voor ons huwelijk
Geplaatst door Lammert en Annet Postma uit Nederland op 2011-08-06 20:02:58:

Wij hebben de nacht voor ons huwelijk (op de gulden belofte) in Hoeve Meerzicht doorgebracht. Het was een prachtige ruime kamer met een fantastisch uitzicht. Het leuke was dat toen wij aankwamen er net een kalfje was geboren. Onze zoon Daan (3) vond het ook erg leuk om rond te kijken op de boerderij.

We hopen zeker nog eens terug te komen!
Geplaatst door Robbert en Petra uit Nederland op 2011-08-03 18:41:44:

We zijn hartelijk en gastvrij ontvangen op Hoeve Meerzicht en hebben er heerlijke dagen gehad! Mooie comfortabele kamer met prachtig uitzicht, heerlijk ontbijt en gevarieerd lunchpakket mee voor onderweg, fietsen langs de prachtige dorpjes in de omgeving! Als klap op de vuurpijl werden we uitgenodigd om bij de geboorte van een kalfje aanwezig te zijn. We hopen zeker nog eens terug te komen!

gastvrij en netjes
Geplaatst door Fam. Barnhoorn uit Nederland op 2011-07-26 17:06:55:

Mooie schone kamer en gastvrije gastvrouw. Het ontbijt was lekker en netjes verzorgd.

Heerlijk weekendje!
Geplaatst door Grytsje en Aart uit Nederland op 2011-07-25 14:40:31:

We hebben een heerlijk weekendje op de Hoeve gehad. Het was allemaal erg netjes en de kamer was erg ruim. Bedankt voor de gastvrijheid! Groet, Grytsje en Aart

2nd visit to Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Adriano Croce uit Italië op 2011-07-24 15:30:53:

It is the second year that we spend our holydays in the Netherlands.The first year we met the Hoeve Meerzicht by chance.This year we came back and everything was excellent as the year before.And we were welcomed as old friends.Thank you to Paula and Piet

Tolles Haus
Geplaatst door WTG Stäfa uit Schweiß op 2011-07-13 21:29:02:

Liebe Paula, lieber Piet. Wir werden die Woche auf eurem Hof in bester Erinnerung behalten. Wir wurden sehr herzlich empfangen und genossen das tolle Haus, die grosszügigen Zimmer, die Tiere auf dem Hof und die schöne ländliche Umgebung. Nur schade, dass das Kalb nicht in dieser Woche zur Welt kam. :-) Wir würden gerne wieder kommen! Luca, Reto, Andres, Philippe, Fränzi, Sabrina, Miriam, Rahel

Heerlijk weekend
Geplaatst door Hans, Watzelien en Lizanne van Gelderen uit Nederland op 2011-07-08 17:10:02:

We hebben een heerlijk weekend gehad op deze prachtige plek. De koeien zo dichtbij en het dagelijkse melken was leuk en interessant voor ons allemaal! Bedankt voor de gastvrijheid, hartelijke groeten.

familieweekeinde
Geplaatst door Dick Kooiman uit Nederland op 2011-07-08 17:08:53:

We hadden met kinderen en kleinkinderen een prachtig weekend op de Meerhoeve. Bijzonder hartelijke en persoonlijke ontvangst. Leuke en interessante uitleg over het boerenbedrijf. En prachtige kamers. Hartelijk dank!

Wir kommen bestimmt mal wieder!
Geplaatst door Gabriele Albert-Wurst uit Deutschland op 2011-06-29 18:59:11:

liebe paula und piet,es hat uns sehr gut gefallen bei euch.wir kommen bestimmt mal wieder.

Next time we stay longer!
Geplaatst door Olga Hraska uit Deutschland op 2011-06-22 14:38:06:

Thank you Paula for the rich breakfast! Your location is very convenient and quiet, the room was spacious, comfortable and superb clean. I hope next time we stay longer. Olga

Preis und Leistung stehen in einem super Verhältnis
Geplaatst door Fam. Rudolphy uit Deutschland/Mainz op 2011-06-13 13:10:24:

Amsterdam mit dem Rad. 40 km Routen um Monnickendam und schnell an der Nordsee per Auto+ Rad. All das haben wir ``erfahren``. Nach 2 durchschnitt-lichen Hotels und der Emfpehlung vom ``Teegarten`` haben wir wir noch weitere 6 Tage in diesem perfekt von Paula und Tochter geführten Hotel-/Pensionsbetrieb (5 Zimmer) genossen. Außerhalb von Monnickendam auf einem Bauernhof mit über 110 Kühen etc., den Piet mit seinen Söhnen führt, erwartet man nicht solch moderne, neue und geschmacklich toll abgestimmte Zimmer mit ausgiebigem Frühstück. Man läuft bei solch einer Beschreibung jedoch Gefahr, hier nie mehr freie Betten zu erhalten. So ein Engagement ist es wert empfohlen zu werden, denn Preis und Leistung stehen in einem super Verhältnis. Weiterhin eine gute Zeit wünschen Wolfgang + Christa aus M

Voor herhaling vatbaar!
Geplaatst door Francien van Dorp uit Nederland op 2011-05-31 22:00:38:

Wij hebben een prachtig weekend gehad alles was tot in de puntjes geregeld bedden prima kamers groot en schoon badkamers prima en de ontvangst van Paula en Piet was perfekt de koffie stond klaar. Het ontbijt was prima verzorgd In de omgeving is genoeg te doen en te zien zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen Lex,Ton,Jan,Fred,Anita,Bep,Erik,Esther en Francien.

guest book
Geplaatst door Jayaraman and Eve uit Frankrijk op 2011-05-25 21:47:45:

Dear Paula and Piet, It was a great pleasure to have stayed in your ``House-Farm`` for 4 days and everything has been superlative !! Your kindness,smile, discreation, and the real sense of Hospitality made our stay most enjoyable and memorable. The breakfast was great and it was different everyday and the fresh orange juice and the rest was truely a delight. The room was huge with a spacious bath-room and bed made everyday !!. you gave us full information to travel around which made our trips more easier and more enjoyable. You are by far amongst the best Chambre d`hôtes we have been on and thank you for everything you did for us and we will try to come back to stay with you in future. We also found Holland a beautiful country and the people very friendly. dank u wel Jayaraman and Eve

Uniek gezinsweekend
Geplaatst door Hans en Karen uit Nederland op 2011-05-24 16:54:52:

Ons eerste gezinsweekend sinds we elkaar kennen. Een unicum. Op loopafstand van de (internationale) theetuin. Heerlijk gevaren naar Broek op Waterland. Het fotomodel waarvan shoots werden gemaakt op het erf was voor de broers toch wel het hoogtepunt!

