De Weesper Koe, Weesp

Dammerweg 3, 1383 HT Weesp

Gastenverblijf De Weesper Koe, unieke locatie op een echt boerenbedrijf op loopafstand van Weesp.

Gastenverblijf/groepsaccommodatie de Weesper Koe is gevestigd in een apart gebouw op een boerderij volop in bedrijf. De ligging, aan de Vecht bij Weesp, niet ver van Amsterdam en het Gooi, is uniek te noemen. In de levendige omgeving is genoeg te doen. Op het riante terras leeft u echt buiten.

personen

kamers

24

6

Irene en Albert Hooijer

De Weesper Koe
Dammerweg 3
1383 HT Weesp

Tel 0294251215
Mob 06 12368162

Website

E-mail

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Still Available

De Weesper Koe, logeren met familie, vrienden of andere gasten in luxe groepsverblijf aan de Vecht. Maximaal 24 personen

Gastenverblijf/groepsaccommodatie de Weesper Koe is gevestigd in een luxe vrijstaand gebouw op een melkveehouderijbedrijf welke nog volop in bedrijf is. De ligging, aan de Vecht bij Weesp, niet ver van Amsterdam en het Gooi, is uniek te noemen. In de levendige omgeving is genoeg te doen voor jong en oud. Op het riante terras leeft u echt buiten.

Ruimte

Ons gastenverblijf telt:

 • 6 ruime slaapkamers, elk met eigen badkamer w.v. twee met een extra ligbad
 • Een grote huiskamer met professionele keuken, een openhaard en een zithoek
 • Een heerlijk terras met uitzicht op de weilanden.

De kamers zijn ingericht met elk een eigen sfeer die past bij de boerderij. Laat u verrassen.

Ons gastenverblijf is toegankelijk voor minder valide. Alles is gelijkvloers en er is een apart MV toilet in de hal. Tevens is er op één slaapkamer een badkamer voor MV ingericht.

We zijn helemaal ingesteld op groepen. Voor een weekend bent u van harte welkom met de hele familie of vriendengroep. Heeft u iets te vieren dan verzorgen wij dit graag van A tot Z zodat u met elkaar een onbezorgde dag beleefd. Een heerlijke High Tea of een warm/koud buffet? Er is veel mogelijk bij ons. Vraag aan gastvrouw Irene naar de mogelijkheden.

 • extra toiletten in de hal plus minder valide toilet
 • wasmachine met droger

In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om uw maaltijden te bereiden. In de huiskamer en, als het even kan op het terras,  kunt u fijn lang tafelen. De zelfservice kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een door ons verzorgd diner. Neem over uw wensen gerust contact met ons op.

Wat te doen in de omgeving

Weesp, 4 km. van de Weesper Koe, is een prachtig oud stadje met een binnenhaven. Altijd vertier, mooie plekjes om iets te drinken, goede restaurants en gewoon fijn om eens rond te wandelen. Wat dacht u van een workshop koe  schilderen op doek? Ook op ons bedrijf kunt u kijken bij het melken of in het weiland een spelletje WeesperKoeGolf spelen.

Mocht u wat verder weg willen, dan is Amsterdam met musea, winkels en historische binnenstad niet ver weg. Eveneens een bezoekje waard zijn de plaatsen in het Gooi. Om er maar een paar te noemen; Naarden met het Naardermeer, Laren met het Singermuseum, Maar ook het Muiderslot of een bezoekje aan het forteiland Pampus.

Prijzen

Woonkamer 100 m²
Houtkachel  
Loungegedeelte 100 m²
Keuken  
Fornuis  
Oven  
Magnetron  
Vaatwasser  
Koelkast 2
Vriezer 0
Aantal kamers 6
Badkamers 6
Toiletten 8
Wellness  
Muziekinstallatie  
Televisie  
DVD-speler  
Wifi  
PC  
Beamer  
Scherm  
Recreatieruimte – m²
Spelletjes  
Biljart  
Bar  
Sportveld  
Overkapte buitenplaats  
BBQ  
Vuurkorf  
Kindvriendelijk  
Speeltuin  
Sketlers/fietsjes  
Horeca  
Catering  
Huisdieren  
Loading Maps

Dichtstbijzijnde Station:
Station Weesp

Bus:
Lijn 106, halte Rundervreugd (300 m)

Bezienswaardigheden:
Weesp; Het Gooi, Naardermeer, Amsterdam, Nederhorst den Berg

  Irene en Albert Hooijer
  De Weesper Koe
  Dammerweg 3
  1383 HT Weesp

  Tel 0294251215
  Mob 06 12368162

  Voor het boeken van groepsaccommodaties kunt u gebruik maken van de boekingskalender.

  Als alternatief kunt u ook een aanvraag doen via het contactformulier of uw wensen telefonisch doorspreken met de eigenaar. U maakt uw afspraken rechtstreeks met de eigenaar van de accommodatie.

  De Boerenkamer is geen boekingskantoor waardoor er geen commissie aan de prijs wordt toegevoegd. U profiteert altijd van de laagste prijs!