Deze Groepsaccommodaties website maakt onderdeel uit van De Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites: Bed and Breakfast, Vergaderen.

Deze Groepsaccommodaties website maakt onderdeel uit van De Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites:

Groepsaccommodaties

Resultaten sorteren op:

De Beemsterkamer, Zuidoostbeemster

De Boerenkamer
In Zuidoostbeemster, vlakbij het Noord-Hollandskanaal en Amsterdam ligt Groepsaccommodatie De Beemsterkamer. Deze uitgelezen plek biedt zowel op lokatie als in de omgeving vele mogelijkheden voor een prettig en gezellig groepsverblijf.

18 personen

5 kamers

Hoeve Chapeau, Katwoude

De Boerenkamer
De luxe groepsaccommodatie Hoeve Chapeau ligt veilig achter de dijk van de Gouwzee. Rustig en toch dichtbij Amsterdam en Volendam. Goed bereikbaar, ook met openbaarvervoer. De ruimte en de mooie en complete inrichting maken dat groepen zich zo verwend voelen dat afscheid nemen moeite kost.

12 personen

5 kamers

De Boereplaats, Alkmaar

De Boerenkamer
Op een groot eigen terrein ligt groepsaccommodatie De Boereplaats met slaapplaatsen tot 22 personen. Hoewel er binnen de deuren en het terrein van De Boereplaats genoeg te doen is, is de ligging tussen Alkmaar, Schagen en de Noordzeekust, ideaal voor het maken van uitstapjes.

24 personen

3 kamers

De Bietenhaven, Alkmaar

De Boerenkamer
Vakantieboerderij en groepsaccommodatie De Bietenhaven biedt u ruimte en vrij uitzicht op het landschap van de Schermer. Een unieke locatie aan de Westfrieseomringdijk met de drie strijkmolens op loopafstand. Vanuit het haventje van de accommodatie kan er gevaren worden door de grachten van Alkmaar.

30 personen

12 kamers

De Overleekerhoeve, Monnickendam

De Boerenkamer
De Overleekerhoeve is een unieke vakantieboerderij die niet alleen per auto, op de fiets of per openbaarvervoer te bereiken is. Vanaf het water ‘parkeert’ u uw bootje zo aan onze aanlegsteiger. De groepsaccommodatie ligt op schootsafstand van Amsterdam en heeft een natuurreservaat in de achtertuin.

26 personen

6 kamers

't Bullekroffie, Callantsoog

De Boerenkamer
Mooi gelegen groepsverblijf in Noord-Holland, vlakbij de duinen en het Noordzeestrand van Callantsoog en steden als Alkmaar en Schagen. Groepsaccommodatie ’t Bullekroffie, je hoeft er niet weg om je te vermaken. Luxe boerderijkamers, wellness en uitermate kindvriendelijk.

30 personen

11 kamers

Landelijk Genieten, Schermerhorn

De Boerenkamer
In één van de minst aangetaste stukjes van Noord-Holland, aan een prachtig breed water, ligt privé groepsaccommodatie ‘De Annahoeve.’ Zowel Alkmaar als Hoorn, de Noordzeekust en de Schermermolens zijn vlakbij. Buren, familie, vriendinnen iedere groep vindt hier luxe en een warme ontvangst.

12 personen

5 kamers

De Boerenbelevenis, De Rijp

De Boerenkamer
Net buiten het historische en toeristisch aantrekkelijke dorp De Rijp ligt Groepsaccommodatie De Boerenbelevenis, een boerderij in vol bedrijf. Deze boeren groepsaccommodatie is eveneens geschikt voor dagarrangementen. Acht tot tien personen kunnen blijven slapen.

10 personen

3 kamers

Hotel Beemster, Beemster

De Boerenkamer
Kleinschalig en gastvrij kenmerken Groepsaccommodatie Hotel Beemster. Zowel grote als intiemere groepen vinden hier hun plek. De ruime groepsaccommodatie ligt in De Beemster met in een straal van zo’n 30 km. historische plaatsen als Amsterdam en Alkmaar en de duinen en stranden van de Noordzee.

22 personen

8 kamers

Hoeve Meerzicht, Monnickendam

De Boerenkamer
Groepsaccommodatie Hoeve Meerzicht is gevestigd in een traditionele hooiberg op een actief melkveebedrijf. Hoeve Meerzicht ligt, aan het water, in de historisch interessante omgeving van Monnickendam, Edam, Volendam en Marken op slechts 15 km. van Amsterdam.

15 personen

5 kamers

De Weesper Koe, Weesp

De Boerenkamer
Gastenverblijf/groepsaccommodatie de Weesper Koe is gevestigd in een apart gebouw op een boerderij volop in bedrijf. De ligging, aan de Vecht bij Weesp, niet ver van Amsterdam en het Gooi, is uniek te noemen. In de levendige omgeving is genoeg te doen. Op het riante terras leeft u echt buiten.

24 personen

6 kamers

Leeuwendaal, Volendam

De Boerenkamer
In de polder De Purmer, in de gemeente Edam-Volendam ligt, in het groen, Groepsaccommodatie Boerderij Leeuwendaal. Er valt genoeg te doen. Van kippen en geitjes voeren tot varen in de sloot en genieten op het terras. Goede uitvalsbasis voor trips naar b.v. Amsterdam, Marken en Zaanse Schans.

30 personen

10 kamers

Landgoed de Leijen, Alkmaar

De Boerenkamer
In het landelijke Hensbroek, nabij Alkmaar en Hoorn, vindt u zowel binnen als buiten, rust en ruimte op groepsaccommodatie Landgoed de Leijen. De zeer ruime appartementen zijn uitermate geschikt voor familie en/of vriendengroepen en voor een wat langer verblijf.

14 personen

4 kamers

De Buitenpoorter, Avenhorn

De Boerenkamer
De Buitenpoorter, een royale groepsaccommodatie met een professioneel toegeruste keuken en grote gezamenlijke ruimte met biljart. De omgeving is weids en groen. Dit landelijke groepsverblijf heeft slaapkamers met elk een eigen badkamer en ligt dichtbij het IJsselmeer, Hoorn en Beemsterringdijk.

28 personen

10 kamers

Villa Nieuwland, Den Oever

De Boerenkamer
De met liefde gerestaureerde groepsaccommodatie Villa Nieuwland en de warme ontvangst geven vanaf het eerste moment een thuisgevoel. Het Noord-Hollandse luxe groepsverblijf midden in de natuur is goed bereikbaar. Zowel via de Afsluitdijk als vanaf bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht.

9 personen

3 kamers

Boerderij De Fryhof, Alkmaar

De Boerenkamer
U zoekt een bijzondere groepsaccommodatie waar het u aan niets ontbreekt? Boerderij 'De Fryhof' gelegen in de Noord-Hollandse Eilandspolder, biedt u 6 unieke kamers, ruime woonkamer en goed geoutilleerde keuken. Vlakbij onder andere De Rijp, Amsterdam en Alkmaar.

15 personen

6 kamers

 

 

Volg ons