Villa Felderhof
Geplaatst door Piet en Petra Bergwerff uit Nederland op 2011-05-16 11:37:13:

We hebben het geweldig gehad,de 4dagen dat we bij jullie te gast waren.. Wij vonden het(Vila felderhof)super en komen zeker nog een keer terug..groetjes van ons

Super weekend!
Geplaatst door M.v.d. Werf uit Nederland op 2011-05-14 07:31:18:

Super weekend gehad! We werden hartelijk welkom geheten door de vriendelijke fam. Kalverboer. Omdat het mooi weer was werd er gras gereden en mocht mijn dochter mee op de tractor, wat een belevenis op zich was. De aanhalige kat was gezellig en de lammetjes en kalfjes leuk om te aaien. We hadden fietsen meegenomen en zijn naar Marken en Volendam gefietst. De kamers zijn mooi en ruim en het ontbijt was perfect. Een aanrader!

verblijf Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Tineke Hollenberg uit Nederland op 2011-05-13 17:24:43:

Hoeve Meerzicht ligt in een prachtig onbedorven gebied, met mooie historische stadjes en kleine dorpjes, zoals de naam zegt aan een meertje. Je kijkt prachtig uit over het weidse Hollandse land. De kamers zijn zeer comfortabel en groot, ontvangst en ontbijt perfect. Aardige gastvrouw. Zeer aan te bevelen, ook als Amsterdam je doel is. Daar vind je niet zulke mooie kamers voor dit geld. Wij bezochten Monnickendam, Edam,en de Rijp. En maakten een fietstochtje door de nabijgelegen dorpjes.

Heerlijke korte vakantie!
Geplaatst door Jan van Hout uit Nederland op 2011-05-09 19:20:25:

Wij hebben een heerlijke korte vakantie gehad en genoten van de omgeving en de geweldige kamer. De gastvrijheid en het ontbijt laten niets te wensen over. Vanuit de de hoeve zit je direct in de fiets knooppunten route, wij zijn van hieruit rond Marken gefietst, een aanrader. Ook de plaatsen Broek in waterland, De Rijp, Edam en Monnickendam zijn de moeite waard.

tout tres bien!
Geplaatst door Taimy & Jean-François uit Frankrijk op 2011-05-04 17:08:10:

Acceuil, chambres, petit déjeuner : tout très bien. Le + : le fait d`être à la campagne et à 15 mn d`Amsterdam. Cela nous a permis de découvrir le port de plaisance de Monnickendam et la jolie ville d`Edam : des endroits que nous n`aurions pas vus si nous étions resté à Amsterdam.

Paasweekeinde
Geplaatst door Nella en Jan uit Nederland op 2011-04-27 08:19:59:

Wij waren het afgelopen paasweekend te gast op de boerderij. We lopen samen met twee bevriende echtparen het Trekvogelpad. De boerderij ligt aan het pad, prachtig gelegen. We hebben het helemaal naar onze zin gehad. Prima kamers en ontbijt. En Paula en Piet zijn geweldig gastvrij.

hospitality and kindness
Geplaatst door Thierry Prevost uit Frankrijk op 2011-04-21 17:34:00:

Thank you very much for your hospitality and your kindness. The room, the breakfasts are very good. Thank you for the informations about tourism. We enjoyed our stay (4 nights) in your farm. Thank you for being ``educated`` Lucas: he knows all about the cows and sheep! We will advertise one of our French friends or our Dutch friends! Hoping you re-visit again in the future ... Lucas, Florence, Thierry (93-Montreuil-France) ps: thank you very much for your help to help me solve my problem ...

Prutsdames
Geplaatst door Prutsdames uit Nederland op 2011-01-31 14:21:15:

Geweldige accommodatie en perfecte ligging. Met 15 dames naar Amsterdam en Volendam, geweldig en goede busverbinding. De huis was in één woord geweldig, hartstikke schoon, de bedden al opgemaakt. Heerlijke bedden, geweldige badkamers,wat een luxe. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader! Heerlijk ontbijtje gehad zondagochtend. Hartelijk dank aan de fam. Kalverboer.

11 Männer
Geplaatst door Reinhard Lange uit Deutschland op 2011-01-31 14:20:38:

Wir hatten im Januar 2011 das ganze Haus für uns. Wir, 11 Männer im fortgeschrittenem Alter, waren mit der Unterkunft sehr zufrieden. Das Haus ist sehr empfehlenswert. Herzlichen Dank!

Boerestiel
Geplaatst door Jenny en Jo Igodt-vandekerckhove uit België op 2011-01-06 14:28:36:

Mooie herinneringen hebben we overgegaan aan ons verblijf 5JULI 2010 op jullie hoeve. Rust en toch een leuke agrarische bedrijvigheid. Warme ontvangst en zeker een goede communicatie met jullie. Jullie waren steeds bereid om ons nuttige inlichtingen te geven. De `boerestiel` konden we heelgoed opsnuiven DANK JE WEL HET WAS FIJN kortom voor ons was het de max. zeker komen we nog eens af

overnachtingen
Geplaatst door Hans & Cissy uit Nederland op 2010-12-17 22:34:30:

In een woord geweldig,we hadden een weekendje met vrienden in Monnickendam zodoende hebben we overnacht bij Paula en Piet,goede kamer goed ontbijt,en zolas we in Brabant zeggen keivriendelijk,zeker voor herhaling vatbaar

Overnachting in Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Pascal en Mariska uit Nederland op 2010-11-15 09:28:46:

Wij hadden afgelopen weekend een bruiloft in Monnickendam en besloten een bed and breakfast te boeken. Het werd Hoeve Meerzicht want hotels zaten vol, nou gelukkig maar, want wat is dit een prachtige accommodatie!! Prachtige ruime, zeer nette kamer vol luxe. En niet te vergeten de geweldige service en vriendelijkheid van Piet en Paula. Niks geen taxi, één van ons brengt je wel, wat een service. Het heerlijke ontbijtje de volgende ochtend maakte het verblijf helemaal compleet! Super bedankt!

Toplocatie
Geplaatst door Fam. Vullers uit Nederland op 2010-11-09 20:55:35:

Zo hoort het te zijn in een accommodatie. Gastvrij, keurig verzorgd (ook het ontbijt) en voorzien van alle hedendaagse luxe (nieuwe badkamer, vloerverwarming, flatscreen). Daarnaast een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam, Volendam e.d. Een aanrader!

super vriendenweekend
Geplaatst door karin uit holland op 2010-11-08 16:22:55:

wij hadden een vriendinnen met aanhang-weekend, met 14 personen, wij hadden voor hoeve meerzicht gekozen, want daar is in de buurt lekker veel te doen. we hebben ook heerlijk kunnen bijpraten en tot diep in de nacht borrelen. De mensen die daar wonen zijn heel gastvrij, we mochten ook de schuur gebruiken voor een spel enz. helemaal super! Bedankt voor dit leuke weekend!

beoordeling Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Brouwer uit Belgie op 2010-10-31 20:04:35:

Afgelopen weekend zijn wij met 10 volwassen en 1 kindje in Hoeve Meerzicht geweest. De kamers waren perfect in orde en behoorlijk ruim. Het contact met de eigenaars verliep zeer soepel. De gezamelijke ruimte was echter aan de kleine kant voor zo'n grote groep.

