Hoeve Chapeau, Katwoude

Hoogedijk 11, 1145 PM Katwoude

Groepsverblijf Hoeve Chapeau. Vlakbij water, busverbinding met Amsterdam, uitvalswegen, Monnickendam en naast onze kaasboerderij.

De luxe groepsaccommodatie Hoeve Chapeau ligt veilig achter de dijk van de Gouwzee. Rustig en toch dichtbij Amsterdam en Volendam. Goed bereikbaar, ook met openbaarvervoer. De ruimte en de mooie en complete inrichting maken dat groepen zich zo verwend voelen dat afscheid nemen moeite kost.

personen

kamers

12

5

Familie Willig

Hoeve Chapeau
Hoogedijk 11
1145 PM Katwoude

Tel 06-30334307

Website

E-mail

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Still Available

Hoeve Chapeau, super de luxe groepsaccommodatie in landelijke stijl voor maximaal 12 personen

De luxe groepsaccommodatie Hoeve Chapeau ligt veilig achter de dijk van de Gouwzee. Rustig en in de buurt van Amsterdam en Volendam. Goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. De in landelijke stijl ingerichte kamers maken dat groepen zich uitermate verwend voelen en vaak moeite hebben afscheid te nemen.

De kamers

De 5 luxe kamers bieden slaapruimte aan in totaal 12 personen. De kamers zijn prettig hoog en licht. Er is gebruik gemaakt van chique, natuurlijk aandoende tinten die een behaaglijk thuisgevoel geven.

Verder vindt u op de kamers:

 • Flatscreen-tv met DVD-speler
 • Luxe badkamer
 • Kwalilteitsbedden

De gemeenschappelijke ruimte noemen wij Tuinkamer. De openslaande deuren komen uit op het terras vanwaar u zo de tuin in kunt lopen. Van de grote tafels kunt u gemakkelijk 1 lange maken. De lange tafel nodigt uit tot bijvoorbeeld chique dineren, een afhaalmaaltijd te nuttigen of een activiteit aan uit te voeren.

De openkeuken

Geïntegreerd in de gemeenschappelijke ruimte is de wel zeer volledig toegeruste keuken. Met volledig bedoelen we, dat er naast de uitgebreide basisinventaris eveneens b.v. een blender te vinden is, koffie en thee tot de inventaris behoren evenals vaatwastabletten en keukendoeken.

De lijnen vanuit de living naar de keuken zijn kort wat het gemakkelijk maakt hapjes en drankjes uit te serveren. De tuinkamer is geschikt voor allerlei groepen en/of feestjes zoals huwelijksjubilea, speciale verjaardagen etc.

Omgeving

De ligging van Hoeve Chapeau maakt de groepsaccommodatie een prima uitvalsbasis voor een groepsuitje. Rondom de haven van Monnickendam, op loopafstand, zijn restaurants en terrassen waar u goed kunt eten of gezellig zitten. De andere historische vissersplaatjes Edam en Volendam zijn bijzonder aantrekkelijk om te bezoeken evenals het eiland Marken. Voor het bekijken van vele soorten watervogels, hoeft u alleen de dijk maar over te steken.

Prijzen

Woonkamer 0 m²
Houtkachel  
Loungegedeelte 0 m²
Keuken  
Fornuis  
Oven  
Magnetron  
Vaatwasser  
Koelkast 2
Vriezer 1
Aantal kamers 5
Badkamers 5
Toiletten 6
Wellness  
Muziekinstallatie  
Televisie  
DVD-speler  
Wifi  
PC  
Beamer  
Scherm  
Recreatieruimte 0 m²
Spelletjes  
Biljart  
Bar  
Sportveld  
Overkapte buitenplaats  
BBQ  
Vuurkorf  
Kindvriendelijk  
Speeltuin  
Sketlers/fietsjes  
Horeca  
Catering  
Huisdieren  
Loading Maps

Dichtstbijzijnde Station:
Purmerend

Bus:
110-312-314-31, halte Lagedijk, Katwoude

Bezienswaardigheden:
Monnickendam; Purmerend; Zaanse Schans; Volendam en Marken

  Familie Willig
  Hoeve Chapeau
  Hoogedijk 11
  1145 PM Katwoude

  Tel 06-30334307

  Voor het boeken van groepsaccommodaties kunt u gebruik maken van de boekingskalender.

  Als alternatief kunt u ook een aanvraag doen via het contactformulier of uw wensen telefonisch doorspreken met de eigenaar. U maakt uw afspraken rechtstreeks met de eigenaar van de accommodatie.

  De Boerenkamer is geen boekingskantoor waardoor er geen commissie aan de prijs wordt toegevoegd. U profiteert altijd van de laagste prijs!