Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Groepsaccommodatie: 't Bullekroffie - Oudesluis

Op zoek naar de Bed & Breakfast mogelijkheden van 't Bullekroffie? Klik hier!

Waar eens de koeien stonden is nu een sfeervolle en in stijl gesitueerde accommodatie ontstaan. Geschikt voor groepen tot maximaal 30 personen. Nabij Schagen en het Strand van Callantsoog. Met voldoende leef en speel ruimte buiten, maar zeker ook binnen voorzien van heerlijke verblijfsruimten, gezellige en zeer ruime keuken, luxe Wellness badkamers, met  stoomcabine`s en een sauna. Badlakens zijn aanwezig en de bedden zijn voor u opgemaakt.

De ideale plek om met familie, vrienden en gelijkgestemden de drukte van alledag te ontvluchten en te genieten van de ruimte en mooie dingen om u heen, bij mooi, maar zeker ook bij minder mooi weer. De accommodatie is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Maar ook  zonder kinderen kunt u genieten van alle voorzieningen.

Via de sfeervolle entree, met biljart komt u in de lange gang welke toegang geeft aan de appartementskamers en gezamenlijke ruimtes. De algemene grote leefruimte is voorzien van een loungehoek. Er zijn voldoende tafels en stoelen om met zijn allen lekker lang te kunnen tafelen. De open keuken met bar (geen tap) is voorzien van alle apparatuur en is zo ingericht dat u goed uit de voeten kunt. Er is onder andere een horeca vaatwasser zodat de vaat snel klaar is, groot fornuis met oven en nog een aparte combimagnetron en 2 koelkasten. Tevens is er een aparte  recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, darts, sjoelbak, boekenkast, zithoek en computer.

Op de begane grond zijn 2 boerderijkamers Waarvan 1 geschikt is voor mensen die minder goed ter been zijn. Hier is in de badkamer rekening mee gehouden deze is voorzien van beugels en douchestoel. Ook in het  toilet zijn beugels. De andere kamer is uitgerust  met  een bedstee en boxspringbedden. De badkamer is luxe, met stoomcabine en wirlpoolbad van Cleopatra.

Boven zijn nog 2 boerderijkamers voorzien van slapen 'en suite' en een vide. Luxe badkamers met sauna of stoomcabine, wirlpoolbaden van Cleopatra., Het toilet is apart  van de badkamer. Deze kamers hebben alle boxspringbedden. De boerdrijkamers zijn geschikt voor 4 personen, maar het is mogelijk een extra bed bij te zetten. Tevens zijn er 2 sfeervolle  appartementen waarvan 1 appartement met 2 slaapkamers en 1 kleine badkamer en het toilet beneden. Geschikt voor 4 personen Het andere appartement  heeft  3 slaapkamers  er staat een luxe dubbele zonnebank, een grote badkamer met ligbad, grote douchecabine, wastafelmeubel en een 2e toilet, als extra is hier nog een kleine badkamer. Geschikt voor 8 personen.

In de hele accommodatie zijn internet aansluitingen en wifi. De accommodatie is zowel binnen als buiten kindvriendelijk ingericht. Met buiten een  sportveld, speeltuin, trampoline,en rijdend materiaal zoals skelters. Ook is er een  sportveld, met voetbaldoelen. Het is mogelijk om een kampvuur te maken in overleg met de eigenaar.

't Bullekroffie
't Bullekroffie

't Bullekroffie
Korte Ruigeweg 43
1757 GN Oudesluis

Tel 0224-591231
Mob 06-10877734
 
www.bullekroffie.nl
't Bullekroffie in het kort
Soort accommodatie:
Overnachten op het plattelandBed & Breakfast
Overnachten op het plattelandGroepsaccommodatie
Overnachten op het plattelandVergaderen
 
Contact en Adres:
Cor & Anneke Tiel
Korte Ruigeweg 43
1757 GN Oudesluis
 
Tel 0224-591231
Mob 06-10877734
 
Website:
www.bullekroffie.nl
 
Meer info:
Overnachten op het plattelandZoek en boek
Overnachten op het plattelandTarieven
Overnachten op het plattelandFoto's
Overnachten op het plattelandVideo's
Overnachten op het plattelandInformatie aanvragen
Overnachten op het plattelandBrochure downloaden
 
Capaciteit:
Overnachten op het plattelandAantal kamers:
6
Overnachten op het plattelandMinimum aantal personen:
1
Overnachten op het plattelandMaximum aantal personen:
30
   
Faciliteiten:  
Overnachten op het plattelandKeuken (zelfverzorging)  
Overnachten op het plattelandKeukenblok op de kamer  
Overnachten op het plattelandKoelkast op de kamer  
Overnachten op het plattelandVaatwasser  
Overnachten op het plattelandHuisdieren in overleg  
Overnachten op het plattelandTV  
Overnachten op het platteland(draadloos) Internet  
Overnachten op het plattelandNiet roken  
Overnachten op het plattelandGemeenschappelijke ruimte  
Overnachten op het plattelandSpeelterrein  
Overnachten op het plattelandEigen entree  
Overnachten op het plattelandBad/Douche op de kamer  
Overnachten op het plattelandBubbelbad  
Overnachten op het plattelandToilet op de kamer  
Overnachten op het plattelandLunch is mogelijk  
Overnachten op het plattelandDiner is mogelijk  
Overnachten op het plattelandOntbijt in de eetkamer  
Overnachten op het plattelandOntbijt op de kamer  
   
Aanvullende informatie:

Tevens aanwezig:
Boerencamping, 15 vrije ruime staanplaatsen met electriciteit, watertappunt en vuilwaterafvoer.