Preisausschreiben
Geplaatst door Elfi und Detlef Becker uit Deutschland op 2010-10-31 18:56:30:

Wie sind durch ein Preisausschreiben nach Hoeve Meerzicht gekommen und haben die Ruhe und die liebevoll gestaltete Unterkunft geniessen können. Es hat uns sehr gut gefallen, vielen Dank für die Gastfreundschaft.

hoeve meerzicht beoordeling
Geplaatst door Miranda Wissing uit nederland op 2010-10-18 15:50:05:

Wij hebben met 14 personen afgelopen weekend hier geslapen en gegeten. Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad. Hele goede kamers/bedden en hele vriendelijke eigenaren. Alles was gewoon geweldig.

Puma-club
Geplaatst door J.A. Keus uit Nederland op 2010-10-14 15:06:36:

Een fantastisch weekend gehad met 10 personen. Keurige accomodatie en vriendelijke beheeders. Heerlijke rustige en prachtige omgeving. Aan te bevelen !! Bedankt

waardering
Geplaatst door Margriet Stolk uit Nederland op 2010-09-27 20:37:57:

In een woord fantastisch! Wat een heerlijke omgeving en wat een comfortabele kamers. Zeer gastvrij!

Bezoek Noord Holland
Geplaatst door Arjen en Heleen de Leeuw uit Nederland op 2010-09-15 20:47:32:

We hebben een heerlijke korte vakantie gehad in Hoeve Meerzicht.Mooie landelijke omgeving en de hooiberg was super!Dit is echt een aanrader.Nog bedankt voor jullie gastvrijheid Paula en Piet!

enjoyable stay
Geplaatst door Peter, Sean and Andrew uit USA op 2010-09-10 15:37:23:

We had a very enjoyable stay with you and your family and highly recommend other visitors in the area to stay with you. The accommodation was outstanding and in very attractive surroundings. We found lots of activities to pursue and explored many delightful little villages by bicycle or kayak. We have many fond memories to treasure. Hope to visit you again in the future. Sending you all our best wishes.

Greetings from France
Geplaatst door Catherine Joannin uit Frankrijk op 2010-08-30 12:16:26:

We were very happy to stay at your home and thank you for everything. We enjoy your country and keep a good memory. All our best regards.

beoordeling
Geplaatst door Bien en Ernst uit Nederland op 2010-08-24 09:51:31:

Wij hebben meerdere keren en in vrijwel alle seizoenen gelogeerd in Hoeve Meerzicht. En alle keren was het een feest. Uitmuntende gastvrijheid van Paula en Piet, mooie ruime en smaakvol ingerichte kamers, een uitzicht om te zoenen, en een buitengewoon verzorgd ontbijt zo lekker, dat je er altijd te veel van eet. Wij hopen nog vaak terug te komen.

luxe logeren met rust en ruimte
Geplaatst door Marjan en Marieke uit Nederland op 2010-08-19 20:21:51:

We hebben drie heerlijke dagen in Monnickendam en omgeving doorgebracht. Het verblijf in hoeve Meerzicht heeft daar zeker aan bijgedragen. De goede en vriendelijke verzorging en de verassende luxe van de kamer waren geweldig. Een aanrader.

Excellent séjour passé dans le Waterland
Geplaatst door Fam. Fiume uit België op 2010-08-17 12:48:50:

Un grand merci pour l`excellent séjour passé dans le Waterland. C`est une très belle région permettant l`accès au calme Ijsselmeer et ses petits ports touristiques, à Amsterdam à vélo (très facile: 15kms) et à la turbulente mer du nord. Le gîte de Paula et Piet est très confortable et ses hôtes très sympathiques. Nous recommandons vivement. Vincent et Alphonsine

verblijf Meerhoeve
Geplaatst door Jan Ties en Christina uit Nederland op 2010-08-14 22:17:03:

We kijken terug op ons verblijf bij jullie op de ``Meerhoeve``, waarvan we genoten hebben van de gastvrijheid van jullie. De warme uitstraling van zowel jullie als de inrichting hebben ons goed gedaan. Bedankt voor de goede zorgen en het heerlijke ontbijt van `s morgens. Ook van de prachtige omgeving genoten. Drenthe is mooi maar Noord-Holland is ook zeker de moeite waard.

Verblijf Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Alex en Carla uit Nederland op 2010-08-14 21:33:42:

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Hoeve Meerzicht. De hooischuur is omgebouwd tot een prachtige B&B,waar Paula als gastvrouw haar vak goed verstaat. Alex vond het meewerken op de boederij geweldig, twee keer per dag met Piet samen de koeien melken en natuurlijk ook niet vergeten het meerijden op de tractor tijdens het hooien. We ook een fluisterboot gehuurd en dit is zeker aan te bevelen. Dit was ons eerste bezoek aan Hoeve Meerzicht maar het zal zeker niet de laatste zijn.

Lux logerenn in een verbouwde hooiberg
Geplaatst door Juliet en Evelien uit Nederland op 2010-08-07 14:44:57:

Drie nachten logeren op een boerderij in een prachtige omgeving is ons goed bevallen. Onze benedenkamer met openslaande deuren is modern en vrolijk ingericht. Paula geeft volop tips tijdens het uitgebreide ontbijt. Piet vertelt realistisch en met humor over de pasgeboren kalfjes en over het melken van zijn koeien. We kijken terug op een gezellige periode en tijdens onze vakantieverhalen maken we reclame voor de "hooiberg".

Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Gre en Albert Mees uit Nederland op 2010-08-05 09:10:27:

Dit was onze eerste kennismaking met B&B en we hadden toch hoge verwachtingen en die zijn volledig uitgekomen. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en van de mooie ruime kamer. Prachtige omgeving waar we mooie fietstochten hebben gemaakt. Piet en Paula hebben ons van de nodige informatie voorzien over de omgeving, al met al we hebben een prachtige korte vakantie gehad. Piet en Paula nogmaals onze hartelijke dank voor jullie inzet en gastvrijheid. Hartelijke groeten Albert en Gre Mees

bezoek juli 2010
Geplaatst door Peter en Annemieke van de Weerd uit Nederland op 2010-07-29 19:42:54:

Wij hebben slechts één nacht geslapen in deze bed & breakfast, maar kunnen dit van harte aan iedereen aanbevelen! Een heel gastvrije ontvangst, een prachtige kamer en badkamer, een aanrechtje en koelkast en een prachtig uitzicht naar twee kanten maakte het een zeer geslaagde overnachting. Voldoende informatie over wat er zoal te doen is in de omgeving en een heerlijk ontbijt maakte het compleet. Hartelijke groet, Peter en Annemieke van de Weerd

Leuke stop bij Paula en Piet op de boerderij
Geplaatst door Rob en Rika uit Nederland op 2010-07-29 17:32:31:

Vorige week maakten wij een rondje IJselmeer op de fiets en we hadden een stop in de prachtige verbouwde hooiberg van Hoeve Meerzicht bij Monnikendam. Genoten van de mooie ligging, en de leuke verhalen over het boerenleven van Piet en Paula. Koeien melken anno 2010, heel leuk om mee te maken. Aanrader voor alle niet-boeren! Rika en Rob

Calme et reposant
Geplaatst door Olivier & Olga uit France op 2010-07-06 22:00:28:

un séjour court mais très reposant, pas loin de la capitale, l'accueil chaleureux, la chambre confortable et bien équipée. l'adresse à retenir!

