Hotel de Boerenkamer Nederlands English Deutsch Francais Italia Espana
Toplocaties in Noord-Holland

Vergaderen

Met hoeveel personen wilt u komen:

Voor u geselecteerd

Er zijn 14 Boerenkamers gevonden (huidige sortering: Willekeurig)
Resultaten sorteren op:
Hoeve Chapeau
Hoeve Chapeau
Katwoude

Succes gegarandeerd! U moet een vergadering organiseren en komt in Hoeve Chapeau terecht. U arriveert in Hoeve Chapeau na het werk. Samen een maaltijd bereiden om elkaar een beetje te leren kennen op een andere manier?

Villa Nieuwland
Villa Nieuwland
Den Oever

Villa Nieuwland is een stijlvol rijksmonument dat ligt aan Werelderfgoed de Waddenzee. Het biedt u een kleinschalige vergader- of trainingslocatie op een unieke plek. In Den Oever vindt u een oase van rust en privacy...

De Flevohoeve
De Flevohoeve
Anna Paulowna

Kleine groepjes kunnen vergaderen in de nieuwe vergaderruimte De Crewroom tot 12 personen of in het knusse woongedeelte van onze beide appartementen tot 6 personen.

De Overleekerhoeve
De Overleekerhoeve
Monnickendam

Vergaderen of trainen in een nog puur Hollandse omgeving, omringd door weilanden met koeien? Dan biedt Overleekerhoeve u een unieke mogelijkheid om in alle rust te werken. http:/www.blikvanger.nl/3dtour/overleekerhoeve/full_tour/

De Boerenbelevenis
De Boerenbelevenis
De Rijp

De Boerenbelevenis beschikt over een ontvangst/vergader of meetingroom. De locatie biedt u een landelijke, rustige  en prettige sfeer. U vergadert comfortabel met uw relaties en/of collega’s.

Hoeve Meerzicht
Hoeve Meerzicht
Monnickendam

De Bietenhaven
De Bietenhaven
Oterleek

De Bietenhaven, met ruimte binnen en buiten, is een unieke plaats voor vergaderingen, brainstormsessies, conferenties, teambuildingsactiviteiten en/of recepties.

Hotel Beemster
Hotel Beemster
Middenbeemster

Golfbaan Beemster beschikt over drie zeer moderne vergaderzalen, en biedt ruimte aan 20 tot 150 personen. Uiteraard verzorgt onze keuken graag de lunch en/of het diner tijdens of na uw vergaderingen. In overleg is alles mogelijk.

leeuwendaal
leeuwendaal
De Purmer

Wilt u met uw bedrijf vergaderen in een landelijke omgeving tussen de weilanden en de dieren? Tussen de sessies door even lekker naar buiten voor een frisse neus en een frisse blik? Wij beschikken over WIFI, gratis parkeren...

Gastenverblijf De Weesper Koe
Gastenverblijf De Weesper Koe
Weesp

Ongedwongen, rustgevend en zeer inspirerend. Dat zijn de termen die op De Weesper Koe van toepassing zijn. Gastenverblijf De Weesper Koe is een machtige plek voor dagvergaderingen,en/of meerdaagse trainingen...

De Boereplaats
De Boereplaats
Waarland

Bedrijven kunnen voor zakelijke bijeenkomsten op landelijk niveau bij ons terecht. Alles is mogelijk bij De Boereplaats: een vergadering, een bedrijfs- of productpresentatie, een borrel of een dagje teambuilding met workshop.

De Logerie
De Logerie
Enkhuizen

De Logerie in Enkhuizen biedt een sfeervolle zaal met riante open keuken en een robuuste eiken tafel, waaraan u met maximaal 14 personen comfortabel en ontspannen kunt vergaderen.

Landelijk Genieten
Landelijk Genieten
Schermerhorn

't Bullekroffie
't Bullekroffie
Oudesluis

Welkom bij onze luxe, sfeervolle landelijk gelegen vergaderlocatie. Een prettige plek voor uw bedrijf om rustig te overleggen met uw collega`s of zakelijke partners, informeel en inspirerend, door de omgeving waar u verblijft.

Vergaderen

Ook voor vergaderingen en trainingen voor uw bedrijf of relaties kunt u in de oer-Hollandse omgeving van Hotel de Boerenkamer terecht. Omringd door weilanden, koeien en water krijgen u en uw deelnemers inspiratie voor nieuwe ideeën en alle rust en ruimte om ongestoord te kunnen werken. De vergaderlocaties beschikken over een internetaansluiting, whiteboard en flip-over en tijdens uw bijeenkomst staan koffie, thee, mineraalwater, koekjes en mints onbeperkt voor u klaar.

Dagarrangementen

Bij dagarrangementen voor uw vergadering, training of bijeenkomst is een luxe lunchbuffet met o.a. soep en warme/koude snack bij de prijs inbegrepen. Blijft u overnachten dan wordt u de mogelijkheid geboden in een huiselijke omgeving met elkaar te genieten van een 3-gangendiner. De volgende ochtend kunt uitgerust beginnen met een heerlijk vers en uitgebreid boerenontbijt.

 

 

Vergaderen

© Hotel de Boerenkamer - Site by All4Design