Deze B&B website maakt onderdeel uit van De Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites: Groepen, Vergaderen.

Deze B&B website maakt onderdeel uit van De Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites:

Bed & Breakfasts

Resultaten sorteren op:

Villa Nieuwland, Den Oever

De Boerenkamer
Op een unieke plek in Noord-Holland, op het geheime Waddeneiland Wieringen ligt Villa Nieuwland. Dit stijlvolle Rijksmonument biedt u 3 royale kamers in een omgeving van zee, rust en ruimte. Villa Nieuwland is zeer toegankelijk vanuit o.a. Amsterdam en Leeuwarden.

"Genieten van het Wad"

't Bullekroffie, Callantsoog

De Boerenkamer
In Noord-Holland, tussen Callantsoog aan de Noordzee, met strand, dijk en duinen en het pittoreske Schagen vindt u in ‘t Bullekroffie 4 riante Boerderijkamers met luxe privé wellnessbadkamers en 2 appartementen. Geschikt voor stellen, gezinnen en mindervalide gasten.

"Dagje strand van Callantsoog"

Hotel Beemster, Beemster

De Boerenkamer
Vier meter onder de zeespiegel, in UNESCO werelderfgoed De Beemster, niet ver van Amsterdam, staat de statige Noord-Hollandse stolpboerderij 'Vrederust.’ De 8 luxueuze B&B-kamers liggen op slagafstand van de 9-hole Golfbaan ‘Beemster’

"De Stelling van Amsterdam"

De Flevohoeve, Anna Paulowna

De Boerenkamer
Bed en Breakfast De Flevohoeve, met appartementen voor 2–4 pers, is landelijk gelegen in het mooie Noord-Holland. Dichtbij het Amstelmeer, de Waddenzee, het eiland Texel en de Noordzee met duinen en strand. De bollenvelden toveren in de lente de polder om tot een zee van bloeiende tulpen.

"Waddenzee, Noordzee en Amstelmeer"

Boerderij De Fryhof, Alkmaar

De Boerenkamer
Onze B&B boerderij De Fryhof met 6 unieke kamers, is gelegen in de mooie Noord-Hollandse Eilandspolder. Het historische land van Leeghwater met Schermermolens. Centraal gelegen ten opzichte van Alkmaar met kaasmarkt, Zaanse Schans en wereldstad Amsterdam.

"Koeboot varen in Waterland"

Hoeve Meerzicht, Monnickendam

De Boerenkamer
Logeren op een echte boerderij in één van de 5 luxe gastenkamers? Kom dan naar Hoeve Meerzicht. Kijkend over het meer de Leek ziet u net de toren van Monnickendam. De Noord-Hollandse stolpboerderij, goed bereikbaar vanuit Amsterdam, ligt vlakbij Volendam, Edam en Marken.

"Stadswandeling Monnickendam"

De Boereplaats, Alkmaar

De Boerenkamer
Tussen het historische Alkmaar met zijn kaasmarkt en het West-Friese Schagen, dichtbij strand, Noordzee en bollenvelden, ligt het Noord-Hollandse dorpje ‘Waarland’. De prachtige B&B-boerderij De Boereplaats, van Piet en Annet Stoop heeft 3 ruime luxe kamers met uitzicht.

"Varen door de polder"

De Overleekerhoeve, Monnickendam

De Boerenkamer
In de directe omgeving van Monnickendam (5 km) ligt, op geringe afstand van Amsterdam en andere historische plaatsen, Bed en Breakfast ‘De Overleekerhoeve.’ Een boerderij volop in bedrijf, midden in het Waterlandse Veenweidegebied, in het Noord-Hollandse dorp Overleek.

"Koebootvaren in Waterland"

Landhuis de Leijen, Alkmaar

De Boerenkamer
Vanuit onze Bed en Breakfastboerenkamer kunt u werkelijk alle kanten op. Naar de Hollandse molens bij Schermerhorn of de Zaanse Schans, het strand, de Noordzee en de duinen, Amsterdam met o.a. het Stedelijk Museum en het Anne-Frankhuis of naar de historische steden Alkmaar en Hoorn.

"Rondvaart Broekerveiling"

Hoeve Chapeau, Katwoude

De Boerenkamer
Achter de dijk van de Gouwzee ligt naast Monnickendam en vlakbij Amsterdam, Volendam, Edam en Marken, Bed en Breakfast Hoeve Chapeau. De Noord-Hollandse stolpboerderij is van alle gemakken voorzien. Naast 5 luxe ingerichte kamers bieden wij u ook een heerlijke tuinkamer met privé tuin.

"Monnickendam - Marken - Volendam"

Leeuwendaal, Volendam

De Boerenkamer
Bed & Breakfast Boerderij Leeuwendaal beschikt over 3 boerderijkamers in een authentieke Noord-Hollandse stolpboerderij. De ligging is centraal ten opzichte van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, in de Oer-Hollandse polder de Purmer. Rust, ruimte en privacy zijn gegarandeerd.

"Middag boerengolf"

 

 

NAAR BOVEN