Wonderful Experience
Geplaatst door Alan & Stella uit CHINA op 2010-07-05 23:26:11:

We arrived on the night when the Dutch sent the Brazilians home in the world cup 2010 quarter final. Paula welcomed and showed our room. It was clean and comfortable. After a long drive, a relax bath was all you could get. When woke up in the next morning, outside the window, what a beautiful day. Walking down the stairs, breakfast was waiting. Engaging a small chat with Paula, watching Piet fed the new-born cow, exploring farm land, visiting Amsterdam & nearby towns, that's the holiday we had.

perfecte B&B
Geplaatst door Familie Bouwmeester uit Nederland op 2010-07-05 17:19:20:

Onlangs hebben wij gelogeerd in Hove Meerzicht te Monnickendam. De Hooiberg/schuur hebben ze omgebouwd tot een B&B Wij hadden een kamer op de 2e verdieping met een bubbelbad. de kamer was erg ruim en het uitzicht was erg mooi over de weilanden en het meertje. De gastvrouw van deze B&B verstaat haar vak echt, ze heeft er alles aangedaan om het voor ons aangenaam te maken. De B&B is erg schoon en ziet er modern en netjes uit. Een aanrader om lekker te ontspannen en genieten. Een dikke 9!!

beoordeling Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Gerda en Wim Bouwmeester uit Nederland / Apeldoorn op 2010-06-30 12:15:40:

Geweldig 3-daagsverblijf gehad! De ontvangst,kamer,ontbijt en gastvrijheid waren zeer goed. Volendam, Marken en de Zaanse Schans per fiets -in een mooie omgeving- bezocht. Ook een tocht met de fluisterboot gemaakt. Prachtige omgeving om te wandelen. Een totaal andere wereld als onze omgeving "de Veluwe". Het was voor ons als een mini-vakantie. Piet en Paula bedankt voor de gastvrijheid. Het was gezellig!

Nederlands Junioren Kampioenschap
Geplaatst door Zwem vereniging Zeester-Meerval uit Nederland op 2010-06-22 08:31:55:

Hallo Paula en Piet, Hoeve Meerzicht, in alles wat de brochure en aangeleverde informatie belooft wordt in werkelijkheid overtroffen. Nog nooit zulke ruime en schone (bad)kamers tot onze beschikking gehad. Zelfs een eigen aanrecht en koelkast op de kamers. De zwemmers hebben goed kunnen uitrusten en ontspannen. Daardoor ook goede prestaties kunnen leveren. met 2 zilveren medailles en een Brabants record op zak, zijn we erg tevreden. We komen zeker nog eens terug. Groeten Zeester-Meerval Uden.

Bedankt!
Geplaatst door Anita, Ronny, Marie Jeanne en Freddy uit België op 2010-06-22 06:47:10:

Wij hebben een paar erg leuke dagen doorgebracht bij de fam.Kalverboer op Hoeve Meerzicht !Fijn om te fietsen !(vooral vlak)en de ontvangst ,de kamer,en het ontbijt waren super !Paula en Piet ,dank je wel!!!

Beoordeling Hoeve Meerzicht.
Geplaatst door Eric en Wies Rood uit Nederland op 2010-06-21 21:26:38:

We werden hartelijke ontvangen. Paula beschikt over het vermogen om onmiddelijk in te spelen op wat nodig is .Je voelt je dan meteen een gast.De kamers hebben het verzorgingsniveau van een hotel,grote nieuwe sfeervolle kamers. De accomodatie is zeer geschikt om fietsend Noord-Holland weer eens te verkennen. Wij waren aangenaam verrast hoe mooi en authentiek het daar nog is.

familie weekend
Geplaatst door Familie Hogervorst uit Nederland op 2010-05-31 14:50:09:

Hoeve Meerzicht is een prima (groeps)accommodatie even buiten Monnickendam. We hebben met het gezin de hele "hooiberg" afgehuurd om het Pinksterweekend daardoor te brengen, waar we vriendelijk ontvangen werden door Piet en Paula.De hooiberg is voorzien van alle gemakken, de kamers zijn zeer luxe, mooi en schoon. Het uitzicht is fantastisch!En de mogelijkheid om op de boerderij te kijken is heel erg leuk.Vandaaruit zijn hele leuke uitstapjes te maken in de omgeving met de fiets of met de auto.

Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Fam. Manders uit Nederland op 2010-05-25 15:46:56:

Wij waren maar een korte tijd in Hoeve Meerzicht. Onze mening: Vriendelijke ontvangst, perfecte accomodatie, heerlijk bed, goed verzorgd ontbijt,alles tot in de puntjes verzorgd. En vooral: goede gastvrouw. We komen er zeker nog eens terug.

B&B review
Geplaatst door Glyn & Brenda Purnell uit United Kingdom op 2010-05-24 22:52:10:

The accommodation was very clean and peacefull, set away from the major roads, in the countryside, but a short cycle ride from the picturesque town of Monnickendam. The hosts were very friendly and informative about the area. The breakfasts were good setting us up for the day and there were facilities for reheating takeaways if needed. It was a good base for exploring the countryside by cycle and Amsterdam is not too far away. Would recomend staying here.

Meinung
Geplaatst door Conny Kre uit Deutschland op 2010-05-21 11:36:25:

Wir haben 3 wundevolle Tage und Nächte bei Piet und Paula verbracht und die Natur ringsherum sehr genossen. Auch nach dem tubulenten Amsterdam hat uns die Ruhe des Bauerhofs und vorallem Freundlichkeit unserer Gastgeber sehr gut getan.Das Zimmer ist einfach toll und die Wirlpoolbadewanne grandios. Wir kommen gern wieder.

Weekendje weg
Geplaatst door Nel Molenaar uit Nederland op 2010-05-17 14:07:45:

Wij (Aris en Nel) hebben het afgelopen weekend genoten van de vriendelijke ontvangst - de comfortabele kamer - het heerlijke ontbijt - de rust en de prachtige omgeving. We hebben mooie fietstochten kunnen maken, het was fris maar droog weer!! Wij hebben "bijgetankt" en kunnen er weer even tegen :-)

fietsweekeinde 8 dames
Geplaatst door Janina van der Laarse uit Nederland op 2010-05-16 08:11:48:

Wij( 8 vrouwen), die ieder jaar een aantal daegn gezamelijk fietsen, hebben van 11 t/m 14 mei gelogeerd bij Piet en Paula van Hoeve Meerzicht. We hadden ontzettend koud weer, maar in de hooiberg was het lettrlijk en figuurlijk heerlijk warm. We hebben wel gefietst maar niet zo ver. Heerlijk genoten van de goede zorg en we voelden ons echt uit. De kamers waren schoon en netjes, iedere dag schone handdoeken en een lekker ontbijt. Namens de ``fietsmeiden``uit Aalsmeer Janina van der Laarse

