Deze Vergaderwebsite maakt onderdeel uit van De Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites: Bed and Breakfast, Groepen.

Deze Vergaderwebsite maakt onderdeel uit van De Boerenkamer. Bezoek ook één van onze andere websites:

Bijzondere vergaderlocaties

Sorteren op:

De Overleekerhoeve, Monnickendam

De Boerenkamer
Op vergaderlocatie de Overleekerhoeve in Monnickendam wordt op een natuurlijke manier geboerd, passend bij het Waterlandse veenweidegebied. De boerenhuiskamer, waar u vergadert, geeft uitzicht op de koeien. Kijkend over de weilanden ziet u in de verte Amsterdam, Purmerend en Monnickendam liggen.

26 personen

1 vergaderruimte

Leeuwendaal, Volendam

De Boerenkamer
Vergaderlocatie Leeuwendaal ligt in de landelijke Purmerpolder in de gemeente Edam-Volendam. De ruimtes in de verbouwde stolpboerderij, geschikt voor vergaderen, presentaties, trainingen en andere bijeenkomsten, zijn flexibel in te delen.

30 personen

2 vergaderruimtes

Hotel Beemster, Beemster

De Boerenkamer
Vergaderlocatie Hotel Beemster, naast en onderdeel van Golfbaan Beemster, ligt vlakbij Amsterdam, Purmerend en uitvalswegen. Werelderfgoed de Beemster staat garant voor rust en ruimte. Een landelijke vergaderaccommodatie met inspirerende mogelijkheden.

22 personen

3 vergaderruimtes

De Beemsterkamer, Zuidoostbeemster

De Boerenkamer
Voor meerdaagse vergaderingen, trainingen of andere bijeenkomsten huurt u de gehele Beemsterkamer. Deze groene vergaderlocatie ligt in werelderfgoed de Beemster. Niet ver van Amsterdam vindt u in de Beemsterkamer rust, ruimte en privacy. Niets dat u afhoudt van uw doel.

18 personen

1 vergaderruimte

't Bullekroffie, Kop van Noord-Holland

De Boerenkamer
Weg van de drukte van alledag én sfeervol vergaderen aan robuuste houten tafels? Vergaderaccommodatie ’t Bullekroffie, op een plek waar je de zee bijna kunt ruiken, biedt landelijke rust en ruimte die je hart doet opengaan. Vlakbij Callantsoog, goed bereikbaar vanuit de Randstad en Noord-Nederland.

30 personen

2 vergaderruimtes

Landgoed de Leijen, Alkmaar

De Boerenkamer
Een heel huis tot uw beschikking waar u als groep de enige bent. Vergaderaccommodatie Landgoed de Leijen, een landelijk gelegen vergaderlocatie, biedt u rust en ruimte om aangenaam te werken. U vindt ons in Hensbroek, vlakbij Alkmaar, Schagen, Hoorn en Amsterdam.

14 personen

1 vergaderruimte

Hoeve Meerzicht, Monnickendam

De Boerenkamer
Al voor u onze vergaderboerderij Hoeve Meerzicht bereikt, duikt u de diepte in. Van de Monnickenmeer wel te verstaan. Het Noord-Hollandse boerenbedrijf ligt vlakbij Monnickendam, Edam en Volendam én onder de zeespiegel. Onze landelijke vergaderruimte is gesitueerd in een traditionele hooiberg.

15 personen

1 vergaderruimte

De Buitenpoorter, Avenhorn

De Boerenkamer
Achter de boerderij, in de recent verbouwde koestal in het Noord-Hollandse Avenhorn, staat vergaderlocatie De Buitenpoorter. De werkelijk gigantische ramen geven licht en ruimte aan de vergaderaccommodatie. Het landelijke van De Buitenpoorter wordt door het uitzicht nog eens bevestigd.

28 personen

1 vergaderruimte

Hoeve Chapeau, Katwoude

De Boerenkamer
Gedompeld in de rust van Waterland, niet ver van Amsterdam in het Noord-Hollandse Katwoude, ligt vergaderaccommodatie Hoeve Chapeau. De luxe elegantie van de inrichting, de heerlijke tuinkamer uitkomend op de besloten tuin én de landelijke omgeving maken dit een privé vergaderlocatie bij uitstek.

12 personen

1 vergaderruimte

Landelijk Genieten, Schermerhorn

De Boerenkamer
U slaat voor de kerk af het bruggetje over en, meteen al is de sfeer van de Mijzenpolder voelbaar. U rijdt naar de Anna Hoeve in het Noord-Hollandse Schermerhorn, gemeente Alkmaar. Molens, sloten en weilanden bepalen uw horizon. U bent op weg naar een meeting, vergadering, meditatie- of Yogadagen.

12 personen

2 vergaderruimtes

Boerderij De Fryhof, Alkmaar

De Boerenkamer
Omringd door rust met schitterend uitzicht staat, in het prachtige Noord-Hollandse natuurgebied de Eilandspolder, vergaderlocatie Boerderij De Fryhof. Een bijzonder plekje, geschikt voor kleinschalig en ongestoord vergaderen. Alleen het geluid van vogels doorbreekt de stilte.

15 personen

1 vergaderruimte

Gastenverblijf De Weesper Koe, Weesp

De Boerenkamer
Aan de mooie rivier de Vecht, net buiten Weesp en zeer goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht en Rotterdam ligt Gastenverblijf de Weesper Koe. Deze geheel vrijstaande vergaderlocatie op een boerenbedrijf levert, mede door de geweldige situering, een inspirerende bijdrage aan uw vergadering.

24 personen

2 vergaderruimtes

De Flevohoeve, Anna Paulowna

De Boerenkamer
Trainen, vergaderen of een workshop geven met of voor een kleine groep? Flevomeetings biedt groepen tot 10 personen een unieke meeting room op de statige Flevohoeve, enkele kilometers van het Noord-Hollandse Schagen en het NS-station van Anna Paulowna.

7 personen

1 vergaderruimte

De Bietenhaven, Alkmaar

De Boerenkamer
In de achtertuin van Alkmaar ligt vergaderboerderij De Bietenhaven. Vanuit de vergaderlocatie kijkt u uit over de Schermer, een Noord-Hollandse droogmakerij. Het terrein wordt omarmd door de Westfrieseomringdijk. Ideaal om te vergaderen, voor teambuilding of trainingen.

30 personen

1 vergaderruimte

De Boereplaats, Alkmaar

De Boerenkamer
Veel is er mogelijk bij De Boereplaats. Van vergaderen bij het ontbijt tot meerdaagse vergadersessies. Het Noord-Hollandse Waarland, gemakkelijk te bereiken vanuit Alkmaar, Hoorn, Zaanstad en Amsterdam, geeft u de openheid van het polderlandschap. Wij bieden u de landelijke accommodatie.

24 personen

1 vergaderruimte

 

 

NAAR BOVEN