De Overleekerhoeve, Monnickendam

Overleek 25a, 1141 PE Monnickendam

De Overleekerhoeve te bereiken over de weg en over het water. Natuurgebied in de achtertuin. Maximaal 30 personen.

De Overleekerhoeve is een unieke vakantieboerderij die niet alleen per auto, op de fiets of per openbaarvervoer te bereiken is. Vanaf het water ‘parkeert’ u uw bootje zo aan onze aanlegsteiger. De groepsaccommodatie ligt op schootsafstand van Amsterdam en heeft een natuurreservaat in de achtertuin.

personen

kamers

26

6

Familie Sant

De Overleekerhoeve
Overleek 25A
1141 PE Monnickendam

Tel +31(0)204361387
Fax +31 (0) 84 8371

Website

E-mail

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Still Available

De Overleekerhoeve, uitzicht op Monnickendam, dichtbij Volendam, Marken en Amsterdam. Kindvriendelijk met boerderijdieren

De Overleekerhoeve is een unieke vakantieboerderij die niet alleen per auto, op de fiets of per openbaarvervoer te bereiken is. Vanaf het water ‘parkeert’ u uw bootje zo aan onze lange aanlegsteiger. De groepsaccommodatie ligt op schootsafstand van Amsterdam en heeft een natuurreservaat in de achtertuin.

De groepsaccommodatie bevindt zich op een heuse boerderij. Kinderen vinden het vaak geweldig de dieren te helpen voeren of de koeien uit het land te halen. Er zijn in het gastenverblijf:

 • 3 appartementen voor 4-personen
 • 1 appartement voor 6-personen
 • 2 kamers, met elk een badkamer en geschikt voor maximaal 4 personen.

De appartementen hebben allemaal een eigen keuken en badkamer. Een van deze appartementen is volledig ingericht voor mindervaliden.

Familie- en vriendengroepen

Voor groepen die met elkaar op vakantie zijn, die iets te vieren hebben, een uitje hebben met een vereniging, is er ook een gemeenschappelijke huiskamer met een grote, goed uitgeruste keuken. Hier kunt u samen koken, eten, spelletjes doen en ziet u,via een groot raam, de koeien met kalfjes in de stal lopen.

Wanneer u vanaf 2 nachten 4 of meer kamers huurt, wordt de Boerenhuiskamer met skybox kosteloos voor u gereserveerd.

De Omgeving

Na een dagje in de Metropool Amsterdam is de rust van onze omgeving weldadig. Het terras aan het water kijkt uit op het Waterlandse natuurreservaat ‘Varkensland’. U kunt dit gebied ontdekken met de fiets, te voet of over het water. Een (fiets) tochtje naar de zeer geliefde plaatsen Edam, Volendam en Monnickendam met hun havens, overtuinen en winkeltjes is zeker de moeite waard.

Het Noord-Hollandse Waterland is rijk aan weilanden, sloten en plassen. Dus ook rijk aan planten, wuivende rietkragen, vogels, eenden, vissen en andere dieren. In elk jaargetijde valt er veel te beleven hoewel de warmte van de stal in de winter wel erg aantrekkelijk is. Ook daar mag u een kijkje nemen.

Prijzen

Woonkamer – m²
Houtkachel  
Loungegedeelte – m²
Keuken  
Fornuis  
Oven  
Magnetron  
Vaatwasser  
Koelkast 7
Vriezer 4
Aantal kamers 6
Badkamers 6
Toiletten 8
Wellness  
Muziekinstallatie  
Televisie  
DVD-speler  
Wifi  
PC  
Beamer  
Scherm  
Recreatieruimte – m²
Spelletjes  
Biljart  
Bar  
Sportveld  
Overkapte buitenplaats  
BBQ  
Vuurkorf  
Kindvriendelijk  
Speeltuin  
Sketlers/fietsjes  
Horeca  
Catering  
Huisdieren  
Loading Maps

Dichtstbijzijnde Station:
Amsterdam(trein)

Bus:
Aan doorgaande weg (bus)

Bezienswaardigheden:
Volendam, Marken, Purmerend, Amsterdam, Zaanse Schans

  Familie Sant
  De Overleekerhoeve
  Overleek 25A
  1141 PE Monnickendam

  Tel +31(0)204361387
  Fax +31 (0) 84 8371

  Voor het boeken van groepsaccommodaties kunt u gebruik maken van de boekingskalender.

  Als alternatief kunt u ook een aanvraag doen via het contactformulier of uw wensen telefonisch doorspreken met de eigenaar. U maakt uw afspraken rechtstreeks met de eigenaar van de accommodatie.

  De Boerenkamer is geen boekingskantoor waardoor er geen commissie aan de prijs wordt toegevoegd. U profiteert altijd van de laagste prijs!