Voor het eerst op vakantie!
Geplaatst door Johan en Bertha Antonissen uit Nederland op 2010-05-12 06:47:11:

Wanneer je hier voor het eerst vakantie viert, dan bof je! Fijne ontvangst, luxe kamer met prachtig uitzicht in een mooie omgeving, waar van alles te doen is. Het geeft maar aan dat in een omgeving die ``leeg`` lijkt heel veel bedrijvigheid is. Stel je nu eens voor dat er géén boeren waren! Dan zag deze omgeving er niet zo uit! Daarom zou een ieder zich in moeten zetten om de boeren een boterham te laten verdienen. Dat mes snijdt minstens aan twee kanten. Èn het landschap wordt onderhouden waar we met zijn allen van kunnen genieten én ons voedsel wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd. En wat voor ons vaststaat is dat er alléén maar diervriendelijk geproduceerd kàn worden (niet alleen melk, maar ook vlees) omdat dieren in een nare omgeving niet gedijen (mensen trouwens ook niet).

verblijf Hoeve Meerzicht
Geplaatst door fam.van scherpenseel uit Nederland op 2010-05-11 23:13:05:

Onze kamer was ruim ,schoon en met een prachtig uitzicht op de Leek.Een prachtig water waar je ook kan varen met kano,s en fluisterboten.Het ontbijt was goed verzorgd en de gastvrouw Paula was zeer attent en hartelijk kortom een aanrader!!goede prijs kwaliteit verhouding.

BEOORDELING
Geplaatst door FAM V HARTEN uit HOLLAND op 2010-05-08 19:16:21:

HET IS EEN PRACHTIGE LOCATIE,ALLES NETJES SCHOON , VRIENDELIJKE ONTVANGST ,ELKE EEN MORGEN GOED VERZORGD ONTBIJT .WIJ HOPEN NOG EENS TERUG TE KOMEN

grazie!!
Geplaatst door alessia tavasci e miquer uit italia op 2010-05-08 16:39:23:

gentilissima accoglienza e posto tranquillo anche se vicino a tutto quello che di meglio offre il nord holand. quiete e comodità e sempre il sorriso della famiglia che ci ha accolti..grazie!!consigliatissimo!!

Kurzurlaub-Nordholland
Geplaatst door Heinz & Elfi Schwab uit Deutschland op 2010-05-06 20:18:27:

Liebe Familie Kalverbboer-Slotboom, für unseren Kurzurlaub-Nordholland in einer Woche-waren wir bei Ihen sehr gut aufgehoben. Nach dem täglichen Touristenrummel war die abendliche Ruhe auf Ihrem Bauernhofein gutes Kontrastmittel. Die zimmer und das Frühstück waren gut, sodaß wir für den jeweiligen Tag gut greüstet waren. Ihnen allen wünschen wir eine gute Zeit und immer zufriedene Gäste. Ihre Schwabs

Städtreise Amsterdam
Geplaatst door Hildburg & Klaus Wolf, Marlen und Uwe Tanke uit Deutschland op 2010-05-06 19:53:02:

Bedankt für die liebevolle Aufnahme in Eurem Haus. WIr haben uns wieder sehr wohlgefühlt. Die Zimmer sind gemütlich, das Bad toll und die Umgebung traumhaft schön. Mit dem Wetter hatten wir auch Glück. Sonnenschein, Sonnenschein! Gestärkt duch ein sehr gutes Frühtstück konnten wir den Tag in Angriff nehmen. Es soll nicht das lezte Mal gewesen sind! -- wir kommen wieder. Es ist je schon wie nach Hause kommen. Paula danken wir für ihre guten Tipps.Liebe Grüße

Gecertificeerd met 4 Tulpen!
Geplaatst door Bed & Breakfast Nederland uit Nederland op 2010-05-04 10:43:17:

“Een bed & breakfast in de categorie met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is zeer luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service.”

huwelijk
Geplaatst door Ella en Alex Bierling uit Nederland (purmerend) op 2010-05-01 17:28:26:

Hallo Piet en Paula, Graag wil jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid die jullie ons gegeven hebben. Het was dan wel maar 1 nacht, maar wel heerlijk. Ik zal wat foto's naar jullie toesturen. Liefs van Alex en Ella

vanuit Zweden
Geplaatst door Ger en Jet uit Zweden op 2010-04-28 11:42:27:

Vier weken mochten we op Hoeve Meerzicht zijn nou dan bof je hoor!!!!!!!

avis sejour
Geplaatst door Parc uit France op 2010-04-25 22:32:38:

Hoeve Meerzicht était un endroit très agréable pour visiter la Hollande; Amsterdam était très proche en voiture puis tram. Le gite était très confortable, et les enfants ont beaucoup aimé la visite de la ferme par Piete et Paula, qui sont des hôtes très sympathiques. Belles vacances! La famille Parc

Verblijf bij de fam. Kalverboer
Geplaatst door Marga Bouwmeester uit Nederland op 2010-04-19 10:37:10:

Gweweldig weekendverblijf gehad! Wij waren er met 12 vrouwen van een zangkoor. We hadden 5 super de luxe slaapkamers tot onze beschikking en een gezellige verblijfkamer. Volendam en Marken bezocht en de omgeving verkend per fluisterboot (een absolute aanrader). Prachtige omgeving en dat zo dicht bij de Randstad, een totaal andere wereld. Het was voor ons als een mini-vakantie. Piet en Paula, erg bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en de lieve zorgen, jullie zijn toppers!

Sehr schön!
Geplaatst door Kathrin und Jürgen uit Deutschland op 2010-04-10 21:52:09:

Wir haben 3 perfekte Nächte bei Paula und Piet verbracht. Insbesondere war das Zimmer sehr sauber und gemütlich, der Kontakt freundlich und hilfsbereit aber unaufdringlich. Besonders die Nähe zu Natur und Tier ist sehr schön. Wir können die Unterkunft auf jeden Fall weiter empfehlen! Vielen Dank!

Très beau B&B
Geplaatst door Couple de jeunes uit France op 2010-04-09 20:08:03:

Agréable séjour. Pas très loin d'Amsterdam et permet d'être au calme en pleine campagne parmi les animaux.

paasweekend op Hoeve Meerzicht.
Geplaatst door Joke en Leen Schipper uit Nederland op 2010-04-05 19:08:51:

Fantastische huiselijke 2 persoonskamer, leuk ingericht, alles er op en eraan. Nog een bezoekje aan de dieren gebracht. T'is voor herhaling vatbaar.

Verblijf weekend 26 maart 2010
Geplaatst door Dick van Swet uit Nederland op 2010-03-29 09:46:09:

Wij verbleven er dit weekend met 9 personen. Prachtige accomodatie. Prima ontbijt. Wij werden zeer persoonlijk en vriendelijk ontvangen. Zelfs de geboorte van een kalfje was goed georganiseerd.

excellent
Geplaatst door Mr and Mrs. Laughton uit UK op 2010-03-19 06:58:56:

Most enjoyable stay due to warm welcome and excellent accommmodation.Would not hesitate to use again and recommend to friends.

