Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Landelijk Logeren

Hotel de Boerenkamer is een samenwerkingsverband tussen boerderijen met een luxe logeergelegenheid voor stellen, gezinnen, families, vriendengroepen en bedrijven. Wat Hotel de Boerenkamer kenmerkt zijn de rust, ruimte en privacy. Overnachten in luxe, comfortabele en ruime kamers met eigen toilet, douche/bad en aansluiting op internet en kabel-tv.

De boerenkamers zijn gelegen op het rustige Noord-Hollandse platteland, waar strand, stad, cultuur, historie en vertier op steenworp afstand liggen. Zo kunt u vanaf sommige accommodaties al fietsend of met het openbaar vervoer binnen een half uur in het centrum van Amsterdam zijn en liggen andere verblijven op fietsafstand van het Noordzee – of IJsselmeerstrand.

Landelijk LogerenLandelijk Logeren

De meeste boerderijen zijn gelegen in een omgeving waar het goed wandelen, fietsen, varen en schaatsen is. De omliggende natuur is uniek en prachtig, het landschap interessant en vol afwisseling en cultuurhistorie met polders, droogleggingen, dijken en een variëteit aan flora en fauna. Steden, stadjes en dorpjes zijn nooit ver weg voor een bruisende aanvulling van uw verblijf.

Landelijk LogerenLandelijk Logeren

 

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design