De Buitenpoorter, Avenhorn

Grosthuizen 117, 1633 ES Avenhorn

Verjaardag vieren? Familieweekend? Uit met vrienden? Maximaal 28 slaapplaatsen. In de buurt van Hoorn, IJsselmeer en Beemsterringdijk.

De Buitenpoorter, een royale groepsaccommodatie met een professioneel toegeruste keuken en grote gezamenlijke ruimte met biljart. De omgeving is weids en groen. Dit landelijke groepsverblijf heeft slaapkamers met elk een eigen badkamer en ligt dichtbij het IJsselmeer, Hoorn en Beemsterringdijk.

persons

rooms

28

10

Martijn en Renate Pomstra

De Buitenpoorter
Grosthuizen 117
1633 ES Avenhorn

Tel 0627 315522

Website

E-mail

Available
Not Available
Still Available

De Buitenpoorter, kleinere kamers met eigen badkamers. Openslaande deuren naar het weidse uitzicht op de mooie omgeving

De Buitenpoorter, een royale groepsaccommodatie met alle faciliteiten die u nodig heeft. Volop ruimte in een groene omgeving. Dit landelijke groepsverblijf heeft slaapkamers met elk een eigen badkamer en ligt vlakbij het IJsselmeer en Hoorn.

Slapen

Vele groepen hebben al hun weg gevonden naar groepsverblijf De Buitenpoorter. De ruimte, binnen en buiten, is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familieweekeinden, vriendengroepen,verenigingen of als feestlocatie!

Bij de Buitenpoorter vindt u geen grote slaapzalen maar kleinere slaapkamers met elk een eigen badkamer. Er zijn:

 • 8 tweepersoonskamers
 • 2 zespersoonskamer

Eén van de 10 kamers is geschikt voor mindervaliden.

Eten en drinken

Voor uw maaltijden kunt u gebruik maken van de professionele keuken met alles erop en eraan. U kunt er ook voor kiezen een cateraar uit te nodigen om de maaltijd voor u te laten verzorgen of gebruik te maken van een van de restaurants in de buurt.

De gemeenschappelijke ruimte is niet alleen geschikt om lekker met elkaar te eten maar ook om b.v. spelletjes te doen. In de woonkamer staat een biljart en het is mogelijk gebruik te maken van de bar die wij desgewenst voor u vullen. Via de openslaande deuren loopt u zo het terras op en de tuin in.

Groene locatie, mooie omgeving

Het gevoel voor ruimte wordt nog vergroot door het weidse uitzicht op de weilanden afgerond door de Westfriese Omringdijk en de Beemsterringdijk. Dat alles op nog geen 25 kilometer vanaf Amsterdam. De omgeving nodigt uit tot fietsen, wandelen of een bezoek aan Hoorn, Enkhuizen en Alkmaar. Het IJsselmeer met aan zijn kust Edam, Volendam en Monnickendam, ligt, net als werelderfgoed de Beemster, om de hoek.

Welkom

U bent met uw groep en met uw vragen van Harte Welkom.

Prijzen

Living room 0 m²
Wood stove  
Lounge area 0 m²
Kitchen  
Stove  
Oven  
Microwave  
Dishwasher  
Fridge nee
Freezer nee
Number of rooms 10
Bathrooms nee
Toilets nee
Wellness  
Hi-Fi set  
Television  
DVD-player  
Wifi  
Computer  
Beamer  
Screen  
Recreation room 0 m²
Games  
Pooltable  
Bar  
Sportsfield  
Covert outdoor place  
BBQ  
Fire basket  
Childfriendly  
Playground  
Go-karts  
Horeca  
Catering  
Pets  
Loading Maps

Nearest trainstation:
Station Hoorn (8 km)

Bus:
Busverbinding Naar Alkmaar en Hoorn (500 m)
Busverbinding naar Volendam, Edam, Monnickendam en Amsterdam (3,5 km)

Points of interest:
Hoorn, Schermermolens, Alkmaar, IJsselmeer

  Martijn en Renate Pomstra
  De Buitenpoorter
  Grosthuizen 117
  1633 ES Avenhorn

  Tel 0627 315522

  If you want to book a group accommodation, you can use the booking calendar. Alternatively you can also make a request via the contact form or you can discuss your requirements by telephone with the owner. You make your arrangements directly with the owner of the accommodation.

  The farmers hotel room is not a booking agency and therefore no Commission to the price is added. You always benefit from the lowest price!