Mening over Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Mirjam Fasting uit Nederland op 2010-03-18 21:23:10:

Het is goed vertoeven met een grote meidengroep in Hoeve Meerzicht. Er is onder andere een ruime keuken aanwezig met alles erop en eraan. Ook zijn de slaapkamers, inclusief badkamers, ruim opgezet. De slaapkamers hebben zelf allemaal een keukenblok met waterkoker. Zeer geliefd onder de theeleuten. Alles is erg schoon. Een 10 voor de hygiene! Wij kregen een warm onthaal en een rondleiding op de boerderij. Gezellig en leerzaam tegelijk. Groetjes de meiden uit Oosterblokker

Great time
Geplaatst door Joke en Ted Schut uit Canada op 2010-03-13 17:57:12:

I would like to add to my sister Marion's comments. We are back in Canada and think back fondly of our stay at Meerzicht where we were able to enjoy our time with our family all together in one place. Thank you for your hospitality. We were impressed with the size and cleanliness of the rooms and the ability to have the whole haystack to ourselves. Continued success, Thanks again, Joke & Ted

Een mooi stekkie
Geplaatst door Marion Elders uit Nederland op 2010-03-10 11:49:22:

Onze ouders waren 50 jaar getrouwd. Het liefst wilde zij met de kinderen en kleinkinderen een weekend weg. Wij op zoek en kwamen uit bij hoeve meerzicht, een schot in de roos!! Iedereen heeft ontzettend genoten! Een mooie omgeving om te wandelen, fietsen en dagtochtjes te maken. De kamers in de "hooiberg" zijn prima voor elkaar en erg schoon. Het gastvrije onthaal en lekker ontbijt; prima voor elkaar. Koeien aaien en een rit op de trekker maakten het helemaal af. Een echte aanrader dus!

fijne plek
Geplaatst door x.schipperheijn uit nederland op 2010-02-20 22:27:24:

Het is hier heerlijk rustig en de ontvangst is erg vriendelijk - mijn dochtertje raakte niet uitgekeken op de koeien en mocht tijdens het melken zolang kijken als ze wilde, op de tractor zitten en...de poezen aaien die gezellig meeliepen. De kamers zijn van alle moderne comfort voorzien en gezellig, echt een superplek.

een paar nachten er tussen uit.
Geplaatst door Manfred en Adrie Bohn www.feriengut-bohn.de uit Duitsland op 2010-02-20 18:32:07:

Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. prachtige kamers en een mooie badkamer. Goed geslapen en een lekker ontbijt. de allerbeste wensen en vooral aardige vakantiegangers

SUPER Hoeve
Geplaatst door Alida Ververs uit Nederland op 2010-01-22 16:03:39:

In een mooi hollands landschap gelegen, een hele fijne hoeve. Mooie kamer, schoon en goede verzorging. Echt de moeite waard, je kunt er in alle rust genieten van een mooie omgeving, zowel zakelijk als privé.

beoordeling Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Jongenotter uit Nederland op 2010-01-09 23:54:38:

Vriendelijke mensen, mooie kamers en mooi uitzicht. Omgeving waarin veel te zien en te ondernemen is. Wij waren de enige logees op het moment dat we daar waren en hadden de keuken alleen tot onze beschikking. Dit gaf een hoop privacy. Ik weet niet of ik het prettig had gevonden als er veel andere mensen in de hoeve aanwezig waren.....Wij hebben het prima naar ons zin gehad in ieder geval.

04.06 tot 9.06.09
Geplaatst door Tanja, Isabella en Gianni Capuana uit Duitsland op 2009-12-25 16:17:57:

We hebben vijf heel mooie dagen in Hoeve Meerzicht gehad. Onze kamer was heel gezellig, de ontbijt was echt lekker en Paula en Piet zijn echt leuk! We houden erg van de veele dieren! Dank u wel voor de prachtig vakantie. We willen zeker weer terugkomen. (sorry voor de fautjes, mijn nederlands is nog niet perfekt!) Dag! Tanja, Isabella en Gianni

Vakantie in het vaderland
Geplaatst door Bart Koning uit Chile op 2009-12-19 16:39:14:

Hartelijk dank Paula en Piet voor het geweldige verblijf in Hoeve Meerzicht! Alles was perfect, hele mooie, ruime en zeer schone kamer en badkamer, en het uitzicht over het leekmeer werkelijk fantastisch. Maar wat het zo bijzonder en onvergetelijk maakt is de ontvangst en de zorg van jullie beiden, daar kan geen sterren hotel tegen op! Nogmaals dank en veel schaatsplezier voor de huidige gasten gewenst! Saludos desde Chile, Bart Koning

Het was geweldig
Geplaatst door Mark en Hannie van Gijzen uit Nederland op 2009-12-14 20:23:56:

Het was een super weekend, wat een gastvrijheid, Paula en Piet zijn lieve warme mensen die weten wat gastvrijheid is. De rondleiding op de boerderij en ideen, de katten alles was top. De kamer is was ook erg goed, lekker bed. het ontbijt smaakte heerlijk. Dus al met al, we hebben genoten en kwamen na een dag rondrijden in de leuke plaatsjes in de omgeving weer thuis !!! Voor iedereen een aanrader!!

Thanks
Geplaatst door Denise and Nicholas Bailey uit GERMANY/USA op 2009-12-13 09:28:27:

We wanted to write you to say thank you so much again for a wonderful stay at your lovely farmhouse. We enjoyed that so very much and all your hospitality, so thoughtful and excellent in every way. We really appreciated it. We also enjoyed meeting you very much and will look forward to another visit some day. All the very best wishes for you and your family, Denise and Nicholas Bailey

27 t/m 29 okt
Geplaatst door 11 meiden uit Bleiswijk uit Nederland op 2009-11-30 12:58:52:

Wij hebben een heerlijk weekend gehad op hoeve Meerzicht. Een goed ontvangst, mooie kamers en een gezellige keuken! Ideaal gelegen voor een dagje Volendam en een avond Amsterdam. Een goede tip om door te geven, ontzettend bedankt!

23-25 oktober 2009
Geplaatst door Fam. Stoffels uit Nederland op 2009-10-26 20:52:25:

Paula en Piet Kalverboer: bedankt voor de gastvrije ontvangst! We hebben een prima weekend gehad. Jullie hebben een prachtige accommodatie met riante en superschone kamers & badkamers. We vonden het leuk om op een boerderij te verblijven + dat de kinderen mee konden helpen.

terugblik
Geplaatst door Fam. Janssens uit Rotterdam - Nederland op 2009-10-16 16:51:38:

Dat was voor ons vijven een heel aparte ervaring. De hartelijke ontvangst en de ambiance, het was allemaal zo ontspannen en perfect. We waren het er met elkaar over eens dat er nu echt niets was waarop iets aan te merken was. Het zag er allemaal zo afgewerkt uit. Dat blijft een leuke herinnering. Het was trouwens het begin van een dag op de EGBERDINA die ook volledig tot ieders genoegen is geweest. Wat hebben we het met het weer getroffen!