 

   
Aanvullende informatie

Boerencamping

De minicamping heeft vijftien ruime staanplaatsen met elektriciteit, watertappunt en vuilwaterafvoer en is geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn (ruime familiedouche met beugels en toitet met beugels). In onze verwarmde, luxe toiletgebouw en overdekte afwasplaats is warm en koud stromend water. Parkeerplaats en fietsenstalling zijn aanwezig.

Er is een mooie speeltuin, met skelters,  trampoline en een voetbalveld met doelen. Wij hebben een heel mooie, verwarmde binnenrecreatieruimte met o.a.  tafeltennis en tafelvoetbal. In de internetruimte is een ADSL-aansluiting. Op de camping kunt u draadloosinternetten. Bij voldoende animo organiseren wij een vuurkorfavond.

De Boerderij

Dit boerenbedrijf in ruste ligt dichtbij het dorp Oudesluis, waar ooit een getijdensluis was die het water afvoerde naar de zee. Pas in de 19e en de 20e eeuw werden daar buitendijkse gebieden ingepolderd.

't Bullekroffie (stierenweide, waar vroeger de stier stond is nu de camping) ligt op haar beurt weer in de Zijpepolder, die in 1552 werd omdijkt en met molens drooggemalen. Het nabije West-Friesland was in die dagen de grens tussen land en waddengebied.

De Omgeving

't Bullekroffie ligt in een Oud-Hollandse landaanwinning. De Zijpepolder was tot halverwege de 16e eeuw Waddenzee. Wie de kaart van de omgeving bekijkt of het landschap leest, kan nog zien waar slikplaten en getijdegeulen lagen. Namen als Mosselwiel (oude dijkdoorbraak) en Slikkerdijk vertellen hetzelfde verhaal: land uit zeewater.

Na de inpoldering kreeg het dorpje Oudesluis een haven, waar onder andere de VOC schepen na hun lange wereldreizen aanlegden. Het was de thuishaven voor een vissersvloot die haring en ansjovis aan wal bracht. In Oudesluis staan nog windmolens uit 1764, 1848 en 1896.

In de omgeving kunt u prachtig wandelen en fietsen. Kortbij liggen Den Helder (vlootdagen) en Schagen (weekmarkt). Het badplaatsje Callantsoog met strand en duinen is niet ver weg. Het waddeneiland Texel is goed te bereiken.

Kaart en Route
Groepsactiviteiten in de omgeving
Kookworkshop met streekeigen producten - Ilpendam

Houd je van lekker eten? Het is extra lekker als je zelf een maaltijd kunt bereiden met (h)eerlijke ingrediënten uit de natuur. Wij hebben hier een keuken met professionele apparatuur. De kok leert je in een workshop om met de streekeigen, seizoensgebonden producten een heerlijk 3- gangen menu te maken. Daarna gaan jullie samen aan tafel.

Kookworkshop met streekeigen producten - 
 Ilpendam
Klaverhoeve arrangement - Oosthuizen

Ga mee op rondleiding op het biologische veebedrijf Klaverhoeve in Oosthuizen. Op het bordes boven de heuvelstal kan je genieten van de koeien met de kalveren. Hierna ga je met de boer het land in om de natuur rondom de boerderij mee te beleven. Hij vertelt als echte landschapsgids over het ontstaan van het land.

Klaverhoeve arrangement  - 
Oosthuizen
Met een knapzak aan de wandel - Monnickendam

Bent u een echte natuurliefhebber en op zoek naar vogels, rust en ruimte? Dan is het heerlijk om met de knapzak erop uit te trekken en te banjeren door het land. U krijgt een knapzak mee en een routebeschrijving. Na afloop drinkt u met zijn allen nog een glaasje op het terras bij de boerderij, met de knapzak nu tot hengel omgetoverd. Nu zien wie het eerste beet heeft!

Met een knapzak aan de wandel - 
Monnickendam

Meer groepsactiviteiten in de omgeving

Tarieven

Vakantieboerderij ' t Bullekroffie

Tarieven voor de B&B voor 1 nacht varieren van €95,- tot €130,- per nacht per kamer voor 2 personen exclusief toeristenbelasting €0,94.

Als u langer dan 1 nacht bij ons verblijft bent u altijd €5,- tot €10,- per nacht goedkoper uit.

In de midweken buiten het hoogseizoen om krijgt u bij een meerdaagsverblijf 20% korting.

Voor meerpersoons en kindertarieven verwijs ik u naar www.bullekroffie.nl

De prijs voor de groepsaccommodatie varieert tussen de €1350,- tot €1800,- exclusief servicekosten €300,- ( opgemaakte bedden, badhanddoeken, badjassen, keukendoeken, vaatwasblokjes, schoonmaak) Wij vragen een borg. Voor de excacte prijzen per periode vewijs ik u naar www.bullekroffie.nl u kunt ook altijd contact met ons opnemen.

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design