Leeuwendaal, Volendam

Oosterweg 16-E, 1481 AN Purmer

Leeuwendaal, groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families. Monumentale stolpboerderij vlakbij Volendam, maximaal 30 personen.

In de polder De Purmer, in de gemeente Edam-Volendam ligt, in het groen, Groepsaccommodatie Boerderij Leeuwendaal. Er valt genoeg te doen. Van kippen en geitjes voeren tot varen in de sloot en genieten op het terras. Goede uitvalsbasis voor trips naar b.v. Amsterdam, Marken en Zaanse Schans.

personen

kamers

30

10

Henk & Lia de Gier
Gerwin en Karina Oortwijn

Leeuwendaal
Oosterweg 16-E
1481 AN De Purmer

Tel +31 299 644584
Fax 06-53132446
Mob 06-21423671

Website

E-mail

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Still Available

Leeuwendaal, grote vakantieboerderij voor vrienden- en familliebijeenkomsten. In historisch en toeristisch aantrekkelijke omgeving

In de polder De Purmer, in de gemeente Edam-Volendam ligt, in het groen, Groepsaccommodatie Boerderij Leeuwendaal. Er valt genoeg te doen. Van kippen en geitjes voeren tot varen in de sloot en genieten op het terras. Goede uitvalsbasis voor trips naar b.v. Amsterdam en Marken.

De groepsaccommodatie

De grote groepsruimte nodigt met z’n lange tafels uit tot gezellig tafelen. De ruimte kan middels een schuifwand aangepast worden aan de grote van de groep. Er kunnen gemakkelijk feesten of recepties gehouden worden.

Deze boerengroepslocatie is geheel voor u met uw groep zoals b.v.:

 • muziekgroepen
 • verenigingen
 • families
 • gezinnen
 • vrienden

De keuken is ruim voorzien van benodigd materiaal en de bar naar de gemeenschappelijke ruimte maakt het uitserveren gemakkelijk. Hoewel groepen bij ons verblijven op basis van zelfzorg, is het heel goed mogelijk dat wij een cateraar voor u inschakelen of zorgen dat het aan b.v. uw receptie-gasten niets ontbreekt. Een workshop koken met uw groep is zeker eveneens mogelijk.

Slaapruimte is er voor 30 personen.

Buiten de slaapkamers boven, voor 2 tot max. 4 personen per kamer, zijn de kamers beneden zeer geschikt voor ouderen, minder validen of een gezin met jonge kinderen. Er zijn zowel boven als beneden meer dan voldoende badkamers en toiletten.

Speelruimte voor jong en oud

Voor kinderen is er genoeg speelgoed en zowel binnen als buiten, veel speelruimte. Bij het terras aan het water liggen waterfietsen en een kano. U kunt er vissen, een vuurtje stoken, de BBQ aansteken of gewoon lekker zitten mijmeren.

Omgeving

Op een steenworp afstand van de groepsaccommodatie ligt de golfbaan van Purmerend en de stad Purmerend met een verrassend oud en gezellig centrum. De toeristische trekpleisters Volendam, Edam en Marken zijn absoluut de moeite waard. De Zaanse Schans, Amsterdam en de kust bieden waardevolle mogelijkheden voor een dagje uit.

Op locatie kunnen wij een rondje klompengolf uitzetten in het weiland of, een wedstrijdje ‘ beste boer/boerin’ organiseren. In ieder geval kunnen wij u met onze expertise bijstaan om uw verblijf tot een succes te maken.

Prijzen

Woonkamer 70 m²
Houtkachel  
Loungegedeelte 70 m²
Keuken  
Fornuis  
Oven  
Magnetron  
Vaatwasser  
Koelkast 3
Vriezer 1
Aantal kamers 10
Badkamers 6
Toiletten 10
Wellness  
Muziekinstallatie  
Televisie  
DVD-speler  
Wifi  
PC  
Beamer  
Scherm  
Recreatieruimte 72 m²
Spelletjes  
Biljart  
Bar  
Sportveld  
Overkapte buitenplaats  
BBQ  
Vuurkorf  
Kindvriendelijk  
Speeltuin  
Sketlers/fietsjes  
Horeca  
Catering  
Huisdieren  
Loading Maps

Dichtstbijzijnde Station:
Purmerend op 4 km afstand

Bus:
Lijn 110 en 301, op 800 meter

Bezienswaardigheden:
Purmerend, Volendam, Monnickendam, Edam, Marken

  Henk & Lia de Gier
  Gerwin en Karina Oortwijn

  Leeuwendaal
  Oosterweg 16-E
  1481 AN De Purmer

  Tel +31 299 644584
  Fax 06-53132446
  Mob 06-21423671

  Voor het boeken van groepsaccommodaties kunt u gebruik maken van de boekingskalender.

  Als alternatief kunt u ook een aanvraag doen via het contactformulier of uw wensen telefonisch doorspreken met de eigenaar. U maakt uw afspraken rechtstreeks met de eigenaar van de accommodatie.

  De Boerenkamer is geen boekingskantoor waardoor er geen commissie aan de prijs wordt toegevoegd. U profiteert altijd van de laagste prijs!