Schöne Tage bei P&P
Geplaatst door Fam. Wolf uit Deutschland op 2009-09-29 20:56:51:

Wir haben uns in Eurem "Heuhaufen" sehr wohl gefühlt. Er ist liebevoll eingerichtet und sehr gemütlich. Fast wie zuhause. Die Tipps von Paula haben geholfen, einen kleinen Teil Amsterdam zu entdecken. Auf der Rückreise haben wir auch das Museum in Eenkhuizen besucht. Toll! Die Tage bei Euch haben uns so gut gefallen, dass wir planen in 2010 (April/Mai) wiederzukommen. Herzliche Grüsse Hildburg & Klaus Wolf Marlen & Uwe Tanke

Jaarlijkse vriendenweekend
Geplaatst door Meta Overberg namens de Bende van 10! uit Nederland op 2009-09-21 22:42:20:

Altijd moeilijk een goede lokatie te vinden met 5 kamers. Maar Hoeve Meerzicht was subliem!! Uitstekende ruime kamers met goede bedden. Woonkeuken met terras waar we heerlijk in de zon hebben gezeten.De boerderij is lekker rustig gelegen maar toch vlakbij Monnickendam. Mooie fietsomgeving. Kortom, we hebben een heerlijk weekend gehad wat mede te danken was aan de gastvrijheid en gezelligheid van Piet en Paula Kalverboer. Een echte aanrader. Piet en Paula, bedankt!

Beoordeling
Geplaatst door Fam Bukkems uit Nederland op 2009-09-18 18:14:22:

We hadden 3 hele fijne dagen bij Hoeve Meerzicht. De kamer was heel mooi en groot genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Ook de bedden waren heel goed. Het ontbijt was perfect verzorgd. Hoeve Meerzicht is prachtig gelegen voor fietstochten of om uitstapjes met de boot te maken. De gastvrijheid van Piet en Paula is grandioos. Een echte aanrader.

vriendenweekend
Geplaatst door Petra van Dijk uit Nederland op 2009-09-15 15:37:43:

Wij hebben een heerlijk weekend gehad op hoeve Meerzicht.De gastvrijheid en de accomodatie waren geweldig.Wij hebben een tandemtocht in de omgeving gemaakt, gevaren op een fluisterboot en een workshop vliegeren op het strand van Edam gevolgd.Daarna was het heerlijk thuiskomen op de Hoeve en konden we genieten van een lekkere douche of bad en heerlijke bedden.Een aantal heeft nog geholpen met het melken van de koeien en een van de kalfjes was verliefd op Lilian.Kortom een prima accomodatie

Jaarlijkse fietsvakantie
Geplaatst door Miek en Sef Raedts uit Nederland op 2009-09-15 14:57:11:

Onze jaarlijkse fietstocht was weer een geslaagd festijn.Niet alleen onze organisatie dit jaar, Oda en Frans Smits, hebben het perfect gedaan maar ook de accomodatie heeft er voor gezorgd dat we een fijne week hebben gehad.Uitstekende kamers,prima ontbijt en een geweldige ligging in het Noorhollandse land was een perfekte uitvalbasis voor onze fietstochten.Een aanrader voor iedereen die in deze omgeving iets wil ondernemen. Paula en Piet bedankt.

Vriendenuitje Venray
Geplaatst door Ad en Anny Swinkels uit Nederland op 2009-09-15 12:14:54:

Wij hebben genoten van Uw gastvrijheid en de prachtige accomodatie.Bijzonder was ook het ontbijt. Het weer was helemaalideaal. Dus : geen klachten. Alles was prima. Kennissen van ons zijn direct na ons gekomen in jullie appartementen.Leuk he. Bedankt voor alles en wellicht tot ziens.

Fietsweek
Geplaatst door Jan en Pim Boekelman uit Nederland op 2009-09-12 11:50:48:

Wij hebben een sublieme fietsweek gehad in Hoeve Meerzicht. De omgeving is echt de moeite waard om er met behulp van de knooppuntenroute dagelang rond te fietsen. De ontvangst was zeer hartelijk, de kamers lekker ruim en schoon met een geweldig uitzicht! Het ontbijt was in een woord fantastich, iedere dag alles lekker vers en steeds een andere verwennerij. Er lag genoeg informatie over de omgeving en wat er allemaal te doen was, prima. Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug

kaartweekeinde 22-23 augustus 2009
Geplaatst door Rob en Angela Beelen uit Nederland op 2009-08-27 08:40:42:

Om een weekeindje te organiseren voor 8 personen is dit een uitgelezen accommodatie. Mooie ruime kamers, prachtig uitzicht en heerlijke bedden! De woonkeuken hebben wij gebruikt om de kaartpot nog even aan te vullen. Leuke dorpjes in de omgeving om door te fietsen en te wandelen, via de theetuinen met 2 fluisterboten naar Broek in Waterland gevaren. Op de boerderij pasgeboren kalfjes. Virendelijke ontvangst en tot slot een prima ontbijt.

muchas gracias por todo
Geplaatst door Fernando y Esther uit Spain op 2009-08-26 18:22:28:

Hemos estado 3 dias estupendos en vuestra granja. La localizacion es perfecta para conocer el pais, y está muy cerca de Amsterdam. Ademas, la tranquilidad que se respira es muy agradable para unos dias de vacaciones. Un saludo y gracias por todo

Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Swillens uit Nederland op 2009-08-25 12:06:58:

Hoeve Meerzicht is een prima plek om te verblijven. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn netjes en voorzien van alle gemakken.De ligging is zeer rustig. In de omgeving is genoeg vertier te vinden. Een aanrader voor iedereen!

Beoordeling Logies en ontbijt
Geplaatst door Corrie en Henk Spitholt uit Nederland op 2009-08-22 08:51:46:

Wij zijn van 19 tot 20 augustus 2009 geweest. Wij waren er alleen slechts voor overnachting. We gingen de volgende morgen op tijd weg. Onze ervaring was: Hele vriendelijke eigenaren. Zeer schone accomodatie. Prachtig stadje Monnickendam. En verder hebben wij geen tijd gehad om andere ervaringen op te doen. Groeten Corrie en Henk

Geweldig genoten
Geplaatst door Irene Lanser en Theo Voorn uit Nedeerland op 2009-08-20 16:49:37:

Hartelijk dank voor ons 4 daags verblijf in jullie geweldige accomodatie. Prachtige omgeving en heerlijk uitgerust. Vooral de fluisterboot is een aanrader. Minpuntjes zijn de gehorige trap en de stoelen in de eetzaal als je uit wil slapen. Oplossing vloerbedekking op de trap en tennisballen onder de poten van de stoelen. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens Groeten van een warm Texel Theo en Irene

verblijf
Geplaatst door rick verhoog uit nederland op 2009-08-18 21:47:29:

