Lodge 61, Medemblik

Brakeweg 61, 1671 LP Medemblik

Logeren tussen de fruitbomen en groentegewassen; dat is toch uniek?

Buitenplaats Medemblik ligt met haar flank tegen natuurgebied de Vooroever en toch vlakbij vele voorzieningen en bezienswaardigheden van het pittoreske Medemblik.

We streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetstap en daarom maken we op de camping een voedselbos, zodat we met elkaar de gezamenlijke groene beleving optimaal kunnen ervaren.

personen

kamers

48

12

Familie Kuyt

Lodge 61
Brakeweg 61
1671 LP  Medemblik

Tel 0227 – 541 671

Website

E-mail

Beschikbaar
Niet beschikbaar
Still Available

Lodge 61, super de luxe groepsaccommodatie in landelijke stijl voor maximaal 48 personen

De landelijke groepsaccommodatie Lodge 61 ligt veilig achter de dijk van het IJsselmeer. Rustig en in de buurt van Amsterdam, Medemblik en Volendam. Goed bereikbaar, ook met openbaar vervoer. De in landelijke stijl ingerichte kamers maken dat groepen zich uitermate verwend voelen en vaak moeite hebben afscheid te nemen. Temeer door de gemoedelijke sfeer en prachtige vergezichten op onze landerijen.

De lodges

De 9 luxe lodges ( met volledig geoutilleerde eigen keuken en badkamer) bieden slaapruimte aan in totaal 30 personen. De kamers zijn landelijk ingericht en licht. Er is gebruik gemaakt van mooie, natuurlijke tinten die een behaaglijk thuisgevoel geven. Alle lodges zijn tevens rolstoel toegankelijk.

Verder vindt u in de lodges:

 • Flatscreen-tv met DVD-speler
 • Luxe badkamer
 • Luxe boxspringbedden met een lengte van 2.20 m.
 • Alle bedden zijn opgemaakt, voor iedereen een handdoekenset en zeep/shampoo assortiment In de keuken treft U alles wat nodig is voor uw aangenaam verblijf

De gemeenschappelijke ruimte noemen wij Compagniezaal en is vanuit alle lodges toegankelijk.. Van de grote tafels kunt u gemakkelijk 1 lange maken. De lange tafel nodigt uit tot bijvoorbeeld chique dineren, een afhaalmaaltijd te nuttigen of een activiteit aan uit te voeren.

Rondom de boerderij liggen diverse terrassen en iedereen kan zijn auto direct voor de eigen lodge kwijt.

De keuken in de Compagniezaal

Geïntegreerd in de gemeenschappelijke ruimte is de wel zeer volledig toegeruste keuken. Met volledig bedoelen we, dat er naast de uitgebreide basisinventaris eveneens b.v. een blender te vinden is, koffie en thee tot de inventaris behoren evenals vaatwastabletten en keukendoeken.

De lijnen vanuit de living naar de keuken zijn kort wat het gemakkelijk maakt hapjes en drankjes uit te serveren. De Compagniezaal is geschikt voor allerlei groepen en/of feestjes zoals huwelijksjubilea, speciale verjaardagen etc.

Omgeving

De ligging van Lodge 61 maakt de groepsaccommodatie een prima uitvalsbasis voor een groepsuitje. Rondom de haven van Medemblik, op loopafstand, zijn restaurants en terrassen waar u goed kunt eten of gezellig zitten. De andere historische vissersplaatjes Enkhuizen en Hoorn zijn bijzonder aantrekkelijk om te bezoeken evenals het eiland Texel. Bij ons achter in het land is de natuur voor uw voeten en bent u getuige van vele wilde dieren, zoals reeën, hazen, ganzen en vossen. Voor het bekijken van vele soorten watervogels, hoeft u alleen de dijk maar over te steken.

Prijzen

Woonkamer 120 m²
Houtkachel  
Loungegedeelte 0 m²
Keuken  
Fornuis  
Oven  
Magnetron  
Vaatwasser  
Koelkast 14
Vriezer 2
Aantal kamers 12
Badkamers 9
Toiletten 13
Wellness  
Muziekinstallatie  
Televisie  
DVD-speler  
Wifi  
PC  
Beamer  
Scherm  
Recreatieruimte 28 m²
Spelletjes  
Biljart  
Bar  
Sportveld  
Overkapte buitenplaats  
BBQ  
Vuurkorf  
Kindvriendelijk  
Speeltuin  
Sketlers/fietsjes  
Horeca  
Catering  
Huisdieren  
Loading Maps

Dichtstbijzijnde Station:
Hoorn

Bus:
Busstation op loopafstand

Bezienswaardigheden:
Kasteel Radboud; Stoommachinemuseum; Bakkerijmuseum; Watersport; Strand

  Familie Kuyt
  Lodge 61
  Brakeweg 61
  1671 LP Medenblik

  Tel: 0227 – 541 671

  Voor het boeken van groepsaccommodaties kunt u gebruik maken van de boekingskalender.

  Als alternatief kunt u ook een aanvraag doen via het contactformulier of uw wensen telefonisch doorspreken met de eigenaar. U maakt uw afspraken rechtstreeks met de eigenaar van de accommodatie.

  De Boerenkamer is geen boekingskantoor waardoor er geen commissie aan de prijs wordt toegevoegd. U profiteert altijd van de laagste prijs!