Het was mijn beurt om het vriendenweekend te organiseren voor vrienden uit leeuwarden en kerkrade. En de keuze voor hoeve meerzicht was een schot in de roos. Gewandeld naar Broek in Waterland.Gegeten in Monnickendam en de tweede dag naar Amsterdam. En daarna weer de rust en gastvrijheid van Hoeve Meerzicht. Brandschone kamers, elke dag een opgemaakt bed en pasgeboren kalfjes. En vergeet vooral niet het lekkere ontbijt.Ik kreeg een 10+ van de vrienden en die verdienen Paula en Piet ook.Bedankt

Tweedaags verblijf
Geplaatst door J.P. Sinke uit Nederland op 2009-08-17 20:03:01:

Een uitstekende locatie. Goede ontvangst; hele nette en schone kamer. Goed ontbijt. We hebben er enorm van genoten en hopen nog een keer op herhaling te gaan.

fietsvakantie
Geplaatst door Hans en Greetje uit Nederland op 2009-08-15 14:11:17:

we hebben het heerlijk gehad zeer mooie kamer met uitzicht op het water en een lekker ontbijt,wat goed verzorgd was ,leuke plaatsen in de buurt om te fietsen

Hoeve Meerzicht
Geplaatst door Gerry en Ellen uit Nederland op 2009-08-13 19:19:51:

We hebben 2 nachten doorgebracht in een prachtige kamer. Wel fijn dat we de fietsen bij ons hadden, toch wel een eindje naar het dorp. Een leuke plek voor uitstapjes. Wij hebben een prachtige fietstocht van 40 km gemaakt. Ontbijt was goed verzorgd door de dochter des huizes. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

ein schöner Urlaub
Geplaatst door Marek & Maika uit Deutschland op 2009-08-04 19:18:53:

Es hat uns sehr gut gefallen! Die Zimmer waren sehr sauber und sehr schön eingerichtet. Jeden Morgen hat uns das leckere Frühstück für unsere tägliche Fahrradtour gestärkt. Die müden Beine fanden in der Whirlpoolwanne Entspannung. Piet und Paula waren stets freundlich. Paula erkundigte sich beim Frühstück nach dem Wohlbefinden der Gäste und Piet zeigte uns das Melken der Kühe. Hoeve Meerzicht ist sehr empfehlenswert. Marek & Maika

verblijf
Geplaatst door Fam. Joosten uit Nederland op 2009-08-02 11:02:29:

Prachtige locatie en zeer goed verzorgde kamers. Prima plek om te overnachten. Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer.

aangenaam verblijven in Hoeve Meerzicht
Geplaatst door familie Van Hoof uit België op 2009-07-22 21:40:00:

Een aangenaam - doch te kort - verblijf in een rustige uithoek van Monnickendam. Nette en degelijke kamers, lekker ontbijt. Mogelijkheid tot wandelen en fietsen (als je bereid bent de wind te trotseren). Kindvriendelijke gastheer en gastvrouw.

vakantieverblijf 13 tm 17 juli 2009
Geplaatst door Ben Vandersnickt uit België op 2009-07-17 20:55:57:

De ligging was perfekt in een doodlopende straat zonder verkeer midden op het platteland en aan een fietsroute. Tevens was er de aantrekkelijke aanlegsteiger van het nabijgelegen meer. De accomodatie is zeer nieuw en geeft daardoor een moderne indruk. De kamer was behoorlijk groot en netjes onderhouden. De ontvangst door Paula en Piet was hartelijk en gemeend. Deze mensen genieten duidelijk van de diversiteit van hun gasten Algemeen : het was aangenaam vertoeven. Een aanrader voor ieder

verblijf Hoeve Meerzicht 12 juli
Geplaatst door Familie Asma uit België op 2009-07-16 21:25:19:

wij hebben een zeer geslaagd weekend achter de rug we hebben genoten van het vriendelijk en gastvrij onthaalEde een tochtje met het fluisterbootje is een zeer leuke ervaring. Kortom een aanrader voor groot en klein en zeker voor herhaling vatbaar. Familie Asma-België

een prachtig weekendje
Geplaatst door familie Vermeir uit belgie op 2009-07-14 08:50:12:

Wij vonden het een welgeslaagd weekendje, een zeer mooie verzorgde kamer,vriendelijke mensen, de omgeving was prachtig met al dat water,zeer rustig, Varen met de fluisterbootjes zouden we zeker aanraden. We hebben een zeer mooie fietstocht gereden, een echte aanrader voor een paar dagen ontspanning. dirk en Lieve, Evi en Niki

ons verblijf op 24/6 25/6 27/6 2009
Geplaatst door gerard knoop & julia blervacq uit belgie op 2009-07-07 14:15:56:

Prima vriendelijke mensen , zeer nette kamers , viir herhaling vatbaar.

verblijf in hoeve meerzicht van 29 juni tot 3 juli
Geplaatst door johan en miny smit nijverdal uit n.l. op 2009-07-06 23:35:06:

een oosterling staat bekend om zijn gastvrijheid, en als je dan enkele dagen verblijft in hoeve meerzicht merk je al snel dat piet en paula klaverboer daarvoor niet willen onderdoen. zij trachten het de gasten naar de zin te maken, wat ook terug te vinden is in de inrichting van de gasten- en overige verblijven. wij hadden het zeer naar onze zin, en na ons zullen er nog velen volgen die met weemoed afscheid zullen nemen. Voor ons verblijf, de aandacht en de zorg zeggen wij jullie gaarne dank.

Amazing Farm stay
Geplaatst door Corina and Ross Godkin and de Veth family uit New Zealand op 2009-06-28 10:48:17:

Thank you Piet and Paula for an amazing 3 days at your farmstay. The accommodation was luxurious and clean, the breakfasts were delicious, the atmosphere was very peaceful and beautiful, the local information provided was very useful, and your friendliness made it a very special time for us. We particularly enjoyed seeing how you farm in the Netherlands. Thank you for inviting us in to see the milking process which we could compare with our New Zealand dairy farms. We would love to come back

Onwijs LEUK weekend
Geplaatst door Hanny Goeman uit Nederland op 2009-06-17 15:28:19:

Wij hebben een Heel leuk weekend gehad bij de zeer vriendelijke Piet en Paula.De kamers waren schoon en alles was nog zo nieuw. HEERLIJK. De bedden lagen ook erg lekker.Zeker aan te bevelen. Ook dichtbij Amsterdam,Monnickendam en volendam. Veel te doen in de omgeving. We komen zeker nog een keer terug!!!!!!!! Groetjes Hanny en de rest van de meiden uit Nootdorp.

fijn gehad
Geplaatst door ymke van zwoll uit nederland op 2009-06-08 10:04:14:

Hoi, wij hebben afgelopen weekend een heerlijk vrijgezellenweekend bij jullie gehad. Behalve dat de plek ydillisch was, de kamers schoon en goed zijn, het uitzicht verrukkelijk en het ontbijt lekker, wil ik vooral kwijt dat de service van Paula en haar man super zijn. Alles was mogelijk, barbecuen, zelfs een yogalesje in de koeienstal (de boer had de stal speciaal uitgemest). Dankjulliewel daarvoor, groetjes ymke

Vorige